Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, (23 tema)

QUOTE(Rustė @ 2009 03 30, 21:11)
bet ir gerai, nes labai maniau, kad išsidaviau tongue.gif

biggrin.gif as irgi maniau, kad mano su leliuku labai aiski foto, nes nesenai buvau idejus ta leliu lova grauzianti biggrin.gif blush2.gif tai juostele slepiau vaiku amziaus per konkursa blush2.gif blush2.gif lotuliukas.gif siaip as automatiskai ijungiu ja visada blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 03 30, 19:39)

ediper, objektyva nuvalyt nunesk, deme jame mirksiukas.gif

Ne objektyvą (aišku, gali būti, kad ir jis nešvarus), o matricą reikia valyti. Nuėmus objektyvą, pakelti veidrodį (menu yra spec. funkcija) ir nupūsti dulkes su spec. kriauše 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2009 03 30, 21:17)
Ne objektyvą (aišku, gali būti, kad ir jis nešvarus), o matricą reikia valyti. Nuėmus objektyvą, pakelti veidrodį (menu yra spec. funkcija) ir nupūsti dulkes su spec. kriauše 4u.gif

na taip, ta turejau galvoj blush2.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 03 30, 22:11)
tai aš tavo čia dvi nuotraukas aptarinėjau tongue.gif
ir su obuoliu ir tą "ventiliatorių"

na taip blush2.gif ačiū , autoriui visada bais malonus dėmesys biggrin.gif
Atsakyti
Sveikinu nugaletojas ir visas dalyvavusias! drinks_cheers.gif

Paveluotai, bet visgi: Valetta, Vasaraite, Ediper, Sadi, Medona, Sea, Armana - dekui uz komentarui mano lakstanciam leliukui praeitoj temoj. aciuks.gif Labai dziaugiuosi, kad patiko. Klauset del spalvu - pirmoj siek tiek padidinau saturation, antra su tokiu lengvu actionu (cia is tu Peledikes nurodytu, as is to psl daugiau atsisiunciau).
Ediper, geras pastebejimas del akyciu, tikrai, kita karta reiks atkreipti demesi ir pasviesinti (teisingaiu pasakius, reiks mokytis pasviesinti tongue.gif ). As siaip labai neturiu akies ant spalvu, prasom man visada siuo klausimu pastabas sakyti. tongue.gif
Sadi, cia tu pagal ka nusprendei, kad varau ant fotiko? blink.gif biggrin.gif Kaip tik atvirksciai, jau esu rasus, kad negaliu atsidziaugti 50tuku, akyse prasviesejo ji isigijus, tikras dziaugsmas, sviesios skaidrios nuotraukos, labai labai patinka! thumbup.gif

Wysnia, Stikline - aciu uz jusu pastabas del actionu itakos nuotrauku kokybei. Stiklines komentaras del pritriuksmautu nuotrauku (kad tik tokias turbut tie actionai ir blogina) ko gero yra taiklus... Nes iki siol bandziau ant senu paplaukusiu foto, tai gal del to taip ir gavosi... blush2.gif

Sea, oi laukiam laukiam taves sugristant! bigsmile.gif Begsim visos i aerouosta pasitikti. Grusimes, kisim savo vaikus - mano nufotografuok pirma, mano! lotuliukas.gif Neturincios vaiku begs is paskos is sauks - parodyk, koks exif, pasakyk, koks actionas! lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Dekui uz balsus ir komentarus mano nuotraukai... kai gauni geru komentaru tai azartas uzpuola ir norisi dar biggrin.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linole @ 2009 03 30, 22:07)
Zitlali, man labai patiko sviesa antroje nuotraukoje su kojytemis ir rankomis. Na, tokia ziurima foto. Norisi pasikabinti.  4u.gif

geras bigsmile.gif as tai matau klisa akim savo (rimtai nebeprimatau nuo sedejimo prie kompo) kad kairej pirstukai oranziniai o desinej rausvi biggrin.gif bet jei patinka thumbup.gif

QUOTE(spaNguolė @ 2009 03 30, 22:09)
Zitlali, pirma foto nelabai, tos akytės, kaip kokio vampyriuko atrodo  blush2.gif . O kur tavo Namų darbai? wink.gif

jojo... as tik apie spalvas biggrin.gif man ir zurzuliuotos 'vyriskos' kojines nelabai biggrin.gif

QUOTE(Pukė @ 2009 03 30, 22:09)
o kaip cia perspaudei su psalvom? ka darei sioj foto?

kad as atsiminciau! uzharpinau pagal Kelby ( jis raso kaip kokias fotkes paastrinti), o tada ejau i Image-Adjustments-Color Balance , o ten jau ziuri, slankioji su pele i kaire, i desine biggrin.gif pasirenki kieno spalvas nori keisti, ar seseliu ar pan...

QUOTE(Ninin @ 2009 03 30, 22:15)
Zitlali, o čia su spalvos žaidei PS? Bet šiaip gražios foto...  wub.gif Gal ne iki galo teisingos/tvarkingos/ ir t.t. Bet aš tokių norėčiau savo šeimos albume... Šaunuolė!
Rytoj be ND darbų nerodai jokių fotkių  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Maršs namų darbus daryt, kas per bardaks  cool.gif

ajajaj... nu ryt da ne, bo ateina mamyte su klecku, bet poryt jokiu planu iki savaites galo nebeturiu tai jau kapusiuos biggrin.gif sian sveciu apturejau tai neisejo... blush2.gif jau zinau, kad atsibodau... doh.gif doh.gif

Tiesa, pastebejimas, varciau 'Zmones' ir paziejau kiek belenkokiu fotkiu sukista, sakes... galim visos eit virseliu fotkint palyginus su tais fotografais lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 30 kovo 2009 - 21:30
Nikke, na jau na jau lotuliukas.gif matai,kad mes "pazengusios" jau pas jus apsigyvenom, nes yra ko pasimokyti ir smagu stebeti jusu spartu tobulejima 4u.gif Tuoj pradesiu jusu klausineti,kaip ta ir ana padaret biggrin.gif
Atsakyti
Sveikinimai nugaletojoms, tiesa ne mano favoritai, bet tikrai atkreipe demesi. o va man su pipirais sunku buvo, Peledike mestelejo keleta ideju ,taciau antrakart perdaryt jau nebespejau sad.gif bet bus dar tu ND
Atsakyti
QUOTE(Nikkė @ 2009 03 30, 21:23)
Sea, oi laukiam laukiam taves sugristant!  bigsmile.gif Begsim visos i aerouosta pasitikti. Grusimes, kisim savo vaikus - mano nufotografuok pirma, mano!  lotuliukas.gif Neturincios vaiku begs is paskos is sauks - parodyk, koks exif, pasakyk, koks actionas!  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

oi, prajuokinai lotuliukas.gif bet sutinku biggrin.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 03 30, 21:27)
kad as atsiminciau! uzharpinau pagal Kelby ( jis raso kaip kokias fotkes paastrinti), o tada ejau i Image-Adjustments-Color Balance , o ten jau ziuri, slankioji su pele i kaire, i desine biggrin.gif pasirenki kieno spalvas nori keisti, ar seseliu ar pan...
Tiesa, pastebejimas, varciau 'Zmones' ir paziejau kiek belenkokiu fotkiu sukista, sakes... galim visos eit virseliu fotkint palyginus su tais fotografais  lotuliukas.gif

supratau mirksiukas.gif

aha, Zmonese as irgi takreipiau demesi i foto, bet daugiausiai ziurejau i grazias-geras mano akim foto biggrin.gif dabar visur matau nuotraukas, zodziu, fotografuoju akimis lotuliukas.gif doh.gif

QUOTE(Sea_ @ 2009 03 30, 21:33)
...matai,kad mes "pazengusios" jau pas jus apsigyvenom, ...

o tas labai dziugu thumbup.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikkė @ 2009 03 30, 22:23)
Sadi, cia tu pagal ka nusprendei, kad varau ant fotiko?  blink.gif  biggrin.gif Kaip tik atvirksciai, jau esu rasus, kad negaliu atsidziaugti 50tuku, akyse prasviesejo ji isigijus, tikras dziaugsmas, sviesios skaidrios nuotraukos, labai labai patinka!  thumbup.gif

Sea, oi laukiam laukiam taves sugristant!  bigsmile.gif Begsim visos i aerouosta pasitikti. Grusimes, kisim savo vaikus - mano nufotografuok pirma, mano!  lotuliukas.gif Neturincios vaiku begs is paskos is sauks - parodyk, koks exif, pasakyk, koks actionas! 

kad vis rašei kad ryškumo trūksra, ar tu čia apie kit'ą sakei g.gif

jau parašei kaip juokingai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif visai tikėtinas dalykas kad taip ir bus thumbup.gif o dar galima bus ir kokį meetą sušaukt su sea wub.gif

QUOTE(Sea_ @ 2009 03 30, 22:33)
matai,kad mes "pazengusios" jau pas jus apsigyvenom

jūs tik būkit čia, gyvenkit thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

o tai ryt jau už auto balsuot bus galima???? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2009 03 30, 22:17)

o cia ne sensoriaus valymas vadintusi? pas mane yra fotike tokia funkcija blush2.gif ui kaip bijau mechaniskai as ten po veidrodziais lysti doh.gif na reiks ziuret unsure.gif

QUOTE(Sea_ @ 2009 03 30, 22:33)
Nikke, na jau na jau lotuliukas.gif matai,kad mes "pazengusios" jau pas jus apsigyvenom, nes yra ko pasimokyti ir smagu stebeti jusu spartu tobulejima 4u.gif  Tuoj pradesiu jusu  klausineti,kaip ta ir ana padaret biggrin.gif

na jau na jau biggrin.gif bet siaip tai fainai,kad jus vis dazniau uzeinat bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti