Aciu uz grazius palinkejimus.Na bus tikrai nelengva.Bat as zadu savo plotus dalint i kelias zonas ir visa tai per kokius 2-3 metus sutvarkyti.Nes pirmi metai kaip mes sitam name,tad ir taip visokiu remontu,griovimu ir rovimu uztektinai bus.Ir paprasciausiai bus laiko trukumas,nes dar ir i darba reiks eiti.
QUOTE(GRAIKIJA @ 2006 03 21, 09:21)
aga.. vat i pagalvojau dabar taip.. na nieko, mes da l daug paprastos pievos turim, tai dar bus progu pasitaisyti. nes nei pinigine, nei jegos neisnesa visko vienu kartu sutvarkyti
Papildyta:
ai o tiesa, kaip jus sejat? mum tai patare su smulkiu biriu smeliuku sumaisyti ir tada na ir matos kur seklos byrejo ir pasiskirsto tolygiau. o ka manot apie dobiliuku baltu seklu sumaisyma su zole? jie man l grazus, na kai nupjauni zolyte, taip l maloniaii kazkaip buna. o ir pjauti vieni juokai. tik kai zydi biskiuka biciu baisoka kad neuzmintum ir vaizda zalios pievos gadina.
Papildyta:
ai o tiesa, kaip jus sejat? mum tai patare su smulkiu biriu smeliuku sumaisyti ir tada na ir matos kur seklos byrejo ir pasiskirsto tolygiau. o ka manot apie dobiliuku baltu seklu sumaisyma su zole? jie man l grazus, na kai nupjauni zolyte, taip l maloniaii kazkaip buna. o ir pjauti vieni juokai. tik kai zydi biskiuka biciu baisoka kad neuzmintum ir vaizda zalios pievos gadina.
Mes irgi su smeliuku sumaisius sejom
QUOTE(svajoklis @ 2006 03 21, 11:09)
Aciu uz grazius palinkejimus.Na bus tikrai nelengva.Bat as zadu savo plotus dalint i kelias zonas ir visa tai per kokius 2-3 metus sutvarkyti.Nes pirmi metai kaip mes sitam name,tad ir taip visokiu remontu,griovimu ir rovimu uztektinai bus.Ir paprasciausiai bus laiko trukumas,nes dar ir i darba reiks eiti.
Ir dar vienas nuoširdus patarimas Jei planuojate sodinti vaismedžių ir vaiskrūmių, padarykite tai kiek galima anksčiau, mat vaisių reikia keletą metų laukti. Gėlės gėlėmis, bet kai sunoksta savas obuolys Daug, aišku, nereikia, bet man asmeniškai nieko nėra skanesnio kaip nuskintas ar tik tik nukritęs n-u-o-s-a-v-a-s
Obelu tai pas mus bus.Nes vyrui irgi savas kiemas be obelu,ne kiemas.O dabar auga 4 didziules melynosios slyvos.Ir vaisiu ant zemes daug prikrite matosi.tad ir suku galva.israut gaila,palikt gal ir ne visas.Nes vaizdas pro langa tiesiai i jura ir kalnai matosi,o tos slyvos kai paaugs tai nieko nesimatys.Gal kas skiepijat vaismedzius ir zinot gal galiu tas slyvas is dusios nugenet ir priskiepyti kitu pvz zemaugiu?
pas irgi slyva per netycia pasodinta buvo, o daba, kai vaisiu duoda gaila rauti, tai as kaip tikra nesodininke, nukarpau ja na gal kas 3 men, kad nesikerotu, tai tokia smulkute yra, o vaisiu duoda. tik kai sodinsit didesnius medzius tarpus normalius palikit, nes kai vainika normalu suzeldins, tai pieva visa pavesiu pavers. mes jua retint pradejom.. o kai sodinom, tokie atrode maziukai..
Mes tai is pirmu metu vaismedziu pasisodinom. Sodas musu jaunutis dar (pora metu), bet kai prazysta pavasari o dar tris slyvutes, kelis obuoliukus uzaugino, tai visai euforija
Mano kana bus tokia (foto prasete kanu):
As ta gumba visa po zeme uzkasiau. Ar gerai, ar turejo kas kysoti?
Mano kana bus tokia (foto prasete kanu):
As ta gumba visa po zeme uzkasiau. Ar gerai, ar turejo kas kysoti?
Dar tricyrti nusipirkau. Gal kam teke auginti?
QUOTE(Tina* @ 2006 03 21, 19:17)
Dar tricyrti nusipirkau. Gal kam teke auginti?
O kas čia per fruktas? Ir kana . Žodžiu, turi skanų skonį
QUOTE(Vilioja @ 2006 03 21, 19:36)
O kas čia per fruktas? Ir kana . Žodžiu, turi skanų skonį
o man tai l grazus..
Tas fructas yra trycirtis. Gal kam ir nepatinka toks margumas, renkasi tradicines geles, bet mane pastarasis suzavejo kadangi primena orchidejas, netgi priklauso orchidejiniu seimai. Del to ir paklausiau - gal kam teko auginti?
jis man labai primena drugeli tokie l l grazus juodi su spalvotais lopukais pas mus sode kartais skraido, tai noris stiklainiukan uzdaryti..