Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, (23 tema)

QUOTE(Armana @ 2009 03 31, 10:29)

Beje, aš pritariu dėl ND nesidubliavimo, nes pagal paskutiniuosius ND labai aiškiai matėsi, kad ne visi suspėja padaryti iš karto dvejus ND. Ir apskritai man atrodo, kad kūrybiniai ND nelabai kuo skiriasi nuo techninių, todėl tikriausiai reikėtų palikti tik vienus ND ax.gif .

as tp pritariu del nesidubliavimo. kai pamaciau kad jau atidarytas albumas techniniams ND tai galvojau dar nera ko skubet, geriau auto padarysiu, paskui geriau paziurejus pamaciau kad techniniai ND baigiasi ansksciau uz auto doh.gif teko skubet smile.gif
Atsakyti
Na ačiū mergaitė,s jau čia išgyrėt mane, kad visai pasikelsiu tuoj hihihi.gif

dabar slankioju po namus ir ieškau ką ritmui pafotografuoti tongue.gif
kelias minti turiu, ale vakar akumuliatoriai nudvėso fotiko tongue.gif ot ir nesigavo padaryti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(olo @ 2009 03 30, 22:33)
Į koliažo ND nespėjau, tai parodysiu čia.

labai butu lipes i ND konkuseli thumbup.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 03 31, 07:58)
Drauge sutiko, kad gimdyma jos fotkinciau...  wub.gif tai turiu laiko iki birzelio ismokt normaliai fotografuoti  doh.gif

oje blink.gif biggrin.gif tik saugok aparatura, kad is kokios kojos negautum blush2.gif tongue.gif
as tai nenorejau/nenoriu ir nenoresiu, kad kas gimdyma fotkintu blush2.gif turiu tik lygiai 1 paros savo is Saules fotke wub.gif ten bent abi padorios lotuliukas.gif

O Cekanaviciaus stilius man irgi nepatinka mirksiukas.gif nebutinai net gimdymu, bet visos, ir vaiku, ir nesciuju schmoll.gif nelimpa man ax.gif

QUOTE(Stiklinė @ 2009 03 31, 09:12)
Nu žinot tuoj vaikų nebenorėsiu  doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(inesaS @ 2009 03 31, 09:34)
toks vaizdas,kad ar gimdymas ar skrodimas,niekuom nesisskiria.Man šokas blink.gif

turbut mazai kuom ir skirias -tik rezultatu tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveiki gyvi smile.gif

paskutiniame ND nesudalyvavau, nes praziopsojau doh.gif kol susizgribau - pasirodo jau ir terminas buvo pasibaiges blink.gif , nu v.z. bandysiu bent ritmo nepraziopsot biggrin.gif

sveikinimai visoms dalyvems ir nugaletojoms 4u.gif

QUOTE(spaNguolė @ 2009 03 29, 23:34)
Duoma, avytess

o jau foto grazuuuumas bigsmile.gif svelnumas per krastus liejasi tiesiog, ech . .. wub.gif net pazystamu is bendraamziu pamaciau biggrin.gif

QUOTE(Nikkė @ 2009 03 30, 16:38)
Kaip jus ta greitai lakstanciu vaiku ryskuma isgaunat -......................... Va, siandien fotografavau, tai ir geriausias rezultatas nedziugina.  doh.gif

tai kad liuksuskai pagavai viska ir ryskumas jeginis, ko cia kabiniejies? biggrin.gif

QUOTE(olo @ 2009 03 30, 23:33)
Į koliažo ND nespėjau, tai parodysiu čia.

man grazuuuu wub.gif

Kol Puke nepaminejo paakiu, tol ir nemaciau blush2.gif

QUOTE(Armana @ 2009 03 31, 11:29)
......................... Ir apskritai man atrodo, kad kūrybiniai ND nelabai kuo skiriasi nuo techninių, todėl tikriausiai reikėtų palikti tik vienus ND ax.gif .

pilnai pritariu drinks_cheers.gif nes is kiekvieno ND ar tai bebutu techninis ar meninis, vistiek tiek meeeeno yra islauziama, kad jau geriau vieni ND ir slifuojam juos iki begalybes tada biggrin.gif

Nors man tas PS kisimasis taip nepatinka, bet ka jau padarysi cool.gif
Atsakyti
tiek rasiau ir dingo doh.gif

zodziu, sutinku dar karta del ND nesidubliavimo 4u.gif

Bonda, 4u.gif pries kelias dienas isbandziau tavo ideta zuvies pyraga thumbup.gif reiks dazniau kept thumbup.gif

Rasytce, man tai patinka PS isikisimas nuotraukose, bet, kad as nemoku taip padaryti, tas nervina doh.gif blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 03 31, 11:46)
pilnai pritariu  drinks_cheers.gif nes is kiekvieno ND ar tai bebutu techninis ar meninis, vistiek tiek meeeeno yra islauziama, kad jau geriau vieni ND ir slifuojam juos iki begalybes tada biggrin.gif

Nors man tas PS kisimasis taip nepatinka, bet ka jau padarysi  cool.gif

A kodėl du ND buvo padaryti? Ar tik ne todėl, kad dauguma nenorėjo auto? Tai, kad tiems nenorintiems būtų ką veikt ir be auto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vugi @ 2009 03 31, 10:16)

Vat zinok mano ir gi didensis tikslas yra simokti fotografuoti ir padaryt tokias foto, kad kuo maziau kompiuterinio isikisimo butu.. istirkuju atrodo susizaviu kokia foto.. o po to paaiskeja, kad cia daugiau ne fotoaparato o photoshopo darbas..

kad nevisiem ND realiai to PS reikia...nebent minimaliai mirksiukas.gif as siuose idejau du koliazus mirksiukas.gif kriaukle (nebepamenu pavadinimo tikro blush2.gif lotuliukas.gif ) ir šyškiuka ax.gif , kuriu fotkes su PS tik pasharpintos mirksiukas.gif ir pakirptos, taip, kaip mano akim geriau isrode mirksiukas.gif

QUOTE(almantė_k @ 2009 03 31, 10:26)
ir noro turet vaiku neatmuse.

kaip kam blush2.gif as vos po gimdymo -sakiau niekada niekada daugiau nenoresiu blush2.gif tongue.gif nors skaites lengvas ir greitas, kad buvo, nu bet 'malonumas' menkas su beprotiksias skausmais blush2.gif siaip ir dabar labai puikiai as pamenu ax.gif tikrai ne kaip pacia paciausia diena gyvenime -toli grazu ax.gif

Papildyta:
QUOTE(Valetta @ 2009 03 31, 10:51)

Bonda,  4u.gif  pries kelias dienas isbandziau tavo ideta zuvies pyraga  thumbup.gif reiks dazniau kept  thumbup.gif

ta pagal oliveri? bigsmile.gif

QUOTE(Stiklinė @ 2009 03 31, 10:52)
A kodėl du ND buvo padaryti? Ar tik ne todėl, kad dauguma nenorėjo auto? Tai, kad tiems nenorintiems būtų ką veikt ir be auto  biggrin.gif

man ir nebeliko laiko auto ax.gif bandziau bandziau cool.gif doh.gif o paskui neber kada doh.gif dabar is vis man stresas -ryt pirma diena vaika i darza leidziu..tai nefoto galvoj doh.gif -nors nakti vel sapnavau, kaip ieskau, ka fotkint ritmui doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Oi merginos, mano auto irgi sone liko, pora kart bandziau, bet nieko geriau apart pasines nuotraukos neisgavau verysad.gif O dabar po savaites sirgimo su 40 temperatura , tai visa pajuodus, net pati i save negaliu ziuret doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RamuteS: 31 kovo 2009 - 11:00
QUOTE(bonda @ 2009 03 31, 10:55)

ta pagal oliveri?  bigsmile.gif
man ir nebeliko laiko auto ax.gif bandziau bandziau cool.gif  doh.gif o paskui neber kada doh.gif 

aha thumbup.gif

tai nors is bandymu ka nors ikelk mirksiukas.gif reikia su visom susipazint bigsmile.gif mano irgi reiktu vienas perfotkint, bet nebera laiko, o ir apsvietimo tinkamo nera, lyja doh.gif tamsu namie doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Valetta @ 2009 03 31, 11:00)

tai nors is bandymu ka nors ikelk  mirksiukas.gif

nu sazine neleidzia kelt nerysku tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 03 31, 10:52)
A kodėl du ND buvo padaryti? Ar tik ne todėl, kad dauguma nenorėjo auto? Tai, kad tiems nenorintiems būtų ką veikt ir be auto  biggrin.gif

O tai kodėl tada tiek mažai darbų buvo paskutiniuose ND g.gif ? O vat auto tai yra ojojoj kiek daug biggrin.gif nors beveik visos burbėjo, kad negalės, nesugebės jų padaryti, o yra kaip yra, rezultatas akivaizdus tongue.gif
Vadinasi viskas priklauso nuo ND įdomumo.
Atsakyti
QUOTE(RamuteS @ 2009 03 31, 10:59)
Oi merginos, mano auto irgi sone liko, pora kart bandziau, bet nieko geriau apart pasines nuotraukos neisgavau  verysad.gif O dabar po savaites sirgimo su 40 temperatura , tai visa pajuodus, net pati i save negaliu ziuret  doh.gif

oi, tikiuosi jautiesi geriau dabar...o man su pozavimu problema, zinau tik viena poza, tai visi auto pansia poza...
Atsakyti