Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(vivaflame @ 2005 08 26, 18:03)
o nuotraukos tu laiptuku neiseitu padaryti? galeciau kazka pagalvoti mirksiukas.gif

Padariau foto,o ją čia įkelti,ar tau atsiųsti.Kaip geriau parašyk blush2.gif .
Atsakyti
atrasiau tau pastu smile.gif
Atsakyti
Reqila, perziurejau tavo saraseli, daug graziu augaleliu jame,bet kadangi ruosiames vaziuot i Babtus, tai dar susilaikysiu.
Atsakyti
Tina,o kas tave sudomino?Geriau rasyk SMS,nes kompo diena tikriausiai nesieksiu..dabar i darba.Po jo skubiai i soda kast augalu ir i Kauna.
Mano tel +370 650 57588
Atsakyti
Merginos, patarkite,kokius augalus gyvatvorei pirkti? Ir kada geriau pradeti sodinti gyvatvoria: ar pavasari, ar rudeni???? ax.gif
Atsakyti
Kada zadat sodint tulpes? Pirk jau yra.
Atsakyti
QUOTE(Ninin @ 2005 09 08, 13:17)
Merginos, patarkite,kokius augalus gyvatvorei pirkti? Ir kada geriau pradeti sodinti gyvatvoria: ar pavasari, ar rudeni???? ax.gif

aš tai galvoju tujas arba ligustrus. na man tujos mielesnės, bet jų ir kaiūna didesnė, todė pati bandau daugint. o ligustrai kaina nedidelė, tai gal šį rudenėlį kitoj vietoj tvorelę pasisodinsiu. na man asmeniškai atrodo geriau rudenį, bu drėgmės daugiau. bet vat kad baisu, jog nenušaltų.. tai net nžn. jei ką pirksi, pasidalink kainomis ir augaliukų pavadinimais ok?
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2005 09 08, 14:33)
Kada zadat sodint tulpes? Pirk jau yra.

Spalio mėn.
Atsakyti
Tvorai galima ir daugiamecius aukstus astrus.Is pavasario kol ji atsprogsta ir pradeda augti-mazesne,bet veliau siekia 1,5-2m.Kaip tik siuo metu pradeda zydet.Idomumo delei galeciau foto atsiusti i el pasta(tik ji uzrasyk).
Atsakyti
Regila, ar galėtum man atsiųsti augalų sąrašą ir daugiamečių astrų nuotrauką? Tokių gal dar nemačiau smile.gif
Mano meilas daivute2@yahoo.com
Atsakyti
Tuoj atsiusiu.Lukterk..
Atsakyti
QUOTE(Regila @ 2005 09 08, 20:14)
Tvorai galima ir daugiamecius aukstus astrus.Is pavasario kol ji atsprogsta ir pradeda augti-mazesne,bet veliau siekia 1,5-2m.Kaip tik siuo metu pradeda zydet.Idomumo delei galeciau foto atsiusti i el pasta(tik ji uzrasyk).

valentynka@gmail.com ACIU
Atsakyti