Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(apsinge @ 2006 03 31, 08:07)
vienoj kelio pusėj prie krūmų vanduo kaupiasi o kitoj krantas ir apačioj tokia kaip pelkė.tai va pes tą žarną per kelią ir vanduo bėga į pelkę.

Valio lietuvaičių išradingumui thumbup.gif thumbup.gif gal reiktų tokiu būdu ir mokyklų kiemus nusausinti, nes mažasis po pamokų sugrįžta iki pat ausų šlapias g.gif
Atsakyti
Na siandien jau sausiau. Planuoju ryt rozes atidengt. Ar nepaskubesiu? Man atrodo jos sunta, kai dienom silta, o ir naktim to minuso didelio jau nera. Kaip jus darot?
Atsakyti
QUOTE(apsinge @ 2006 03 31, 08:07)
vienoj kelio pusėj prie krūmų vanduo kaupiasi o kitoj krantas ir apačioj tokia kaip pelkė.tai va pes tą žarną per kelią ir vanduo bėga į pelkę.

Gerai sumastyta, o as nepasakosiu kaip sniego pertekliu atsikraciau, bet pakankamai siemet sausa. Baluciu nera ax.gif , bet lai nepyksta kaimynai kurie salia negyvena per ziema blush2.gif
Atsakyti
Mes savo name irgi dar negyvenam, tik kartais nakvojam. O tu kaimynka baik nono.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgita&P @ 2006 03 31, 18:03)
Gerai sumastyta, o as nepasakosiu kaip sniego pertekliu atsikraciau, bet pakankamai siemet sausa. Baluciu nera ax.gif , bet lai nepyksta kaimynai kurie salia negyvena per ziema blush2.gif

Na mums sis variantas netinka, nes kaimynai ne tik, kad visalaik gyvena, bet dar ir akylai stebi ka veikiam biggrin.gif
Atsakyti

Sveikutės, kaip jūsu augalėliai po žiemos , mano erikas stipriai apšales , pavasari ko gero nežydės?
Atsakyti
QUOTE(Skimija9015 @ 2006 04 01, 16:20)
Sveikutės, kaip jūsu augalėliai po žiemos , mano erikas stipriai apšales , pavasari ko gero nežydės?

Sveika Skimija. Kai chatas uzsidare taip niekur taves ir nesutikau forume. As dar gerai neaziurejau, kai kas maciau kad siek tiek apsale, bet apkarpysiu ir net nesimatys tu brokiuku. Aisku apie dekoratyvinius augaliukus kalbu.
Atsakyti
sveikos 4u.gif gal kuri auginat kanas? nu mano šiemet vėl nesimato naujų ūglių bash.gif buvau parsisiuntus iš florexlito tai pasimirojo. užpernai pirkau gražiai žydėjo susodinau žiemai i indus pastačiau rūsy tai buvo pernai viskas čiki. o dabar žiūriu kad jos ūglių tai neleidžia naujų nors gumbai tai atrodo sveiki g.gif
Atsakyti

Jukos uglių jau yra pardavime , aš nusipirkau pagaliau gelių parduotuvėje , bet joms gal dar ramybė , nes nesimato jokio daigelio.
Atsakyti
Atidengem rozes, tai visos jau su pumpuriukais. Ir rododendras (kas labai stebina po tokiu salciu) su pumpuriukais. Tik va erika irgi biednai atrodo. Net nesuprantu ar ji gyva unsure.gif kaip ir levanda. Pastaroji nubarscius lapukus. Jauciu negerai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(apsinge @ 2006 04 01, 20:10)
sveikos  4u.gif gal kuri auginat kanas? nu mano šiemet vėl nesimato naujų ūglių bash.gif buvau parsisiuntus iš florexlito tai pasimirojo. užpernai pirkau gražiai žydėjo susodinau žiemai i indus pastačiau rūsy tai buvo pernai viskas čiki. o dabar žiūriu kad jos ūglių tai neleidžia naujų nors gumbai tai atrodo sveiki g.gif

Na gal dar pasirodys. Mano tai vieni sudaigaiskiti gumbai be, bet lauke visos sudygsta. Is kur esi jei ka tuo geru galiu pasidalinti. Bet as iskart lauke sodinu, namie nesodineju. Ai pernai tai siltnami pasodinau tai kai galutinai baigesi salciai tada lauke jau su lapais. O siaip sumetu gumbus ir isdygsta, o rudeni vel nukasu.
Atsakyti
Sode slyvukes mazas atrisau.Obelis is virsaus atleidau,kad nesustu.
Sode genejom obelis,kai kurias iki zemes..Naslaites jau kelios su pumpurais,kad net ziedu spalva matosi.Pasvies daugiau saule ir zydes..
Atsakyti