Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(pavasarelis @ 2006 04 14, 09:20)
O tresti jau laikas ar dar anksti  g.gif

lygiai tas pats - kai prasidės vegetacija ir sužaliuos, nes dabar dar apmirusi žolė
Atsakyti
notworthy.gif 4u.gif
Atsakyti

Sveikos gyvos ,mielos aplinkos puoselėtojos 4u.gif
Su pavasariu ir dideliais darbais jus 4u.gif

Apėjau savo gėlynus ir apsidžiaugiau,kad vis dėlto daug gėlyčių jau pradeda dygti,reiškia šalčiai jų nenumarino.

Žadu atnaujinti ir persodinti savo daugiametes gėlytes,tai turėsiu nemažai visokių daigelių,galėčiau pasikeisti ar už nedidelę kainą parduoti,jeigu ką domintų...vakare idėsiu nuotraukytes tų gėlyčių ax.gif
Atsakyti
Laukiam. smile.gif
Atsakyti
Siandien pasisodinom 30 egluciu smile.gif Tik klausimas kada jos uzaugs...

Turiu klausimuka, kur Kaune pigiausiai galima nusipirkti mulco?

Atsakyti
Nu zmones gerieji, isduokit gi kur mulca perkat? ax.gif Senukuose tuose dailiuose ipakavimuose man netinka. Reiktu kokios priekabikes ir kazin kiek kainuotu?
Atsakyti
Kazkada ieskodama malku per google.lt buvau uztikus ir kas mulca pardavineja, bet dabar jau nebepamenu. Tik paskaicius ir as uzsimaniau. Ypac po supinemis, kad palijus nebutu balos.
Atsakyti
Ziuriu laguna visai kaimynystej gyvena, tai kooperuojames mulco ieskoti lotuliukas.gif Nu bet man tikrai jo reikia, tikrai ax.gif Auuu...kas ka zino.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2006 04 13, 18:38)
Tai gerai, patresiu pabarstydama.

Taip taip teisingai pasielgsi mirksiukas.gif vyras irgi prieš kelias dienas jau patrešė tujas pušaites,tikėkimės gražios jos ir toliau bus ir gražiaižaliuos,augs rolleyes.gif
Atsakyti
Iki siol turejom 1, na o po savaitgalio jau 31 reiks trest doh.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
na su nuotraukytėm ne labai kas gaunasi...gal bent pavadinimus parašysiu,gal kas ko ir neturite...

Atsakyti
Kas ten pirmoj eilej 3 ir paskutinej 1?
Atsakyti