Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(Tina* @ 2006 03 14, 17:41)
Man tai levandos is seklu nesudygo, kai sodinau. Lygtai esu skaicius, kad jos sunkiai sudygsta.
O kaip atrodo ta kochija? Jei ja sodint prie tvoros permatomos. Tik kazin ar kaimynui patiks?  doh.gif

vakar dar kartą pažiūrėjau ant lavandų pokelio, taigi parašyta, kad jos dygsta 20-30 dienų, taigi, visą mėnesį doh.gif pavargsiu laukti... ir dar vienas įdomus dalykas, kurį perskaičiau tik pasėjusi - prieš sėją atšaldyti, bet va šito tai nepadariau, tai dabar lauksiu mėnesį ir žiūrėsiu, kas gausis blink.gif
o kochija - tai vienmetis, šiek tiek į apvalainą spygliuotį panašus krūmelis, primenantis tują ar puskiparisį, mačiau kaimynystėje, labai neblogai atrodo, prisegu vaizdelį. Pagal aprašymus rudeniop šiek tiek keičia spalvą į raudoną.
beje, kochija labai gerai dygsta - prieš keletą dienų pabandymui pasėjau, tai gal per 3 d. ir sudygo, tai savaitgalį jau visą dėžutę prisėjau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolaxus: 15 kovo 2006 - 08:15
Jolaxus, del levandu saldymo, tai as penai sejau nesaldzius ir sudygo, tai ir siemet nesaldziau. wink.gif
Atsakyti
Mano tai levandos pernai iš kokiu 20 sėklų sudygo tik trys (sėklos buvo iš Florexlit). Šiais metais reikės kitas bandyti sėti.
Atsakyti
as levandas sejau Nojaus seklu, tai is 20 pasetu 10 liko augalu, kelios neisdygo, kelios isdyge numire, ir dar vienai laukas nepatiko ohmy.gif
Papildyta:
Ai, ir liko man is pernai metu dar seklu daug, tai tas pacias ir seju siemet smile.gif
Atsakyti
Nu ta kochija mane sužavėjo ir suintrigavo. Eisiu ieškoti pirkti sėklų. O tos sėklos smulkios - jei bus parašyta gramais, kad orietuočiaus...
Atsakyti
[quote=Vilioja,2006 03 15, 11:07]
Nu ta kochija mane sužavėjo ir suintrigavo. Eisiu ieškoti pirkti sėklų. O tos sėklos smulkios - jei bus parašyta gramais, kad orietuočiaus...

mane irgi suintrigavo...kai rasi-pasidalink mintims:))) 4u.gif
Atsakyti

mane irgi suintrigavo...kai rasi-pasidalink mintims:))) 4u.gif
[/quote]

Tas ieškojimas bus neanksčiau rytdienos. Jolaxus sėjo, gal neišmetė pokelio? Kokioj parduotuvėj pirko, kiek kainavo? Aū, Jolaxus 4u.gif
Atsakyti
kochijų daug kur yra, ir kainuoja nebrangiai - apie 1 Lt. Tikrai yra sodininkų parduotuvėj prie širdies chirurgijos centro, Rygos ir Lisvės pr. kampe, vakar buvau ten, mačiau. Dar be abejonių rasite Žaliajam centre. Sėklytės smulkios, vieno pakelio tikrai nemažai sudygsta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolaxus: 15 kovo 2006 - 11:41
[quote=jolaxus,2006 03 15, 11:39]
kochijų daug kur yra, ir kainuoja nebrangiai - apie 1 Lt. Tikrai yra sodininkų parduotuvėj prie širdies chirurgijos centro, Rygos ir Lisvės pr. kampe, vakar buvau ten, mačiau. Dar be abejonių rasite Žaliajam centre. Sėklytės smulkios, vieno pakelio tikrai nemažai sudygsta.

ačiukas už info drinks_cheers.gif
Atsakyti
O jus pabandykit Vilmorin seklutes levandu. Man si firma patikima.
Kaunietes - kur matet kochiju ? , tikrai neblogai prie tvoros pasodint man jas butu. Tvora tokia metalinio tinklo, tai uzstotu kaip gyvatvore sitie augalai.
Atsakyti
Sudygo kobejos, visos trys biggrin.gif thumbup.gif clap.gif assa.gif
Atsakyti
[quote=Tina*,2006 03 15, 19:09]
[b]Sudygo kobejos, visos trys

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti