Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

Nu temperatura doh.gif nerealiai zema vis dar. Kas cia bus? Kada sesim? Kada pjausim? smile.gif Klimatas keiciasi unsure.gif
Atsakyti
Tai va, buvau toj parodoj. Šiemet labai daug visokios technikos, augalų gal ir mažiau. Prekiauja beveik vien medelynai ir perpardavinėtojai. Bobulyčių tikrai nedaug. Bet kad nebūtų purvo braidymas veltui nusipirkom magnoliją, migdolą, porą slyvų, keletą daugiamečių gėlių. Va jei kam reikia vienmečių, visokios petunijos, surfinijos ir palergonijos po 1 Lt.
Atsakyti
prisimenat rašiau, kad kochijų pasisėjau vasarinei gyvatvorei?
tai kažkas joms nepatiko - sudygo gražiai, bet kažkaip sustojo vienoj vietoj g.gif ir atrodo šalia kiti daigeliai sėkmingai gyvena, o šitie keistai kažkaip stovi ir neprogresuoja blink.gif gerai, kad sėklytės smulkios, tai susėjau ne visas, jei nieko nesigaus su daigais, bandysiu sėt tiesiai į lauką kai sušils, o tai ant pakelio irgi parodyta, kad galima kovo mėn. sėti į dėžutes arba vėliau lauke
Atsakyti
O as niekur neradau ju pirkt.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2006 04 07, 18:37)
O as niekur neradau ju pirkt.

Kochijų? Nemeluok nono.gif lotuliukas.gif Jų tiek visur yra... Vakar Urmo bazėj nusipirkau Jonsons firmos kaktusų sėklų. Mačiau buvo ir kochijų
Atsakyti
Nu bazej neziurejau, uztat kitas parduotuves - maximas, senukus, rimi ir t.t. 100 proc. atidziai issniukstinejau.
Atsakyti
Ir aš , kaip tas pavasarinis daigelis, lendu laukan ir kišu čia savo nosį. Sveikutės. 4u.gif
Gal neatidžiai žiūrėjau, bet niekur neradau atsakymo: kaip kovojat su kurmiais? Būčiau labai dėkinga už atsakymus.
Atsakyti
QUOTE(pranciska @ 2006 04 10, 14:59)
Ir aš , kaip tas pavasarinis daigelis,  lendu laukan ir kišu čia savo nosį. Sveikutės. 4u.gif
Gal neatidžiai žiūrėjau, bet niekur neradau atsakymo: kaip kovojat su kurmiais? Būčiau labai dėkinga už atsakymus.

tpfu tpfu tpfu dar neteko schmoll.gif gal dėl to, kad pas mus žemė smėlinga, netgi žvyras, tai geros žemės tik paviršium kai sėjom veją neprabangus sluoksnis užsipylė. gal jie neturi ką veikti tokiam akmenuotam grunte
o šiaip tai primityvių būdų teko girdėt a'la į kurmiarausius pristatyti pagaliukų su užkabintom skardinėm ir pan., tai jie turi pabėgti nuo to garso, dar žibalo pila arba žibaluotus skudurus kiša
Atsakyti
Ir aš , kaip tas pavasarinis daigelis,  lendu laukan ir kišu čia savo nosį. Sveikutės. 4u.gif

Bandžiau visokius įvairiausius būdus, bet pats efektyviausias - tai spąstų statymas, Ar tai bus trilitrinis, ar pirktiniai spąstai, bet tik taip pavyko kažkiek apmažinti kurmių
Atsakyti
[quote=Tina*,2006 04 08, 19:28]
Nu bazej neziurejau, uztat kitas parduotuves - maximas, senukus, rimi ir t.t. 100 proc. atidziai issniukstinejau.

šeštadienį pirkau urme, netoli mėsos turgaus:))) 4u.gif
Atsakyti

mes tai liaudisku metodu kurmiu atsikratem pries kokius 6 metus (o gal ir daugiau)
jiems i urvus surios papuvusios silkes prikisom
nugi negrizo kurmiai nei i musu darza, nei pas kaimynus ligsiol thumbup.gif
kiti metodai nebuvo veiksmingi, nors ne visus ismeginom, pvz, su zibalu nebandem
Atsakyti
QUOTE(draugaite @ 2006 04 10, 16:27)
mes tai liaudisku metodu kurmiu atsikratem pries kokius 6 metus (o gal ir daugiau)
jiems i urvus surios papuvusios silkes prikisom 
nugi negrizo kurmiai nei i musu darza, nei pas kaimynus ligsiol  thumbup.gif
kiti metodai nebuvo veiksmingi, nors ne visus ismeginom, pvz, su zibalu nebandem

Pavydžiu jums verysad.gif ,mūsų kurmiai nieko nebijo, tad koks yra daržas- galit įsivaizduoti doh.gif
Atsakyti