Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, (23 tema)

Sveikinimai nugalėtojoms thumbup.gif Tai nugalėtoja viena iš pažengusiųjų bigsmile.gif .
Labai ačiū už paguodos balus skirtus man 4u.gif

Duoma, man gražu, tik man norėtusi kad vaikinukas nežiūrėtų į objektyvą ax.gif .
Jau tuoj ir naujos temos reikės blink.gif .

Taupau temą biggrin.gif.

Sidabrine, bet kokia tu graži wub.gif , kažkaip keista tai sakyti moteriai, bet labai gera į tave žiūrėti wub.gif (noriu tokios šukuosenos bigsmile.gif ).

Armana, bet kokia tu jauna blink.gif , net nesitiki kad jau du vaikučius turi schmoll.gif .

Jeigu rimtai, tai nebuvo nei vienos negražios foto ar tuo labiau autorės/autoriaus wink.gif .

Man, kaip ir Armanai, tikrai patiko šie ND, turiu dar kur tobulėti, bet pradžia jau padaryta bigsmile.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spaNguolė: 02 balandžio 2009 - 19:28
sveikinam nugalėtojas bigsmile.gif bigsmile.gif nu šaunuolės kokios bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Ačiū visoms balsavusioms už mano "Tokia esu" 4u.gif ir kitus darbelius, tikrai nesitikėjau surinkti tiek daug balsų bigsmile.gif .

Šie ND buvo patys įdomiausi iš visų vykusių, manau, kad jie buvo įdomūs ir visiems dalyvavusiems, nes nuotraukyčių buvo labai daug. Šį kartą labai jautėsi, kad į šias nuotraukytes įdėta be galo daug darbo ir meilės wub.gif Visos (ir vienas vyrukas ) esate šaunuolės (-is) wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Armana: 02 balandžio 2009 - 19:22
Sidabrine tai isimylejau... blush2.gif biggrin.gif ir dar viena, ale dar nzn kas tokia... blush2.gif
----------
siaip nemazai atspejau, pasirodo.... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 02 balandžio 2009 - 19:25
Sveikinu nugaletojas ir visas kitas grazuoles ir grazuoli 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikinam nugalėtojas thumbup.gif
Ale atrodo kad skirtingi žmonės, pvz Lamella ir Armana kur apmastymuose irgi visai kitokia.

o Sidabrinę baltplaukę nu įsimylėčiau wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Nu - tai papasakokit, ko ismokot (arba ne) befotografuodami auto? ax.gif

as ismokau glamurint oda.... ax.gif
Atsakyti
As irgi prisidedu prie sveikinimu 4u.gif 4u.gif

Armana tau net nzn 10 balu uz tooki dideli darba darant tieeek daug auto lotuliukas.gif 4u.gif ir 10 balu tai, kuri saldytuve pasikorusia pele pamate lotuliukas.gif uz nerealiai pakelta nuotaika thumbup.gif

o apie savo auto ka galiu pasakyti .. tikrai negalvojau, kad sudominsiu ir ypac pazengusias ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 02, 19:24)
Sidabrine tai isimylejau...  blush2.gif  biggrin.gif  ir dar viena, ale dar nzn kas tokia...  blush2.gif
----------
siaip nemazai atspejau, pasirodo....  ax.gif

Kažkodėl galvoju, kad ten Vasaraitė rolleyes.gif , bet gal klystu nežinau.

Ačiū, Boruzka wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Armana: 02 balandžio 2009 - 19:31
QUOTE(Sadi @ 2009 04 02, 20:27)
Ale atrodo kad skirtingi žmonės, pvz Lamella ir Armana kur apmastymuose irgi visai kitokia.

Aš ir negalvojau, kad Apmastymuose Armana blush2.gif Kažkaip visai kitaip atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti