Ooooo sveikinu nugaletojus
QUOTE(Stiklinė @ 2009 03 31, 10:12)
Nu žinot tuoj vaikų nebenorėsiu
Mane net nupurtė šiurpas
labas
juokiaus vietomis balsu beskaitydama sugebejimai aprasyti
O Stikline, Peperoni irgi nedalyvavo ND
QUOTE(Stiklinė @ 2009 03 31, 09:35)
bet va Zitlali istorija patiko teigiamai nuteikia
juokiaus vietomis balsu beskaitydama sugebejimai aprasyti
QUOTE(Valetta @ 2009 03 31, 10:43)
Aha, kažkotais negalėjau prisiverst
O bet tačiau galvoju ko aš čia nepadariau...ogi nepasveikinau laimėtojų tas diržas tai jėga baisiai patiko.
QUOTE(Nikkė @ 2009 03 30, 16:11)
Bonda, jau is taves tai nesitikejau tokio vertinimo... Tuoj apsiraudosiu...
baik as pati vaiko foto cia ne nerodau, nes baisiau negu baisu
mielka,as tau i kompany jungsiuos del auto
sveikinimai visoms uz ND
QUOTE(Valetta @ 2009 03 30, 19:24)
ikeliu parodyt kaip ten visa atrodo kaireje laiptai marmuriniai, tik nelabai aiskiai matosi
jau tavo ta sraige -man buvo labai labai labai ideja ta, kadru parinkimas -superinis
as ir pasirasiau nesenai tik aciu, kas balsavot
QUOTE(Duoma @ 2009 03 30, 19:29)
ir su PGM gaunas isplaukes fonas kaz nepameni pismuju ND?
Dideliausi dideliausi sveikinimai nugaletojom o as jau ri gi bandysiu jungtis prie namu darbu darymo .. tiesa galvoju, kad reikes ir tuos kuriuose nedalivavus padaryti
[quote=ediper,2009 03 30, 20:37]
Debesu gamintojas
[/quote]
Man patiko .. nors siaip nelabai megstu tokias foto.. bet sita idomiai
[quote=Duoma,2009 03 30, 20:59]
Šiandien kažkaip galvojau ir supratau, kad piešimo ir fotografijos susiet negalima...
Nas manipuliacijų aš nenoriu...
Gaila.
[/quote]
Vat zinok mano ir gi didensis tikslas yra simokti fotografuoti ir padaryt tokias foto, kad kuo maziau kompiuterinio isikisimo butu.. istirkuju atrodo susizaviu kokia foto.. o po to paaiskeja, kad cia daugiau ne fotoaparato o photoshopo darbas.. ir man tada nelabai, bet ziuriu kad pati be jo lygiai taip pat neissiverciu..
[quote=Zitlali,2009 03 30, 21:31]
Cia viena is siandienos bandymu su spalvom
/quote]
[quote=Zitlali,2009 03 30, 21:47]
jojo, juokinga, susizurzuliavusios kojines o del pagavimo tai panasiai... gal 20 padariau turiu ir be kojiniu... tik ten perspaudziau su spalvom o taisyt tingiu... tuoj... ir pirsta nukandau
Cia kazka ne taip prieksperimentavau, bo kazkaip per astri man foto (akinius ryt pasiimsiu jau, tai matysiu normaliai bet faina, kad sirdute gaunasi is delno ir peduciu (nu cia tskant jei ziureti i sviesiaja fotkes puse bet reiks sutvarkyt...)
right]
[/quote]
Man labai patinka tavo spalvos.. atrodo panasiu laiku jungemes i sia kompanija, o tu jau tiek pazengusi , tiesa, ta su kojinytem tai nelabai, bet vat pedutes...
[quote=Nikkė,2009 03 30, 22:23]
Sea, oi laukiam laukiam taves sugristant! Begsim visos i aerouosta pasitikti. Grusimes, kisim savo vaikus - mano nufotografuok pirma, mano! Neturincios vaiku begs is paskos is sauks - parodyk, koks exif, pasakyk, koks actionas!
[/quote]
Oi kaip pritariu
[quote=Zitlali,2009 03 30, 22:27]
Tiesa, pastebejimas, varciau 'Zmones' ir paziejau kiek belenkokiu fotkiu sukista, sakes... galim visos eit virseliu fotkint palyginus su tais fotografais
[/quote]
[quote=Pukė,2009 03 30, 22:46]
aha, Zmonese as irgi takreipiau demesi i foto, bet daugiausiai ziurejau i grazias-geras mano akim foto dabar visur matau nuotraukas, zodziu, fotografuoju akimis
o tas labai dziugu
[/quote]
as ir vis nuziuriu tas nuotraukas zmonese.. nu tai...man atrodo ir as geriau padaryciau tiesa, kazkada macius buvai VV nuotraukas
[quote=ediper,2009 03 30, 23:19]
o cia ne sensoriaus valymas vadintusi? pas mane yra fotike tokia funkcija ui kaip bijau mechaniskai as ten po veidrodziais lysti na reiks ziuret
na jau na jau bet siaip tai fainai,kad jus vis dazniau uzeinat
[/quote]
as nerizikuociau pati matricos valyti.. gal geriau meistram nusnesti.. nors ... po palangos buvau davusi objektyva, kad paziuretu del smeliuko.. tai sake nezinau ko noriu.. n bet jis man ir dabar dar girgzda..
[quote=ediper,2009 03 30, 20:37]
Debesu gamintojas
[/quote]
Man patiko .. nors siaip nelabai megstu tokias foto.. bet sita idomiai
[quote=Duoma,2009 03 30, 20:59]
Šiandien kažkaip galvojau ir supratau, kad piešimo ir fotografijos susiet negalima...
Nas manipuliacijų aš nenoriu...
Gaila.
[/quote]
Vat zinok mano ir gi didensis tikslas yra simokti fotografuoti ir padaryt tokias foto, kad kuo maziau kompiuterinio isikisimo butu.. istirkuju atrodo susizaviu kokia foto.. o po to paaiskeja, kad cia daugiau ne fotoaparato o photoshopo darbas.. ir man tada nelabai, bet ziuriu kad pati be jo lygiai taip pat neissiverciu..
[quote=Zitlali,2009 03 30, 21:31]
Cia viena is siandienos bandymu su spalvom
/quote]
[quote=Zitlali,2009 03 30, 21:47]
jojo, juokinga, susizurzuliavusios kojines o del pagavimo tai panasiai... gal 20 padariau turiu ir be kojiniu... tik ten perspaudziau su spalvom o taisyt tingiu... tuoj... ir pirsta nukandau
Cia kazka ne taip prieksperimentavau, bo kazkaip per astri man foto (akinius ryt pasiimsiu jau, tai matysiu normaliai bet faina, kad sirdute gaunasi is delno ir peduciu (nu cia tskant jei ziureti i sviesiaja fotkes puse bet reiks sutvarkyt...)
right]
[/quote]
Man labai patinka tavo spalvos.. atrodo panasiu laiku jungemes i sia kompanija, o tu jau tiek pazengusi , tiesa, ta su kojinytem tai nelabai, bet vat pedutes...
[quote=Nikkė,2009 03 30, 22:23]
Sea, oi laukiam laukiam taves sugristant! Begsim visos i aerouosta pasitikti. Grusimes, kisim savo vaikus - mano nufotografuok pirma, mano! Neturincios vaiku begs is paskos is sauks - parodyk, koks exif, pasakyk, koks actionas!
[/quote]
Oi kaip pritariu
[quote=Zitlali,2009 03 30, 22:27]
Tiesa, pastebejimas, varciau 'Zmones' ir paziejau kiek belenkokiu fotkiu sukista, sakes... galim visos eit virseliu fotkint palyginus su tais fotografais
[/quote]
[quote=Pukė,2009 03 30, 22:46]
aha, Zmonese as irgi takreipiau demesi i foto, bet daugiausiai ziurejau i grazias-geras mano akim foto dabar visur matau nuotraukas, zodziu, fotografuoju akimis
o tas labai dziugu
[/quote]
as ir vis nuziuriu tas nuotraukas zmonese.. nu tai...man atrodo ir as geriau padaryciau tiesa, kazkada macius buvai VV nuotraukas
[quote=ediper,2009 03 30, 23:19]
o cia ne sensoriaus valymas vadintusi? pas mane yra fotike tokia funkcija ui kaip bijau mechaniskai as ten po veidrodziais lysti na reiks ziuret
na jau na jau bet siaip tai fainai,kad jus vis dazniau uzeinat
[/quote]
as nerizikuociau pati matricos valyti.. gal geriau meistram nusnesti.. nors ... po palangos buvau davusi objektyva, kad paziuretu del smeliuko.. tai sake nezinau ko noriu.. n bet jis man ir dabar dar girgzda..
Na, Sadi, tu saunuole
tik tyliai
turbut fotografas ne muilas
is kur zinai?
QUOTE(Valetta @ 2009 03 30, 19:40)
tik tyliai
QUOTE(Rustė @ 2009 03 30, 20:09)
turbut fotografas ne muilas
QUOTE(Armana @ 2009 03 30, 20:23)
Kažin, o kriauklė gal Bondos
is kur zinai?
QUOTE(Stiklinė @ 2009 03 31, 10:35)
bet va Zitlali istorija patiko teigiamai nuteikia
kai baisu reik daug juokaut taip ir teises vairavimo issilaikiau, juokinau vairavimo instruktoriu ir uzkalbejau danti
Einu fotkint sveciu iki merginos
QUOTE(Stiklinė @ 2009 03 31, 09:12)
Nu žinot tuoj vaikų nebenorėsiu
as nepasizyminti didele meile vaikams, taciau kai dabar panorau tureti bent viena, sugalvojau per youtube gimdyma paziuret. biski baisoka, nes rodo viska kaip yra, ir su garsais, ir su vaizdais bet juk nei viena nenumire(aisku isskirtinius atvejus) ir noro turet vaiku neatmuse.
Zitlali, tau teks sudetinga uzduotis fotkinti gimdyma. sekmes
QUOTE(Rustė @ 2009 03 30, 20:52)
maniau mikliai atkasite mane, nes aš čia rankdarbiais užsiimu, arba galvosite, kad Pukės
mano pirma mintis buvo gal peperoni, paskui gal puke, paskui -nzn
Valetta,vazideliai
QUOTE(Zitlali @ 2009 03 30, 21:27)
as irgi dabar taip matau ir vis foto ne tokios kaip riekia, ne taip sudeliotos, ne toks ryskumas, kodle per viduri ir pan
QUOTE(Sea_ @ 2009 03 30, 21:33)
Nikke, na jau na jau matai,kad mes "pazengusios" jau pas jus apsigyvenom, nes yra ko pasimokyti ir smagu stebeti jusu spartu tobulejima Tuoj pradesiu jusu klausineti,kaip ta ir ana padaret
mum tik smagiau ir geriau
QUOTE(bonda @ 2009 03 31, 10:21)
is kur zinai?
Net nežinau, kažkodėl pagalvojau, kad tavo Matyt intuicija
Man neduoda ramybės auto, kažin kaip reiks balsuoti. Visi darbai labai geri, jaučiasi, kad daug darbo ir meilės įdėta į kiekvieną nuotraukytę, jau dabar galva sukasi nuo pasirinkimo
Beje, aš pritariu dėl ND nesidubliavimo, nes pagal paskutiniuosius ND labai aiškiai matėsi, kad ne visi suspėja padaryti iš karto dvejus ND. Ir apskritai man atrodo, kad kūrybiniai ND nelabai kuo skiriasi nuo techninių, todėl tikriausiai reikėtų palikti tik vienus ND .
Na visu pirma sveikinu nugaletojas. Tikrai sauniai pasidarbavot
As deja nedalyvavau, kazkaip nepriseverciau. turejau viena koljaziuka, bet kazko neprilipo jis man tai ir nedejau.
Del gimdymo fotografavimo.-as nenoreciau, kad mane kas fotkintu, (skausmas, laukimas kad greiciau viskas baigtusi, o cia dar kazkas su fotiku piskina )
As deja nedalyvavau, kazkaip nepriseverciau. turejau viena koljaziuka, bet kazko neprilipo jis man tai ir nedejau.
Del gimdymo fotografavimo.-as nenoreciau, kad mane kas fotkintu, (skausmas, laukimas kad greiciau viskas baigtusi, o cia dar kazkas su fotiku piskina )