Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

o čia kochija tikras pavadinimas? bandžiau ieškot inete nu nieko neradau g.gif
Atsakyti
QUOTE(apsinge @ 2006 03 16, 08:33)
o čia kochija tikras pavadinimas? bandžiau ieškot inete nu nieko neradau g.gif

internete ieškok KOCHIA smile.gif
mano sekmadienį pasėtos jau nosytes kiša iš žemės bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolaxus: 16 kovo 2006 - 08:37
O tai dabar man tuos daigelius jau nest i sviesa, isimt vazoniukus is siltnamio? Nes vis dar vonioj tamsoj stovi. O jau greit is zemes lenda doh.gif atrodo prie akiu.
Atsakyti
Matytumet kokiu greiciu mano kobejos auga, kaip toj pasakoj apie pupa doh.gif Lauke dar ilgai bus salta, kur asjas padesiu doh.gif vat ir sek kova.
Atsakyti
Aš jau pasisėjau kobėjas, ricinmedžius, durnaropes, lobelijas, lavandas, įvairių prieskoninių daržovių, svyrančias petunijas, kvepiantį heliatropą, gal po poros savaičių pasesiu ipomėjas. tai taip pat labai gražus augalas, tik jis labai greitai auga. Taip pat pasėjau azinijas ir tunbergijas. Nežinau, kodėl man niekaip nesudygsta svyrančios verbenos. Laukiu daigelių, kai sudygs, pranešiu. taip pat susidomėjau tuo medeliu, panašiu į tujas, reiks nusipirkti sėklyčių. wub.gif
Atsakyti
Čia vėl aš, nutariau pasidomėti kas ta per kochija, susiradau sėklų. pasirodo, kad tai turėtų būti tikrai gražus augalas, nes žalioje stotelėje pardavėja sakė pati auginusi, tai lyg nedidelės tujos, tik įdomu, ar jos labai lepios g.gif
Atsakyti
Reiks ir man "zalia stotele" aplankyt. Dar is Florexlito siunta reikia atsiimt. Ar jus perkat is ten ka?
Atsakyti
sveikos 4u.gif ar yra cia mamukų iš alytaus?norečiau paklaust kur jus ką randat nusipirkt? g.gif jokių kobėjų kochijų neradau niekur schmoll.gif o tos kochijos dabar galvoju ar nebus tokios kaip šluotos doh.gif pas močiutę kaime tokios buvo tik jos lygtai pačios pasiseja blink.gif
Atsakyti
QUOTE(apsinge @ 2006 03 18, 19:54)
sveikos 4u.gif ar yra cia mamukų iš alytaus?norečiau paklaust kur jus ką randat nusipirkt? g.gif jokių kobėjų kochijų neradau niekur schmoll.gif o tos kochijos dabar galvoju ar nebus tokios kaip šluotos  doh.gif pas močiutę kaime tokios buvo tik jos lygtai pačios pasiseja blink.gif

nežinau, ant sėklų pakuotės jos panašios į nedideles tujas, tik jos manau su švelniomis šakelėmis. Parašyta, kad užauga iki 1 m. rolleyes.gif
Atsakyti
labutis, nesinorejo naujos temos daryti. as del zoliapjoviu. vat sugalvojom pirkti tokius dalykelius 3 rankine zoliapjove, pakrantem, bendzinine pievai, ir krumapjove. kadangi su tuo nebuvom susidure, norim labai rimtos konsultacijos. gal jus kuri jau daug metu naudojates, patirties ant firmu, ekonomiskumo turit. labai butu gera, kad patartumet..
Atsakyti
Turint benzinine-rankines net nereikia.Pakankamai sunka ja stumdyt.Po to rankos net nutirpsta.Su elektrine butu patogu,jei ne tas laidas.Aparata galima rinktis pagal tai,kiek tos vejos yra.Jei jos nera daug,gal uztektu mazesnio galingumo.Jei krumu mazai,gal uztektu rankines.Taciau,jei gyvatvorei palaikyti-kazkada teks isigyti.Reikia sulaukti akciju,nuolaidu meto,kada baigiantis sezonui parduodama daug pigiau.Dabar kainos jau sukile-pazvelgus i jas ir prisiminus uz kiek buvo galima pries pora men nusipirkt.Tiesiog nereikia skubet.
Atsakyti
na zoles nemazai, o gyvatvores irgi doh.gif plius da nemazas gabalas pakrantes, kur seniau kai su rankine stumdydavom, taio ne karta ivaziave buvom nusimaudyt hihihi.gif . vat toks klausimukas, girdejom kad reik tik bendzinine pirkti tipo pigiau, gal moki apskaiciuoti, ar esi susidurus, kiek iseina nzn, gal laiko ar aru nupjauti sui 1 lt bendzo ar dyzelio, ir kiek elektros sunaudoji, na su tokiu pat stiprumu. ir kokia firma geriausia? o dar trimeriai, ar buna ju bendzininiu? ar apsimoka juos pirkti? na kas kiek laiko ta zilka keisti ir kiek elektros ima? cia del elektros, tai omeny turiu tai, gal moki paversti is W kiek kaina guanas per val? n astai kiek kl.. aciu uz pagalba
Atsakyti