Į koliažo ND nespėjau, tai parodysiu čia.
Undinė
QUOTE(ediper @ 2009 03 30, 22:19)
o cia ne sensoriaus valymas vadintusi? pas mane yra fotike tokia funkcija ui kaip bijau mechaniskai as ten po veidrodziais lysti na reiks ziuret
Gali būti, kad ir taip vadinasi. Aš irgi bijau. Geriau jau tą dulkę nuklonuoju
QUOTE(olo @ 2009 03 30, 22:33)
man patinka tik didziausioj foto tamsus paakiai pas mergyte maiso truputi
sveikinu Sadi, RamuteS, Armana
Ruste, tavo ND nuotraukos kokybė tikrai super. geriausias įrodymas, kad ir su muiline galima gražiai fotografuoti, tik mokėti reikia
maloniai nustebino Boruzka mane šiuose ND. tikiuosi, kad neturėjai minčių praslįsti su pirmuoju puodelių koliažu antrasis tikrai šaunus gavosi
Almante, tikrai bus dar tų ND pipirai, mano akim, sudėtingas objektas tokiai užduočiai...
ačiū už komentarus ir balsus mano nuotraukoms. nesitikėjau, kad mano ta su suoliuku surinks tiek balsų. praktiškai tą koliažą jau dėjau su mintim, kad perfotografuosiu tuos nelemtus nukapotus balandžius, bet nepavyko kitą dieną išgauti kokybės (per mažai saulės) o dar vaiką tuo pačiu ganyti reikėjo, tad neišieškotas tas darbelis gavosi... kaip norėčiau kokiam pusdieniui į senamiestį šviečiant saulei ir be vaiko...
Stikline, man tavo nėštukė norėčiau tokią foto turėti... gal tik dešinės kiek kirpčiau, kaip jau kažkas minėjo.
spaNguole, patiko tavo česnakinis koliažas tik WB truputį pagrybavęs
Sea_, vaiko išraiška labai graži nuotrauka
Žūžū, man tas pasikartojimas koliaže ...narcizų kvapas... nelabai žiūrisi. vis gi pasąmonėj tikiuosi kiekvienoj nuotraukoj kažko naujo. na arba bent jau kad tik viena kartotųsi.
Medona, pirmoji žuvelė įsivaizduoju, kad tokius dalykus turėtų būti labai sunku fotografuoti.
Nikke, pritariu merginoms, kad ryškumo tavo fotkėse į valias antroji labai šilta
Valetta, bet ir vaizdai pas tave smagu žiūrėti į tavo peizažus
Zitlali, man nuogųjų kojyčių kompozicija patiko, spalvos mano akiai nelabai.
ačiū
Ruste, tavo ND nuotraukos kokybė tikrai super. geriausias įrodymas, kad ir su muiline galima gražiai fotografuoti, tik mokėti reikia
maloniai nustebino Boruzka mane šiuose ND. tikiuosi, kad neturėjai minčių praslįsti su pirmuoju puodelių koliažu antrasis tikrai šaunus gavosi
Almante, tikrai bus dar tų ND pipirai, mano akim, sudėtingas objektas tokiai užduočiai...
ačiū už komentarus ir balsus mano nuotraukoms. nesitikėjau, kad mano ta su suoliuku surinks tiek balsų. praktiškai tą koliažą jau dėjau su mintim, kad perfotografuosiu tuos nelemtus nukapotus balandžius, bet nepavyko kitą dieną išgauti kokybės (per mažai saulės) o dar vaiką tuo pačiu ganyti reikėjo, tad neišieškotas tas darbelis gavosi... kaip norėčiau kokiam pusdieniui į senamiestį šviečiant saulei ir be vaiko...
Stikline, man tavo nėštukė norėčiau tokią foto turėti... gal tik dešinės kiek kirpčiau, kaip jau kažkas minėjo.
spaNguole, patiko tavo česnakinis koliažas tik WB truputį pagrybavęs
Sea_, vaiko išraiška labai graži nuotrauka
Žūžū, man tas pasikartojimas koliaže ...narcizų kvapas... nelabai žiūrisi. vis gi pasąmonėj tikiuosi kiekvienoj nuotraukoj kažko naujo. na arba bent jau kad tik viena kartotųsi.
Medona, pirmoji žuvelė įsivaizduoju, kad tokius dalykus turėtų būti labai sunku fotografuoti.
Nikke, pritariu merginoms, kad ryškumo tavo fotkėse į valias antroji labai šilta
Valetta, bet ir vaizdai pas tave smagu žiūrėti į tavo peizažus
Zitlali, man nuogųjų kojyčių kompozicija patiko, spalvos mano akiai nelabai.
QUOTE(linole @ 2009 03 30, 21:07)
As pati patapau Peledikes darbu gerbeja, nes balsavau uz dvi jos nuotraukas.
ačiū
QUOTE(Nikkė @ 2009 03 30, 21:23)
Sea, oi laukiam laukiam taves sugristant! Begsim visos i aerouosta pasitikti. Grusimes, kisim savo vaikus - mano nufotografuok pirma, mano! Neturincios vaiku begs is paskos is sauks - parodyk, koks exif, pasakyk, koks actionas!
gryną teisybę parašei
Olo, kokia gražutė undinė man patinka tas balto-rudo fono kryžminis susidėliojimas. gal pėdutėms kiek ryškumo pritrūko, bent man dabar pavargusios akys taip rodo.
QUOTE(olo @ 2009 03 30, 23:33)
Labai fainas
QUOTE(Dilma @ 2009 03 30, 23:34)
man atrodo kad čia ne tas pats. Mano fotikas kiekvieną kart jungiamas rašo kad valomas sensorius, o matricos valymui būna kažkokie spec. rinkiniai
Ačiū už sveikinimus dar kartą
Duoma maciau domejaisi kaip "isplukdyti fona" cia pora nuorodu, visai neblogai parodyta kaip tai padaryt.
Lens blur
lens blur 2
Lens blur
lens blur 2
tik tamsoka desinej fotke, noretusi, kad vos pakeles veiduka butu
QUOTE(Peledike @ 2009 03 30, 23:40)
aha perspaudziau, aciu
Drauge sutiko, kad gimdyma jos fotkinciau... tai turiu laiko iki birzelio ismokt normaliai fotografuoti
Undinė
n829357319_1555895_6967876.jpg[/img]
Undinė
n829357319_1555895_6967876.jpg[/img]
grazus ir idomus koliazas, mergaites pastebejimus jau issake
QUOTE(Dilma @ 2009 03 30, 23:34)
birzeli bus metai,kai turiu fotkika,o sensorius nevalytas,gal nuo to ir pradesiu juk siiitiek fotografuoju paskut.dienom 1300kadru padariau
QUOTE(Zitlali @ 2009 03 31, 08:58)
Drauge sutiko, kad gimdyma jos fotkinciau... tai turiu laiko iki birzelio ismokt normaliai fotografuoti
oho - gimdyma!
QUOTE(Rustė @ 2009 03 30, 22:11)
Ai, ten ta viršutinė foto kairėj, kur šviesa iš apačios sklinda, tai su ja bėdų turėjau, kol sugalvojau kaip apšviest. Padėjau lempą ant jos cd plastmasę, o ant plasmasės stiklinę su vandeniu ir žiedais. Galvoju greit nufotografuosiu ir nieko neatsitiks, bet paskui jaučiu svilti pradėjo cd.
Na labai blondiniškai pasielgiau...
Valetta, labai gražioje vietoje gyveni
Olo, man patinka koliažas, tik jau merginos suminėjo trūkumus
Zitlali, tos pėdutės visai nieko, tik piršto nukirsto gaila
QUOTE(ediper @ 2009 03 31, 09:40)
oho - gimdyma!
nu ji mano gimdyme dalyvavo, as jos... tai va.. tik nenoriu tokiu nuotrauku padaryt kaip Cekanavicius (man jos negrazios, tokios 'buitines' http://www.cekanavic...h...=album&id=2 ir per daug atviros, mediciniskos tokios...lyg vadoveliui akuserijos fotkintu bent man... ), tai db reikes daug visko prisiskaityti ir dometis kaip fotografuoti
QUOTE(Zitlali @ 2009 03 31, 08:52)
nu ji mano gimdyme dalyvavo, as jos... tai va.. tik nenoriu tokiu nuotrauku padaryt kaip Cekanavicius (man jos negrazios, tokios 'buitines' http://www.cekanavic...h...=album&id=2 ir per daug atviros, mediciniskos tokios...lyg vadoveliui akuserijos fotkintu bent man... ), tai db reikes daug visko prisiskaityti ir dometis kaip fotografuoti
man Cekanaviciaus stilius irgi labai nepatinka buves taksistas jis, ko noret is jo