Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(Tina* @ 2006 04 03, 19:20)
O Kaune tokios panasios parduotuves nera?

Kaune žinau dvi ERRBI parduotuves,viena prie kalniečių,kur kažkada buvo Kauno kino teatras,o kitą mačiau Šilainiuose,kur ta nauja Norfa už Maximos. biggrin.gif

Na paieškojus galima ten visai nieko dalykėliu rasti ir nebrangių,bet nelabai suprantu ar ten naudotos prekės ar brokuotos g.gif .Kaip ten yr g.gif
Atsakyti
Las visoms,na senokai bebuvau uzlekus pas jus.
Na jau pas mus pavasaris ir pakvipo.Krokai ,snieguoles zydi,ir tulpiu lapeliai jau lenda.Grazu.
Namuoise pasodintos astros,sausuciai jau daigelius isleido.Ah net ant dusios lengviau darosi. biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif jau šian spejau ir su grėbliu pasišvaistyt kaip faina.. prilindę ir krokų ir tulpių.žydi našlaitės nu faina mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=Vilioja,2006 04 03, 20:15]
[quote=jolaxus,2006 04 03, 15:41]
na va dar pasidžiaugsiu - ką tik ERBI nusipirkau
Kas tas ERBI? Kur anas yr blush2.gif ? Norėčiau apsilankyti
[/quote]

[quote=Tina*,2006 04 03, 20:20]
O Kaune tokios panasios parduotuves nera?
[/quote]

[quote=dėja,2006 04 03, 20:41]
Kaune žinau dvi ERRBI parduotuves,viena prie kalniečių,kur kažkada buvo Kauno kino teatras,o kitą mačiau Šilainiuose,kur ta nauja Norfa už Maximos. biggrin.gif

Na paieškojus galima ten visai nieko dalykėliu rasti ir nebrangių,bet nelabai suprantu ar ten naudotos prekės ar brokuotos g.gif .Kaip ten yr g.gif
[/quote]

atsakymai į visus klausimus čia
daiktai ten būna įvairūs - ir nauji su pažeistomis pakuotėmis ir panaudoti, tiesiog reikia dairytis ir rinktis
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Gal kaip naują pavasarinį daigelį priimsite ir mane.
Vis pasikaitinėju jūsų forumą ir nors gėlėmis domiuosiu jau daug metų, daug ką auginu, bet tikrai randu daug įdomių minčių čia pas jus.

Daug turiu visokių daigelių pasisėjusi, tai jei normaliai sudygs, gal kuri norėsite pasikeisti į kitus daigelius. Esu kaunietė.

Atsakyti
Reiks i Ta Erbi uzsukt. O pas mane tricyrciai sudygo clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2006 04 04, 18:13)
Reiks i Ta Erbi uzsukt. O pas mane tricyrciai sudygo  clap.gif

o kas čia do daiktas g.gif tricyrciai
Atsakyti
Jau buvau foto anksciau imetus. Tokia grazi, orchideja primenanti gelyte. Jau kaip apsidziaugiau. Dar ant bajerio tokio rauksletojo svaidenio sekla ikisau (kitam vazoniuky). Laukiu kol sudigs.
Atsakyti
o aš mačiau plaušenio sėklų, bet pažiūrėjau aprašymą, kad normaliai prinoktų reikia daug šilumos ir nepirkau - kas ten žino kokia vasara bus, o ir taip palangės jau nutupdytos daigeliais. Bet sudomino tai, kad čia toks augalas, kurio išdžiovintas vaisius - plaušinė. Na, tokia, kur maudantis naudojam. Tipo gali užsiauginti plaušinę biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2006 04 05, 07:04)
o aš mačiau plaušenio sėklų, bet pažiūrėjau aprašymą, kad normaliai prinoktų reikia daug šilumos ir nepirkau - kas ten žino kokia vasara bus, o ir taip palangės jau nutupdytos daigeliais. Bet sudomino tai, kad čia toks augalas, kurio išdžiovintas vaisius - plaušinė. Na, tokia, kur maudantis naudojam. Tipo gali užsiauginti plaušinę biggrin.gif

Nu cia tai geras - pirma karta girdziu apie toki augala. Tai idomu kokio dydzio tos plausines uzauga lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Romeo @ 2006 04 05, 08:32)
Nu cia tai geras - pirma karta girdziu apie toki augala. Tai idomu kokio dydzio tos plausines uzauga lotuliukas.gif

atrodo tokių ir pirkti būna, lyg turguj esu mačiusi. iš pažiūros tai kaip kokia išdžiovinta cukinija. gal netgi parduotuvėse tokių irgi būna, matosi tokios ertmė viduryje, kur sėklos buvo. Kaip tik šią savaitę nusipirkau laikraštį sodas+daržas+namai ir atrodo jame ir skaičiau kaip paruošti tą vaisių - prinokusiam vaisiui nupjauti viršūnę, išgremžti sėklas ir atrodo verdančiam vandeny kažkiek pašutinus nulupti žievę, o tada išdžiovinti. Na maždaug tokia procedūra ir plaušinė paruošta. Gal kuri iš mūsų ratelio jau susidurusi? g.gif
Atsakyti
Gal zinot koks tos plausines lotyniskas pavadinimas.
Nes produktas kuris is ju gaunamas labai fainas.Mes mulu apipylem jas tai liuks pilingas.Tik va del to tikro pavadinimo g.gif Nes esu ne Lietuvoj tai kai pasakysiu plausines liksiu nesuprasta.
Atsakyti