Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(GRAIKIJA @ 2006 03 19, 17:28)
na zoles nemazai, o gyvatvores irgi  doh.gif plius da nemazas gabalas pakrantes, kur seniau kai su rankine stumdydavom, taio ne karta ivaziave buvom nusimaudyt  hihihi.gif . vat toks klausimukas, girdejom kad reik tik bendzinine pirkti tipo pigiau, gal moki apskaiciuoti, ar esi susidurus, kiek iseina nzn, gal laiko ar aru nupjauti sui 1 lt bendzo ar dyzelio, ir kiek elektros sunaudoji, na su tokiu pat stiprumu. ir kokia firma geriausia? o dar trimeriai, ar buna ju bendzininiu? ar apsimoka juos pirkti? na kas kiek laiko ta zilka keisti ir kiek elektros ima? cia del elektros, tai omeny turiu tai, gal moki paversti is W kiek kaina guanas per val? n astai kiek kl.. aciu uz pagalba

Tikrai patariu pirkti bendzinine, nes su elektrine l. nepatogu, o be to tai ir pavojinga. Jei dideli plotai labai patogu, kad zoliapjove butu savaeige, t.y. nereikia stumti jos.
Del trimerio, tai ju tikrai yra pirkti bendzininiu. Kadangi pas mus daug patvoriu, o dar ne visur veja paseta, tai mes su juo ir pieva (dirvona nelygu) nusienaujame. Velgi el. tikrai labai nepatogu jei dideli plotai, tuo labiau jei pjausite prie vandens dar ir labai pavojinga. Nuo trimerio nesiojimo tikrai ranka pavargsta, bet cia jau niekuo nepadesi, tie bendzininiai tikrai nera super lengvi. Ir butina nusipirkti spec. akinius nes labai nuo to valo laksto visokie sapai.
O del valo tikrai nereikia pergyventi, nesusinaudoja jo nezmoniski kiekiai ir tai tikrai nera brangu. mirksiukas.gif

Tai tiek is musu patirties.

Oho koki traktata parasiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(apsinge @ 2006 03 18, 18:54)
sveikos 4u.gif ar yra cia mamukų iš alytaus?norečiau paklaust kur jus ką randat nusipirkt? g.gif jokių kobėjų kochijų neradau niekur schmoll.gif o tos kochijos dabar galvoju ar nebus tokios kaip šluotos  doh.gif pas močiutę kaime tokios buvo tik jos lygtai pačios pasiseja blink.gif

man atrodo Regila iš Alytaus, ji kaip supratau patyrusi gėlininkė, pati augina ir platina daug įvairių egzotiškų agalų, ji dažnai lankosi Floros temose, susirask ir sukontaktuok 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2006 03 20, 10:28)
man atrodo Regila iš Alytaus, ji kaip supratau patyrusi gėlininkė, pati augina ir platina daug įvairių egzotiškų agalų, ji dažnai lankosi Floros temose, susirask ir sukontaktuok 4u.gif

acius pabandysiu 4u.gif
Atsakyti
Taip merginos,as is Alytaus.Kelis kartus bandziau savo aprasymuose pakoreguoti-irasyti Alytus,bet neradau i kuria skilti..Gal galetumet man padeti-issisprestu is kur as..
Atsakyti
QUOTE(Regila @ 2006 03 20, 12:20)
Taip merginos,as is Alytaus.Kelis kartus bandziau savo aprasymuose pakoreguoti-irasyti Alytus,bet neradau i kuria skilti..Gal galetumet man padeti-issisprestu is kur as..

kelias toks - eik į "Mano nustatymai", ten kairėje esančiame stulpelyje pasirink "Redaguoti profilio informaciją" ir kai atsidarys laukelyje "vieta" įrašyk miestą - va ir žinosim kas ir iš kur mirksiukas.gif tiesa, nepamiršk kai įrašysi naują info paspausti apačioje "keisti mano profilį", taip išsaugosi pataisymus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolaxus: 20 kovo 2006 - 12:54
QUOTE(jolaxus @ 2005 10 27, 13:29)
nuotraukas pasidariau, vaizdelių įdėsiu - čia dedant trinkelių taką ir lenkiant posūkį liko įstriži tarpai. Vyras morališkai ruošėsi pjaustyti trinkeles ir užpildyti tuos tarpus, o čia užsuko į svečius kaimyniukas 2 m. amžiaus ir sako "aš čia tuputį akmenukus padėliosiu". Žiūrim, kad atrodo visai neblogai, atkrito nemalonus darbas matuoti ir pjaustyti, ir trinkelių susitaupė ir rezultatas labai mums patiko - vyras paderino akmenukus, užfiksavo su cemento-smėlio mišiniu ir baigta thumbup.gif
dovanoju idėją tiems, kas svarsto kur akmenis panaudoti 4u.gif

Super trinkelių takelis su akmenimis thumbup.gif labai gera idėja.Dar labai norėčiau,kad pasidalintumėte kaip jūs sėjot žolyte,jau nuotraukėlėje nepriekaištingai atrodo thumbup.gif ,nes mums dabar su vyru galvos skausmas doh.gif iš visur renkam informacijos.Labai būčiau dėkinga 4u.gif
Atsakyti
Ziuriu Jus cia taip geranoriskai patirtim dalijates.Tad gal ir man patarsite.
Nusipirkom nama o veja visa samanu okupuota.Kaip tas samanas isnaikinti.Ir ka daryti,kad jos vel nesubujotu?
Atsakyti
man atrodo, ten kur samanota tai buna zeme per daug rugsti. o pas mus kur buvo, tai nuplesem samanas, apsejom, patresem kazkuo, i dab lyg normaliai.

vakar tu trimeriu bendzininiu intere zejau, tau atrodo, kad jie tik elektriniai būna, o kur tik bendzininis tai jau krūmapjove kažkokia vadinamas.. o man reik nešiojamos žoliapjovės..
Atsakyti
QUOTE(GRAIKIJA @ 2006 03 20, 13:30)
man atrodo, ten kur samanota tai buna zeme per daug rugsti. o pas mus kur buvo, tai nuplesem samanas, apsejom, patresem kazkuo, i dab lyg normaliai.

vakar tu trimeriu bendzininiu intere zejau, tau atrodo, kad jie tik elektriniai būna, o kur tik bendzininis tai jau krūmapjove kažkokia vadinamas.. o man reik nešiojamos žoliapjovės..

ne ne, ju tikrai yra bendzininiu, mes turime, o jokiu krumu ir gyvatvoriu neturime, taip kad tikrai mes pirkome tik zolei pjauti. Siulau nuvaziuoti i normalia atstovybe Husqvarna, Stiga ar dar kur nors, ten vietoje tau viska isaiskins, parodys.
Tiesa trimeriu elektriniu ir bendzininiu kaina gerokai skiriasi.
Atsakyti
QUOTE(Romeo @ 2006 03 20, 13:40)
ne ne, ju tikrai yra bendzininiu, mes turime, o jokiu krumu ir gyvatvoriu neturime, taip kad tikrai mes pirkome tik zolei pjauti. Siulau nuvaziuoti i normalia atstovybe Husqvarna, Stiga ar dar kur nors, ten vietoje tau viska isaiskins, parodys.
Tiesa trimeriu elektriniu ir bendzininiu kaina gerokai skiriasi.

del kainos tai tikiu.. doh.gif o imdomu atsiperka ar ne bendzinine? na kuro sanaudom, o ne patogumu? bijau i atstovybe vien vaziuot todel, kad girs tik sava technika i viskas. blink.gif jau su skalbimo masina taip buvo.. nesinori dar kart apasigauti.. o pinigai nemazi visai.. o dar klausimelis: valas keiciasi atskirai ar su "špulyte" kokį jūs turit? ar patenkinti? ar nebuvo nesklandumų?
Atsakyti
mes turim ''partner'' firmos, benzininis..kainavo 1000 lt..
pirkom senukuose.
vyras sako, kad gera:)))pasikeičia tą ''žilką'' ir pirmyn...
Atsakyti
QUOTE(GRAIKIJA @ 2006 03 20, 13:44)
del kainos tai tikiu..  doh.gif o imdomu atsiperka ar ne bendzinine? na kuro sanaudom, o ne patogumu? bijau i atstovybe vien vaziuot todel, kad girs tik sava technika i viskas.  blink.gif jau su skalbimo masina taip buvo.. nesinori dar kart apasigauti.. o pinigai nemazi visai.. o dar klausimelis: valas keiciasi atskirai ar su "špulyte" kokį jūs turit? ar patenkinti? ar nebuvo nesklandumų?

Bendzinine labiau apsimoka jei tie plotai didesni, nes benzo tikrai ten nedaug sunaudoja, be to pagal galinguma su bendz. daugiau gali nupjauti ir ilgiau pjauti nei su elektriniu.
Mes tai turime Stiga, kazkur apie 600 mokejom. Ir keiciasi su visa spulyte valas. Patenkinti mes tikrai nes musu dirvonu su el. tai ne per kur schmoll.gif
o atstovybiu nereikia bijoti, tu juk neprivalai pirkti, tiesiog tegu profai paaiskina skirtuma tarp bendz. ir el. ir visus kitus niaunsus. o firma pasirinksi po to pati, nes jau busi 'pasikausciusi' smile.gif
Atsakyti