Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, (23 tema)

vat kalbant apie rozes .. man iki pat dabar patinka Jurinos roze lasu temoje wub.gif ir man tai buvo visai nebanalu tongue.gif
Atsakyti
o man labai patinka bokeh Zitali nuotraukose thumbup.gif thumbup.gif tureciau Nikona svaigciau del tokio objektyvo kaip Zitali
Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2009 04 02, 17:25)
o man labai patinka  bokeh Zitali nuotraukose  thumbup.gif  thumbup.gif tureciau Nikona svaigciau del tokio objektyvo kaip Zitali

svaig dėl panašaus Olympusui http://www.fotofabri...ional-Lens.html mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 04 02, 16:21)
kaunietės - o mes dėl meeto tylim????? Ąžuolyną juk turim mirksiukas.gif

turim turim wink.gif
man tinka visi laikai po darbo ir savaitgaliai manau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolitana @ 2009 04 02, 16:39)

tai kaip dabar  susigrazinti teise i slaptazodi, nes visos kalbos sukasi kaip ten grazu, kaip ten idomu, o gryzusi , su senuoju niekaip neimanoma isiloginti.
ziuriu juodai reikia stengtis, kad bent typenti paskui.

matyt teks isnaujo ND privalomus atlikti, kad isitikintume, jog nepamirsai kaip fotkint. mirksiukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

beja: kur ispudziai nuo keliones? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 04 02, 16:51)

aha jau apziurejau ph34r.gif nepigus bjaurybe wacko.gif
Atsakyti
Sveikutes, 4u.gif

Jusu nuotraukytes vis grazyn. thumbup.gif drinks_cheers.gif

Lamellos pelke man labai patiko. wub.gif

Dar viliojanciai ziurisi Valettos sprogti pasiruosusi saka. wub.gif

Armanos nuotraukytes techniskai kokybiskos, bet abi norisi kiek pakeisti. Apatine butu labai vezanti, bet norisi, kad rankyte neuzstotu.

Tiek is atminties atsimenu. Siandien internetas laaaabai letas, tai ziureti atgal jau nebeturiu sveikatos... blush2.gif
Labai laukiu susipazinimo-taip knieti suzinoti, kuri -kur. Turiu savybe neisiminti zmoniu veidu verysad.gif , tai tikrai tik 1-2 is nuotrauku atpazistu. Nors rodetes savo foto tikrai ne viena.

Ziuriu, meetinates... Pavydziu...
Drauge dalyvauja tokiam projekte, todel priprase mane uzsiregistruoti. Kurybine Aukstaitija Na, as nelabai prie kurybos, bet pries jos prasyma neturejau kur detis... blush2.gif
O paskui pagalvojau, gal ir smagu butu tureti fotografuojancioms aukstaitems kokia bendraminciu grupele. Juk susimeetinti, pvz., Moletuose, Utenoje butu ko gero paprasciau, nei vykti i Vilniu ar Kauna. Idomu, ar yra pas mus mergicku is Aukstaitijos? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linole: 02 balandžio 2009 - 17:31
Mergaites, kaip atsigavau thumbup.gif visa laika mieste prasimaliau ir savo lasinius tirpdziau vezima stumdydama... liuuuux diena thumbup.gif nusipirkau kazkokiu xytru tiulpanu zaliai orandziniu blink.gif bandysiu pafotkint... sestadieni myte nebusiu, vaziuosiu i zirgyna ax.gif prajosiu, pafotkinsiu ir pagaliau vaika su zirgeliais supazindinsiu,.. pats laikas thumbup.gif

QUOTE(Rasytce @ 2009 04 02, 14:28)
kur jau tokia saka nukovei?

pas mama ziemos sode... kazkoks lapuotis g.gif

QUOTE(Duoma @ 2009 04 02, 15:30)
Zitlali, patinka mano dauguma tavo nuotraukų.  wub.gif

4u.gif

QUOTE(Kaktuke @ 2009 04 02, 17:25)
o man labai patinka  bokeh Zitali nuotraukose  thumbup.gif  thumbup.gif tureciau Nikona svaigciau del tokio objektyvo kaip Zitali

kas taip? blink.gif

o ir klausimas atsistojo blush2.gif kaip fotkint zirgus judancius? esu bandziusi seniai, lb sunkiai pavyko pagauti...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 02 balandžio 2009 - 17:41
QUOTE(Sadi @ 2009 04 02, 15:51)

topsecret.gif as irgi sito laaaaaaabai noriu blush2.gif viena praziopsojau is ebay papigiai isejo sad.gif tai dar iki dabar save griauziu kad nepaimiau doh.gif

QUOTE(bonda @ 2009 04 02, 06:50)
tai kad apie judejima dabartiniuose nd kalbos lyg nebuvo g.gif ar as kazka maisau? g.gif  ax.gif

aciu viskas aisku buvau truputi praleidus tai blush2.gif

QUOTE(Ninin @ 2009 04 02, 06:51)
Edevablush2.gif mes čia kelios susimąstėm pasunkinti sau gyvenimą biggrin.gif ND tai ND ir lika... O ta savaitės tema tiesiog tam, kad fotografuoti ir čia dėti, ir taip mokintis irgi... (kaip senais laikais) Tik čia neprivaloma smile.gif nenori, nefotkini wink.gif

aciu viskas aisku eisiu i soda medziu ieskot bigsmile.gif
Papildyta:
dar vienas klausimas blush2.gif ar 50mm dazniausiai buna MF? g.gif
Atsakyti
QUOTE(linole @ 2009 04 02, 18:30)

Ziuriu, meetinates...  Pavydziu...
Drauge dalyvauja tokiam projekte, todel priprase mane uzsiregistruoti. Kurybine Aukstaitija Na, as nelabai prie kurybos, bet pries jos prasyma neturejau kur detis...  blush2.gif
O paskui pagalvojau, gal ir smagu butu tureti fotografuojancioms aukstaitems kokia bendraminciu grupele. Juk susimeetinti, pvz.,  Moletuose, Utenoje butu ko gero paprasciau, nei vykti i Vilniu ar Kauna. Idomu, ar yra pas mus mergicku is Aukstaitijos?  mirksiukas.gif

as is Aukstaitijos (Utenos) ax.gif bet iki vasaros dar planuoju kaboti Londone smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2009 04 02, 19:10)
as is Aukstaitijos (Utenos) ax.gif bet iki vasaros dar planuoju kaboti Londone  smile.gif

Kas cia dabar yra, kad visos krastietes "kabo" kazkur uz juru mariu. biggrin.gif

Skaiciau, kad esi is Utenos. mirksiukas.gif
Galesime susibegti ir veliau. Juk dar tik isibegejame mokytis. 4u.gif
Atsakyti
nu bet mes ir plepam doh.gif Kompozicijos ND rezultatus skelbiau temos pradžioj, o dabar žiūriu jau baigiasi tema blink.gif doh.gif

Dabar pagalvojau, kad nuotraukų-nugalėtojų dabar čia nedėt? Gal nenorės viešintis?
Atsakyti