Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, (23 tema)

QUOTE(Zitlali @ 2009 03 31, 09:52)
nu  bigsmile.gif ji mano gimdyme dalyvavo, as jos... tai va.. tik nenoriu tokiu nuotrauku padaryt kaip Cekanavicius (man jos negrazios, tokios 'buitines' http://www.cekanavic...h...=album&id=2 ir per daug atviros, mediciniskos tokios...lyg vadoveliui akuserijos fotkintu  doh.gif bent man... ), tai db reikes daug visko prisiskaityti ir dometis kaip fotografuoti  ax.gif

blink.gif ojei!!!
teisybe pasakius paziurejau ir siurpas nukrete blush2.gif brrr... as viena turiu,tai ten tik stovim mes su vyru as su tais vamzdeliais ir ligonines apranga ,ir tai man schmoll.gif net nesinori nei ziuret,nei prisimint rolleyes.gif noriu prisimint ir prisimenu tik rezultata wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2009 03 31, 09:07)
blink.gif ojei!!!
teisybe pasakius paziurejau ir siurpas nukrete  blush2.gif brrr... as viena turiu,tai ten tik stovim mes su vyru as su tais vamzdeliais ir ligonines apranga ,ir tai man  schmoll.gif net nesinori nei ziuret,nei prisimint  rolleyes.gif noriu prisimint ir prisimenu tik rezultata  wub.gif

as turiu vyro fotkinta ir per saremius kaip atrodziau, ir lelius ant krutines wub.gif man tik maloniu prisiminimu kelia, nes gimdymai lengvi buvo blush2.gif ax.gif
Atsakyti
sveikinu nugalėtojus thumbup.gif aš nesudalyvavau šitam ir tikriausiai nieko nebus su Auto, nes vis dar neturiu PS, vis dar gaištu darbe paskutinės dienos, visa be pulso....

Atsakyti

Nu žinot tuoj vaikų nebenorėsiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Peledike @ 2009 03 30, 23:40)
Ruste, tavo ND nuotraukos kokybė tikrai super. geriausias įrodymas, kad ir su muiline galima gražiai fotografuoti, tik mokėti reikia  biggrin.gif

man pačiai neįtikėtina, kad galvosi, bet aš bandau ir toliau, išmoksiu ir su muiline tongue.gif
penktadienį į druskininkus važiuojam, pafotografuosiu ten gamtos, aplinkos smile.gif
QUOTE(lamella @ 2009 03 31, 09:41)
Ai, ten ta viršutinė foto kairėj, kur šviesa iš apačios sklinda, tai su ja bėdų turėjau, kol sugalvojau kaip apšviest. Padėjau lempą ant jos cd plastmasę, o ant plasmasės stiklinę su vandeniu ir žiedais. Galvoju greit nufotografuosiu ir nieko neatsitiks, bet paskui jaučiu svilti pradėjo cd. lotuliukas.gif
Na labai blondiniškai pasielgiau... blush2.gif

aš kažkaip maniau, kad fotiką apipylei ohmy.gif

tfu tfu, kad tik tiek smile.gif
Atsakyti
Sveikinimai nugaletojoms 4u.gif

As jungiuosiu prie rekianciu, nes kol nesibaige auto i sekenti konkursa net nosies nekisau.. cool.gif

Kas del Cekanaviciaus tai jis vis dar laikomas vienu geriausiu Lt o kas is to kad buves taxistas? ar geri fotografai turi gimt apsikabine fotika? hihihi.gif (nors man, asmeniskai, gal kiek pabode idejos, norisi kazko naujo, unikalaus..), o fotkes.. nu zinokit gal per "pavyzdingus" gimdymus ir galima koki "mena" isspaust.. bet kai moteris po kokiu 10val saremiavimo, visa lengvai patinus, slapia nuo prakaito ir tikrai ne vaipymaisi pries objektyva rupi tai kazi kazi... g.gif nors.. cia siaip garsus pamastymas.. ax.gif lauksim Zitlali darbu smile.gif 4u.gif
QUOTE(Stiklinė @ 2009 03 31, 10:12)
Nu žinot tuoj vaikų nebenorėsiu  doh.gif

dar pasiskaityk SM gimdymo istorijas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2009 03 31, 10:07)
blink.gif ojei!!!
teisybe pasakius paziurejau ir siurpas nukrete  blush2.gif brrr... as viena turiu,tai ten tik stovim mes su vyru as su tais vamzdeliais ir ligonines apranga ,ir tai man  schmoll.gif net nesinori nei ziuret,nei prisimint  rolleyes.gif noriu prisimint ir prisimenu tik rezultata  wub.gif

tai va ir idomu kaip nufotografuoti, kad akimirka pagauti, kad emocijos matytusi ir kristu i aki, o ne iranga, kur gydytojas rankas iki alkuniu sukises ar vamzdeliai doh.gif

QUOTE(Pukė @ 2009 03 31, 10:10)
as turiu vyro fotkinta ir per saremius kaip atrodziau, ir lelius ant krutines  wub.gif man tik maloniu prisiminimu kelia, nes gimdymai lengvi buvo blush2.gif  ax.gif

drinks_cheers.gif as deja neturiu nei vienos nuotraukos sad.gif labai labai gaila... na, bet bent atmintyje isliks neisdildomi prisiminimai smile.gif

QUOTE(Stiklinė @ 2009 03 31, 10:12)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
tik nenoriu tokiu nuotrauku padaryt kaip Cekanavicius

Nu sakes... blink.gif Koks grubus muzhikiskas poziuris i subtilu reikala... Vaikinas tiktu bojevikus filmuoti. Tiesiog specialiai ieskota kuo dramatiskesnio, siurpesnio kadro...

Stikline, neziurek! biggrin.gif Is tiesu tai gimdyme medicinos beveik nera.
Atsakyti
QUOTE(Žūžū @ 2009 03 31, 10:27)
1. ar geri fotografai turi gimt apsikabine fotika? hihihi.gif (nors man, asmeniskai, gal kiek pabode idejos, norisi kazko naujo, unikalaus..),
2. o fotkes.. nu zinokit gal per "pavyzdingus" gimdymus ir galima koki "mena" isspaust.. bet kai moteris po kokiu 10val saremiavimo, visa lengvai patinus, slapia nuo prakaito ir tikrai ne vaipymaisi pries objektyva rupi tai kazi kazi... g.gif nors.. cia siaip garsus pamastymas..  ax.gif lauksim Zitlali darbu smile.gif  4u.gif

1. drinks_cheers.gif del to, kad taksistas tai neturi reiksmes mano akimis ziurint... ar statybininkas, ar koks kitas... visiem 'uzgimti' gali talentas ar noras fotografuoti ax.gif as isvis tik pora men fotkinu lotuliukas.gif taip, kad...
2. na matai, as turiu omenyje, kad man negrazios todel, kad fotografuoja jis per tiesmukai, as ne tokias atviras nuotraukas daryciau, per daug nuogumo to, viskas labai bendrai fotkinta. Palata, vamzdeliai, is tolo plyteles krenta tragiskos i akis palatos... nu ir t.t. man atrodo, kad ne ten reik demesi kreipt kai dalyvauji tokiame procese ax.gif o del moters isvaizdos gimdymo metu tai ir nereikia blizgesio bei vakarinio makiazo, bet ir reiktu tuomet fotografuoti jos emocija, o ne palata unsure.gif bet cia irgi tik garsiai pamasciau... as per google radau gimdymo kelias foto, man super... ne tobula, bet kitaip!
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 03 31, 09:12)

drinks_cheers.gif as irgi ziuriu ir galvoju,Jezus Marija tai cia kam cia gali buti grazu butent tokios nuotraukos.As kai negimdzius tai po situ foto ir nesinori.Siaubas.Kaip pateikta blink.gif toks vaizdas,kad ar gimdymas ar skrodimas,niekuom nesisskiria.Man šokas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikkė @ 2009 03 31, 10:31)
Nu sakes...  blink.gif Koks grubus muzhikiskas poziuris i subtilu reikala... Vaikinas tiktu bojevikus filmuoti. Tiesiog specialiai ieskota kuo dramatiskesnio, siurpesnio kadro...

drinks_cheers.gif jojo.. butent... saltai ir vyriskai pavaizduota, be meiles procesui... tikrai, kad ne vyram tokiose vietose bunant suprasti emocija ir ja perteikti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žūžū @ 2009 03 31, 10:27)

Kas del Cekanaviciaus tai jis vis dar laikomas vienu geriausiu Lt o kas is to kad buves taxistas? ar geri fotografai turi gimt apsikabine fotika? hihihi.gif (nors man, asmeniskai, gal kiek pabode idejos, norisi kazko naujo, unikalaus..), o fotkes.. nu zinokit gal per "pavyzdingus" gimdymus ir galima koki "mena" isspaust.. bet kai moteris po kokiu 10val saremiavimo, visa lengvai patinus, slapia nuo prakaito ir tikrai ne vaipymaisi pries objektyva rupi tai kazi kazi... g.gif nors.. cia siaip garsus pamastymas..  ax.gif lauksim Zitlali darbu smile.gif  4u.gif

Na nžn pažiūrėjau jo foto...nieko įspūdingo... o tos gimdymo foto tokios tiesios...tai gryn medicinos vadovėliams ir tiktų, nes aš turbūt nelabai norėčiau žiūrėt į tokias savo foto smile.gif manau tikrai galima ir gražiau nufotkint smile.gif O dėl gimdymo istorijų...esu skaičius...baisuuu biggrin.gif bet va Zitlali istorija patiko thumbup.gif teigiamai nuteikia biggrin.gif
Atsakyti