Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(draugaite @ 2006 04 10, 15:27)
jiems i urvus surios papuvusios silkes prikisom 

swoon.gif eikit sau doh.gif is kur tokios gavot?
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2006 04 10, 18:21)
swoon.gif eikit sau  doh.gif is kur tokios gavot?

lotuliukas.gif clap_1.gif
Atsakyti
Ačiū visoms,- reiks kai kuriuos metodus išbandyti. Vyras lyg susitaręs šiandien spąstus ir kokių tai miltelių- nuodų parvežė. Tai bash.gif bus jiems po veją slėpynes žaisti.
Atsakyti
Va va ir pas mane tas pats visapievele sitiek puoseleta povelniais isejo. Kurmiukai pasidarbavo.Tokie nekalti atrodo, bet nekenciu ju nerealiai. Jei kaimynas juos zudytusakyciau :negrazu, bet kai pamaciaukiek jie zalos padaro. Ko tik neisbandem isproteti galima, o ju kaip yra taip yra. Esu girdejusi kad geravieta tuscia nebuna, jei uzmusi viena, tai po kiek laiko kitas atsikrausto. Kova su vejo malunais sad.gif
Atsakyti
Veja tai veja,bet mes pasidarem stiklini siltnami.Kiek ten jo tera.Isbetonavo sonus.Pasirodo "ikalinom" ir kurmi..nusisauk..
Atsakyti
QUOTE(Regila @ 2006 04 10, 21:12)
Veja tai veja,bet mes pasidarem stiklini siltnami.Kiek ten jo tera.Isbetonavo sonus.Pasirodo "ikalinom" ir kurmi..nusisauk..

Tai kaip nors ten ta viena pagaukit ir bus ramybe mirksiukas.gif
Atsakyti
Sodinam siandien 2 vysnaites smile.gif
Atsakyti
Gal kuri esate iš Zapyškio ar kurio kito medelyno įsigijusi ir dabar auginanti lauko bonsą? Ar sudėtinga juos prižiūrėti? Ar jie lengvai prigyja, ar nėra lepūs,- vis tik pinigėlius nemažus kainuoja ?
Atsakyti
Kas zino, ar Klaipedoje prie frezijos kasmetine pavasarine muge jau buvo?
O gal dar ne, tai kada ji bus?
Atsakyti
Ar auginote kuri kurkuma lauke? O gal aronus teke kuriai augint? Idomu butu, kad ispudziais pasidalintumete ax.gif
Ir dar ar patresus eglute su trasomis nuo spygliu geltonavimo realu, kad ji taps grazesne?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina*: 12 balandžio 2006 - 21:59
QUOTE(Tina* @ 2006 04 12, 22:57)
Ar auginote kuri kurkuma lauke? O gal aronus teke kuriai augint? Idomu butu, kad ispudziais pasidalintumete  ax.gif
Ir dar ar patresus eglute su trasomis nuo spygliu geltonavimo realu, kad ji taps grazesne?

pas mane auga aronas, bet aš jį tik pernai pasodinau ir šiek tiek pavėlavau į lauką išnešti, tai žiedą sukrovė gana vėlai rudenį, matydama, kad jis nespės normaliai pražysti aš jį nugnybau. Buvau pridengusi žiemai, tai dabar prakapsčius radau žalius lapus tokius pastingusius kaip bergenijų būna po žiemos. Taigi kas bus vėliau ir pati nekantriai laukiu. unsure.gif
Atsakyti
[quote=Tina*,2006 04 12, 21:57]
Ar auginote kuri kurkuma lauke? O gal aronus teke kuriai augint? Idomu butu, kad ispudziais pasidalintumete ax.gif

aronai tikrai gerai auga, jei įsigytas šakniagumbis geros kokybės.
o kurkumą aš žiūrinėjau senukuose, bet neturiu apie ją reikalingos info-tai susilaikiau ir nepirkau 4u.gif
Atsakyti