Svarbiausia,kad nenuskrustu lapeliai reikia gausiai palieti(pries pavasari,kai saules spinduliai negailestingi).Butent del to ir nudenga,kadangi zeme buna sausa).Mes tai liejam,bet nedengiam-pasiteisina.Jei jau ziema nedengiam,tai kam ta pavasari.
Del tos pleveles, tai man aiskino, kad buna speciali su skylutem. Man tai irgi tokie visokie dalykai nelabai patinka. Bet atseit, jei nebus tos pleveles, tai zoles peraugs mulca kuo puikiausiai
QUOTE(Tina* @ 2006 02 03, 23:13)
Del tos pleveles, tai man aiskino, kad buna speciali su skylutem. Man tai irgi tokie visokie dalykai nelabai patinka. Bet atseit, jei nebus tos pleveles, tai zoles peraugs mulca kuo puikiausiai
Bent jau pernai, pirmi metai kai buvo mulcas, tai man nepraugo, o siemet galvoju dar pridesiu sviezio mulco ir gal vel bus gerai
Pagalvojau, kad galima is lentpjuves prisirinkti tu drozliu ir padengti storesni sluoksni, o paskui ant virsaus jau uzberti to pirktinio dekoratyvaus. Kaip manot?
Dar noriu paklausti, kas cia per augalelis? http://public.fotki..../klivija/x.html
Siaip ji nusiskyniau auganti lauke ir prisidaiginau, bet prasidejus salciams isodinau i vazona ir parsinesiau namo. O gal jis butu perziemojes?
Dar noriu paklausti, kas cia per augalelis? http://public.fotki..../klivija/x.html
Siaip ji nusiskyniau auganti lauke ir prisidaiginau, bet prasidejus salciams isodinau i vazona ir parsinesiau namo. O gal jis butu perziemojes?
QUOTE(Tina* @ 2006 02 06, 22:11)
Pagalvojau, kad galima is lentpjuves prisirinkti tu drozliu ir padengti storesni sluoksni, o paskui ant virsaus jau uzberti to pirktinio dekoratyvaus. Kaip manot?
Aisku, kad galima. jau ne karta girdejau, kad zmones kas turi priejima prie tu lentpjuviu tai taip ir daro
QUOTE(Tina* @ 2006 02 06, 22:11)
iš principo galima, tik tas pirktinis mulčas būna smulkus, o žievių trupiniai iš lentpjūvių,apie kokius aš rašiau, būna nesmulkinti, tai bijau, kad pirktinio visvien nemažai gali reikėti, kad nepaskestų ir pakankamai padengtų, o iš toliau žiūrint skirtumą praktiškai sunku įžiūrėti, tagi apgalvojus ekonominę pusę, kažin ar verta
na nebent kalbi apie pirktinį dekoratyvinį mulčą - dažytas drožles, kurios spalvotos, bet tokių tuo labiau reikėtų daug, kad pilnai padengtų...
QUOTE(jolaxus @ 2006 02 07, 08:44)
iš principo galima, tik tas pirktinis mulčas būna smulkus, o žievių trupiniai iš lentpjūvių,apie kokius aš rašiau, būna nesmulkinti, tai bijau, kad pirktinio visvien nemažai gali reikėti, kad nepaskestų ir pakankamai padengtų, o iš toliau žiūrint skirtumą praktiškai sunku įžiūrėti, tagi apgalvojus ekonominę pusę, kažin ar verta
na nebent kalbi apie pirktinį dekoratyvinį mulčą - dažytas drožles, kurios spalvotos, bet tokių tuo labiau reikėtų daug, kad pilnai padengtų...
Tai kad nevisai taip, nes as pirkau puse mulco smulkaus, o puse stambaus ir i apacia pyliau smulku, o ant virsaus pyliau stambu, ir tikrai gerai atrodo
Taip as kalbu apie ta dazyta mulca. Reiks bandyt sluoksniuot.
O kas ten pas mane per augalas nezinot turbut Galvojau gal kuri turit ...
O kas ten pas mane per augalas nezinot turbut Galvojau gal kuri turit ...
Sveikos, mergičkos.
Gal jums ir neaktualu, kai pačios viską darot, bet gal žinot, kas profesionaliai želdinimu užsiima, privačiai ar firma? Vilniuje. Nenorim tradicinio vaizdelio, o žiūriu, kad pasirinkimo nėr...
Gal jums ir neaktualu, kai pačios viską darot, bet gal žinot, kas profesionaliai želdinimu užsiima, privačiai ar firma? Vilniuje. Nenorim tradicinio vaizdelio, o žiūriu, kad pasirinkimo nėr...
QUOTE(Hexe @ 2006 02 09, 22:26)
Sveikos, mergičkos.
Bandyk laimę :
STEBULĖ, UAB
S.Stanevičiaus g. 42
VILNIUS
5 2776946
Teritorijų apželdinimo paslaugos, tvarkymo darbai, projektavimas.
Gazonų, vejų įrengimas, želdinių priežiūra.
Aplinkos tvarkymas, vejų įrengimas.
FLORALITA DIZAINAS, UAB (LORKŲ SODAS)
Elektrinės g. 8 a
VILNIUS
5 2331097
Gerbūvio stiliaus parinkimas, apželdinimo darbai, kraštovaizdžio dizainas nuo projekto iki įgyvendinimo.
Vejos, alpinariumai, gėlynai, gyvatvorės, dekoratyviniai vandens telkiniai, kriokliai, fontanai, atraminės sienelės ir grindiniai iš natūralaus akmens. Projektavimas, įrengimas.
ELANDILA, UAB
Dariaus ir Girėno g. 42 a
VILNIUS
5 2164224
Aplinkos tvarkymas, dekoratyvinių, lauko augalų sodinimas, apželdinimas.
Teritorijų apželdinimas, sodų, vejų, želdynų, vaismedžių įrengimas, priežiūra.
Sodybų, pastatų aplinkos projektavimas, apželdinimas.
Atraminių sienelių mūrijimas, kapinių apželdinimas (želdinimas).
Vejų, gėlynų, takų ir kt. mažosios architektūros objektų įrengimas.
SODO DIZAINAS, UAB
Rūdninkų g. 11
VILNIUS
5 2615161
Teritorijų, sodų apželdinimas, projektavimas, priežiūra. Aplinkos tvarkymo darbai.
Tvenkinių, vejų, alpinariumų, gėlynų, žiemos sodų įrengimas, priežiūra.
Visa info iš www.1551.info - kai kurie iš šitų turi savo www, gali ten pažiūrėti
Dėkui
Internete ieškodama, tikėjausi www su darbų nuotraukomis rast, bet jie tokių dalykų dar neturi.
Internete ieškodama, tikėjausi www su darbų nuotraukomis rast, bet jie tokių dalykų dar neturi.
QUOTE(Hexe @ 2006 02 10, 12:46)
Dėkui
dėl pačių idėjų, tai aš daug prisižiūrėjau per google susivedusi "landscaping portfolio"