Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, (23 tema)

Ooooo sveikinu nugaletojus bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 03 31, 10:12)
Nu žinot tuoj vaikų nebenorėsiu  doh.gif

lotuliukas.gif
Mane net nupurtė šiurpas doh.gif
Atsakyti
labas 4u.gif
QUOTE(Stiklinė @ 2009 03 31, 09:35)
bet va Zitlali istorija patiko  thumbup.gif  teigiamai nuteikia  biggrin.gif

juokiaus vietomis balsu beskaitydama thumbup.gif sugebejimai aprasyti rolleyes.gif

O Stikline, Peperoni irgi nedalyvavo ND unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valetta: 31 kovo 2009 - 09:43
QUOTE(Valetta @ 2009 03 31, 10:43)
O Stikline, Peperoni irgi nedalyvavo ND  unsure.gif

Aha, kažkotais negalėjau prisiverst unsure.gif

O bet tačiau galvoju ko aš čia nepadariau...ogi nepasveikinau laimėtojų 4u.gif tas diržas tai jėga biggrin.gif baisiai patiko.
Atsakyti
QUOTE(Nikkė @ 2009 03 30, 16:11)
Bonda4u.gif jau is taves tai nesitikejau tokio vertinimo... Tuoj apsiraudosiu...  cray.gif

baik ax.gif as pati vaiko foto cia ne nerodau, nes baisiau negu baisu cool.gif

mielka,as tau i kompany jungsiuos del auto blush2.gif

sveikinimai visoms uz ND wub.gif thumbup.gif

QUOTE(Valetta @ 2009 03 30, 19:24)
ikeliu parodyt kaip ten visa atrodo  4u.gif kaireje laiptai marmuriniai, tik nelabai aiskiai matosi  doh.gif

jau tavo ta sraige -man buvo labai labai labai wub.gif ideja ta, kadru parinkimas -superinis thumbup.gif

as ir pasirasiau nesenai tik ax.gif aciu, kas balsavot mirksiukas.gif wub.gif

QUOTE(Duoma @ 2009 03 30, 19:29)

NEs manau, kad tas išplaukimas kokio objetyvo dėka.  ax.gif

ir su PGM gaunas isplaukes fonas mirksiukas.gif kaz nepameni pismuju ND? tongue.gif
Atsakyti
Dideliausi dideliausi sveikinimai nugaletojom o as jau ri gi bandysiu jungtis prie namu darbu darymo .. tiesa galvoju, kad reikes ir tuos kuriuose nedalivavus padaryti smile.gif

[quote=ediper,2009 03 30, 20:37]
Debesu gamintojas
[/quote]

Man patiko .. nors siaip nelabai megstu tokias foto.. bet sita idomiai smile.gif

[quote=Duoma,2009 03 30, 20:59]
Šiandien kažkaip galvojau ir supratau, kad piešimo ir fotografijos susiet negalima...
Nas manipuliacijų aš nenoriu...
Gaila.
[/quote]

Vat zinok mano ir gi didensis tikslas yra simokti fotografuoti ir padaryt tokias foto, kad kuo maziau kompiuterinio isikisimo butu.. istirkuju atrodo susizaviu kokia foto.. o po to paaiskeja, kad cia daugiau ne fotoaparato o photoshopo darbas.. ir man tada nelabai, bet ziuriu kad pati be jo lygiai taip pat neissiverciu..

[quote=Zitlali,2009 03 30, 21:31]
Cia viena is siandienos bandymu su spalvom

/quote]

[quote=Zitlali,2009 03 30, 21:47]
jojo, juokinga, susizurzuliavusios kojines lotuliukas.gif o del pagavimo tai panasiai... gal 20 padariau lotuliukas.gif turiu ir be kojiniu... tik ten perspaudziau su spalvom o taisyt tingiu... tuoj... ir pirsta nukandau

Cia kazka ne taip prieksperimentavau, bo kazkaip per astri man foto (akinius ryt pasiimsiu jau, tai matysiu normaliai bet faina, kad sirdute gaunasi is delno ir peduciu (nu cia tskant jei ziureti i sviesiaja fotkes puse bet reiks sutvarkyt...)
right]
[/quote]

Man labai patinka tavo spalvos.. atrodo panasiu laiku jungemes i sia kompanija, o tu jau tiek pazengusi blush2.gif , tiesa, ta su kojinytem tai nelabai, bet vat pedutes...

[quote=Nikkė,2009 03 30, 22:23]

Sea, oi laukiam laukiam taves sugristant! bigsmile.gif Begsim visos i aerouosta pasitikti. Grusimes, kisim savo vaikus - mano nufotografuok pirma, mano! Neturincios vaiku begs is paskos is sauks - parodyk, koks exif, pasakyk, koks actionas!
[/quote]
Oi kaip pritariu

[quote=Zitlali,2009 03 30, 22:27]
Tiesa, pastebejimas, varciau 'Zmones' ir paziejau kiek belenkokiu fotkiu sukista, sakes... galim visos eit virseliu fotkint palyginus su tais fotografais lotuliukas.gif
[/quote]

[quote=Pukė,2009 03 30, 22:46]

aha, Zmonese as irgi takreipiau demesi i foto, bet daugiausiai ziurejau i grazias-geras mano akim foto dabar visur matau nuotraukas, zodziu, fotografuoju akimis lotuliukas.gif
o tas labai dziugu thumbup.gif
[/quote]

as ir vis nuziuriu tas nuotraukas zmonese.. nu tai...man atrodo ir as geriau padaryciau tiesa, kazkada macius buvai VV nuotraukas smile.gif

[quote=ediper,2009 03 30, 23:19]
o cia ne sensoriaus valymas vadintusi? pas mane yra fotike tokia funkcija ui kaip bijau mechaniskai as ten po veidrodziais lysti na reiks ziuret
na jau na jau bet siaip tai fainai,kad jus vis dazniau uzeinat bigsmile.gif thumbup.gif
[/quote]
as nerizikuociau pati matricos valyti.. gal geriau meistram nusnesti.. nors ... po palangos buvau davusi objektyva, kad paziuretu del smeliuko.. tai sake nezinau ko noriu.. n bet jis man ir dabar dar girgzda..
Atsakyti
Na, Sadi, tu saunuole bigsmile.gif wub.gif

QUOTE(Valetta @ 2009 03 30, 19:40)

Puke, kad as niekam cia garsiai ir neskelbiau  blush2.gif

tik tyliai biggrin.gif

QUOTE(Rustė @ 2009 03 30, 20:09)

nu muilas muilas, o va pasirodo kaip gaunasi tongue.gif

turbut fotografas ne muilas thumbup.gif tongue.gif

QUOTE(Armana @ 2009 03 30, 20:23)
Kažin, o kriauklė gal Bondos rolleyes.gif

is kur zinai? blink.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 03 31, 10:35)
bet va Zitlali istorija patiko  thumbup.gif  teigiamai nuteikia  biggrin.gif

hihihi.gif kai baisu reik daug juokaut biggrin.gif taip ir teises vairavimo issilaikiau, juokinau vairavimo instruktoriu ir uzkalbejau danti tongue.gif

Einu fotkint sveciu biggrin.gif iki merginos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 03 31, 09:12)
Nu žinot tuoj vaikų nebenorėsiu  doh.gif

as nepasizyminti didele meile vaikams, taciau kai dabar panorau tureti bent viena, sugalvojau per youtube gimdyma paziuret. biski baisoka, nes rodo viska kaip yra, ir su garsais, ir su vaizdais bet juk nei viena nenumire(aisku isskirtinius atvejus) ir noro turet vaiku neatmuse.

Zitlali, tau teks sudetinga uzduotis fotkinti gimdyma. sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 03 30, 20:52)
maniau mikliai atkasite mane, nes aš čia rankdarbiais užsiimu, arba galvosite, kad Pukės tongue.gif

mano pirma mintis buvo gal peperoni, paskui gal puke, paskui -nzn tongue.gif

Valetta,vazideliai wub.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 03 30, 21:27)
Tiesa, pastebejimas, varciau 'Zmones' ir paziejau kiek belenkokiu fotkiu sukista, sakes... galim visos eit virseliu fotkint palyginus su tais fotografais  lotuliukas.gif

as irgi dabar taip matau doh.gif ir vis foto ne tokios kaip riekia, ne taip sudeliotos, ne toks ryskumas, kodle per viduri ir pan doh.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Sea_ @ 2009 03 30, 21:33)
Nikke, na jau na jau lotuliukas.gif matai,kad mes "pazengusios" jau pas jus apsigyvenom, nes yra ko pasimokyti ir smagu stebeti jusu spartu tobulejima 4u.gif  Tuoj pradesiu jusu  klausineti,kaip ta ir ana padaret biggrin.gif

mum tik smagiau ir geriau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 03 31, 10:21)
is kur zinai? blink.gif  bigsmile.gif

Net nežinau, kažkodėl pagalvojau, kad tavo tongue.gif Matyt intuicija rolleyes.gif

Man neduoda ramybės auto, kažin kaip reiks balsuoti. Visi darbai labai geri, jaučiasi, kad daug darbo ir meilės įdėta į kiekvieną nuotraukytę, jau dabar galva sukasi nuo pasirinkimo wacko.gif

Beje, aš pritariu dėl ND nesidubliavimo, nes pagal paskutiniuosius ND labai aiškiai matėsi, kad ne visi suspėja padaryti iš karto dvejus ND. Ir apskritai man atrodo, kad kūrybiniai ND nelabai kuo skiriasi nuo techninių, todėl tikriausiai reikėtų palikti tik vienus ND ax.gif .
Atsakyti
Na visu pirma sveikinu nugaletojas. Tikrai sauniai pasidarbavot thumbup.gif

As deja nedalyvavau, kazkaip nepriseverciau. turejau viena koljaziuka, bet kazko neprilipo jis man tai ir nedejau. blush2.gif

Del gimdymo fotografavimo.-as nenoreciau, kad mane kas fotkintu, (skausmas, laukimas kad greiciau viskas baigtusi, o cia dar kazkas su fotiku piskina hihihi.gif )
Atsakyti