Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(Tina* @ 2006 04 19, 14:54)
Kas ten pirmoj eilej 3 ir paskutinej 1?

paskutinėj 1 - levisija (lewisia) labai faina gėlytė, jų nemažai atmainų yra, plečiasi panašiai kaip perkūnropė, ilgainiui sudaro kilimėlį. Pas mane yra, labai man patinka wub.gif
Atsakyti
ramute53, uzsinorejau gelyciu nuotraukomis pasigrozejus...
tik kaip Jums pasakyt kokiu blush2.gif

oij, nepaklausiau kokiam Jus mieste... doh.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adile: 19 balandžio 2006 - 14:41
QUOTE(jolaxus @ 2006 04 19, 15:21)
paskutinėj 1 - levisija (lewisia) labai faina gėlytė, jų nemažai atmainų yra, plečiasi panašiai kaip perkūnropė, ilgainiui sudaro kilimėlį. Pas mane yra, labai man patinka wub.gif

Tai kad, man atrodo, ne lewisia. Jos visiškai kitokios. Labiau i saxifraga panaši. Aš lewisia ieškau jau senokai, kol kas neradau. o tokios pas mane sode auga ir ju tikrai visokiausiu yra. Geriausiai ramute53 pasakytu. O ta 3 viršuje ar ne gentiana? Visai jos norečiau.
Atsakyti
Na va,o dabar bus tik pavadinimai blush2.gif ,kai ką dar papildžiau po sodą pavaikštinėjus.
Pagal nuotraukas rašau iš eilės:

Kraujažolė,astilbė,katilėlis violetinis yra ir plačialapis baltas,bergenija,didžiagalvė bajorė.
Puikieji auskarėliai
Laumenė
Zunda,šiurkštusis saulakis(turiu daug),eleborai(čėrai),virgininė kalabapuprė
šviesiai ružava ir truputį baltos)
Apvalieji uolasėkliai,rykšteniai.

Dar turiu:kvapioji našlaitė(balta ir violetinė),šilokai(ružavi ir geltoni),čiobreliai(samanėlė),įv raktažolės,japoninė plukė,baltagalvės ramunės garbanotais žiedlapiais,gaurė,debesylas,melsvės,nakvišos,šaukštis,geltonos vienadienės,raudonžiedžių žiognagių,šliaužiančios vaisginos.

Visą sezoną derančių braškių,sibirinė avietė(didelės uogos )

Norėčiau mėlynlapės melsvės,mombriečių,pentinių įv.spalvų,arunko,tūbės,švelnios rasakilos,kininio miskanto.

Jeigu ką netksliai ar liaudiškai pavadinau atsiprašau blush2.gif .

O gyvenu šalia Vilniaus -Kauno autostrados 18 kilometras,tel;867528292

geriausia būtų,kad atvažiuotumėt ir pažiūrėtumėt smile.gif

Atsakyti
QUOTE(ginaja @ 2006 04 19, 16:13)
Tai kad, man atrodo, ne lewisia. Jos visiškai kitokios. Labiau i saxifraga panaši. Aš lewisia ieškau jau senokai, kol kas neradau. o tokios pas mane sode auga ir ju tikrai visokiausiu yra. Geriausiai ramute53 pasakytu. O ta 3 viršuje ar ne gentiana? Visai jos norečiau.

pritariu, kad cia i lewisia nelabai panasu, as jos irgi jau 2-3 metai ieskau. Jei pavyktu rasti, prasau pasidalinti informacija mirksiukas.gif
Atsakyti
Na o mulciuoti tai pasirodo ne viena nemulcioja, arba neissiduodat kur ji perkat sad.gif
Atsakyti
Norėjau paklausti ar kam teko iš skintos rožės užveisti rožes, na gal nelabai aš čia nušnekėjau , bet esu girdėjus kad taip galima. Tai gal galite pasidalinti kaip tai daryti. Nes kaip tik turiu dovanotų rožių gražių, tai norėčiau ir sode tokių turėti. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ramute53 @ 2006 04 19, 16:47)

O gyvenu šalia Vilniaus -Kauno autostrados 18 kilometras,tel;867528292

geriausia būtų,kad atvažiuotumėt ir pažiūrėtumėt smile.gif

Cia netoli Kauno?!
Atsakyti
QUOTE(Ija @ 2006 04 19, 22:11)
Cia netoli Kauno?!

Taip,visai pakaunė,kaip mes sakom biggrin.gif Lengva rasti,jeigu kas sudomino,prašom į svečius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2006 04 19, 21:51)
Na o mulciuoti tai pasirodo ne viena nemulcioja, arba neissiduodat kur ji perkat sad.gif

aš savo pušim mulčo ruošiuosi važiuot pas vyrą į lentpjuvę.tikiuosi bus ne ką prastesnis už pirktinį g.gif gal kas bandė?
Atsakyti
QUOTE(apsinge @ 2006 04 20, 07:56)
aš savo pušim mulčo ruošiuosi važiuot pas vyrą į lentpjuvę.tikiuosi bus ne ką prastesnis už pirktinį g.gif gal kas bandė?

bandžiau, gal net šitoj temoj kažkada rašiau - irgi iš lentpjūvės ėmėm. Tikrai ne ką prastesnis, tik kai specialiai nesmulkinta ta žievė, tai tenka išrinkt stambesnius gabalus. O va jei dar tas šakų smulkintuvas būtų, tai ir visai gerą mulčą galima pasigamint.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2006 04 19, 19:51)

Na pas mane nelabai dideli plotai mulciavimui, tai as pernai nemazai mulco uzsipirkau Thomas Philipse su 70% nuolaida, visai nebrangiai gavosi thumbup.gif
tik aisku reikia uztaikyti ant tu nuolaidu, o ir buvo jos tik savaite.
Atsakyti