Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(svajoklis @ 2006 04 05, 09:27)
Gal zinot koks tos plausines lotyniskas pavadinimas.
Nes produktas kuris is ju gaunamas labai fainas.Mes mulu apipylem jas tai liuks pilingas.Tik va del to tikro pavadinimo g.gif Nes esu ne Lietuvoj tai kai pasakysiu plausines liksiu nesuprasta.

paisrodo ne laikraštyje, o štai kur skaičiau. Čia ir lotyniški pavadinimai paminėti.
Atsakyti
Aciu Jolaxus.

Koks grazus sendien rytas vacation4.gif Jau sedziu terasoj pries saulyte su kompu ir kaifuoju.Kaimynai i darba lekia ,o man laisva sendien. thumbup.gif

Eisiu paskui i garaza grebliu ieskoti,gal dar nauju pirkt leksiu.Zodziu patikrinsiu inventoriu.Nes jauciu kita savaite atidarysiu kapstymosi sezona. assa.gif
Atsakyti
QUOTE(svajoklis @ 2006 04 05, 10:00)
Aciu Jolaxus.

Koks grazus sendien rytas vacation4.gif Jau sedziu terasoj pries saulyte su kompu ir kaifuoju.Kaimynai i darba lekia ,o man laisva sendien. thumbup.gif

Eisiu paskui i garaza grebliu ieskoti,gal dar nauju pirkt leksiu.Zodziu patikrinsiu inventoriu.Nes jauciu kita savaite atidarysiu kapstymosi sezona. assa.gif

Ir nėr čia ko erzintis lotuliukas.gif man vat viršininkas nedraudžia darbe paskaitinėt blush2.gif O ryt leidžia važiuoti į parodą Kaune biggrin.gif Prisipirksiu visokių augaliukų tongue.gif
Atsakyti
labukas iš ryto biggrin.gif
Norėjau jūsų pasklausti:ar laikas sėti serenčiukus, nes pasisėjau jau kovo pradžioje-sudygo, dabar po truputuką nyksta, bet tikroji gėlininkė sakė, kad kovo mėn sėti yra per anksti: serenčiukai sudygsta, išstybsta ir mažai žydi...o kaip jum atrodo?
Ir dar kaip pas jus begonijos?Pas mane vos ne vos kalasi lapukai..Ką daryti? o gal čia normalu,stovi jie ant palangės, paurškiu vandenuku ale vistiek... g.gif
Atsakyti
QUOTE(gudrima @ 2006 04 05, 10:11)
labukas iš ryto biggrin.gif
Norėjau jūsų pasklausti:ar laikas sėti serenčiukus, nes pasisėjau jau kovo pradžioje-sudygo, dabar po truputuką nyksta, bet tikroji gėlininkė sakė, kad kovo mėn sėti yra per anksti: serenčiukai sudygsta, išstybsta ir mažai žydi...o kaip jum atrodo?
Ir dar kaip pas jus begonijos?Pas mane vos ne vos kalasi lapukai..Ką daryti? o gal čia normalu,stovi jie ant palangės, paurškiu vandenuku ale vistiek... g.gif

na maniškiai irgi jau sudygę ir išpikiuoti. Sėjau tuos didžiuosius, tai bent jau kol kas padoriai atrodo. Gal tu juos per vėsiai ir per drėgnai laikai? Aš irgi skirtinguose kambariuose laikiau, tai pastebėjau, kad tie, kur vėsiau stovėjo, pradėjo vargti, panašu ta drėgmė dirvožemyje užsilaiko vėsesniame kambary. Na ir suprantama šviesos reikia - kovo vidury kai sudygo, tai pora savaičių dar papildomai apšviesdavau kad neišstyptų, o dabar po stoglangiu stovi, tai atrodo užtenka šviesos smile.gif
Atsakyti
Aš serenčius sėju balandžio pirmoje pusėje (dar nepasėjau doh.gif ). Sėju į šiltnamį, sėklas barstau retokai, tai nereikia man jų pikuoti. Ir darbo mažiau, ir palangės ne taip labai apkrautos būna. Bet jeigu daigelių nedaug reikia, tai gerai ir į dėžutes sėti.
Atsakyti
va kovo mėn. buvau tokioje balkonų apželdinimo parodėlėje:esmė tokia:
į lovelius sodina įvairiausių rūšių gelytes:serenčiukus, begonijas ,lobelijas ir kt (išskyrus petunijas, nes jos labai užgožia viską..)man labai patiko, tad noriu kuo daugiau prisiauginti įvairiausių gelikių, na ir kokį gegužį ar balandžio vidury eksperimentuosiu-labai gražu yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2006 04 05, 07:04)
o aš mačiau plaušenio sėklų

Kaip idomu. Kur tu ju matei?

QUOTE(Vilioja @ 2006 04 05, 09:07)
O ryt leidžia važiuoti į parodą Kaune biggrin.gif Prisipirksiu visokių augaliukų tongue.gif

Kokia paroda? Kaune sedziu, nieko nezinau blush2.gif Ar ne zemes ukio kazkokia? Kiek dienu ji bus?
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2006 04 05, 12:48)

mačiau parduotuvėj "Moki veži" Ateiteis g., atrodo tai iš "Nojaus sėklų" serijos, tai gal ir kitur būna kur Nojaus sėklomis prekiauja
Atsakyti
Kažkada perskaičiusi vieną tokį intriguojantį straipsnį apie plaušenes ir aš buvau užsidegusi jas auginti. Aišku, ne dėl to, kad plaušinių nereikėtų pirkti, bet labai jau įdomu buvo paeksperimentuoti. Tik kad tuomet sėklų gauti buvo problema. Bet tame straipsnyje buvo ir nurodymas, kad reikia nusipirkti parduotuvėje arba turguje plaušinę ir atidžiai apžiūrėti - joje gali būti likusi kokia sėklelė. Na, aš taip ir padariau. Radau kelias sėklytes, jas pasodinau, paskui persodinau į šiltnamį. Augo prastai, nes vasara pasitraikė kaip niekad šalta ir lietinga, o gal ir aš nemokėjau jų kaip reikia prižiūrėti. Pražydo tie mano augaliukai, bet vaisių tokių, kad iš jų galima būtų plaušines padaryti, nebuvo. Daugiau nebeeksperimentavau.
Atsakyti
Kokia paroda? Kaune sedziu, nieko nezinau blush2.gif Ar ne zemes ukio kazkokia? Kiek dienu ji bus?

Paroda bus ŽŪU,prasidės ketvirtadienį,ten būna visokių augaliukų,medelių,lauko baldų, rankdarbių-įdomu pasižiūrėti, bet kai taip šalta...tai net nežinau, kokie ten augalai gali būti? g.gif Plius, kad ir pasivaikščioti šaltoka mastau.gif
Aš važiuoju atšilus orams prie senukų(pramonės pr.)kažkaip ten užtaikom patekti į mugę arba į Vydūno al. laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2006 04 05, 12:48)

Jau ir kaktusų temoje prisigyriau apie važiavimą. Ji būna Noreikiškėse. vadinasi "Ką pasėsi ..." Kauniete, Tina wub.gif blush2.gif nežinoti lotuliukas.gif (neįsižeisk) Bus 3 dienas nuo rytojaus iki šeštadienio. Esu buvus du kartus. Prekyba nuo ž.ū.technikos, lauko baldų iki visokių augaliukų ir visokių smulkmenų. Prekiauja tiek medelynai, tiek visokie privatūs augintojai. Jei nesi buvus, ir turi galimybę nuvažiuoti tikrai siūlau. Ten tokia šventė - augalai, muzika, alus drinks_cheers.gif , nuo ko ir reikia pradėti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Vienais metais kažkurių rūmų rūsyje tarp įvairių prekyviečių buvo ir kambarinių augaliukų, kaktusais dar "nesirgau", tai ir nepastebėjau, ar buvo, bet atkreipiau dėmesį, kad labai mažos kainos buvo visokių lapuočių.
Atsakyti