o man labai patinka bokeh Zitali nuotraukose tureciau Nikona svaigciau del tokio objektyvo kaip Zitali
QUOTE(Kaktuke @ 2009 04 02, 17:25)
o man labai patinka bokeh Zitali nuotraukose tureciau Nikona svaigciau del tokio objektyvo kaip Zitali
svaig dėl panašaus Olympusui http://www.fotofabri...ional-Lens.html
QUOTE(Sadi @ 2009 04 02, 16:21)
kaunietės - o mes dėl meeto tylim????? Ąžuolyną juk turim
turim turim
man tinka visi laikai po darbo ir savaitgaliai manau
QUOTE(jolitana @ 2009 04 02, 16:39)
tai kaip dabar susigrazinti teise i slaptazodi, nes visos kalbos sukasi kaip ten grazu, kaip ten idomu, o gryzusi , su senuoju niekaip neimanoma isiloginti.
ziuriu juodai reikia stengtis, kad bent typenti paskui.
matyt teks isnaujo ND privalomus atlikti, kad isitikintume, jog nepamirsai kaip fotkint.
beja: kur ispudziai nuo keliones?
QUOTE(Sadi @ 2009 04 02, 16:51)
aha jau apziurejau nepigus bjaurybe
Sveikutes,
Jusu nuotraukytes vis grazyn.
Lamellos pelke man labai patiko.
Dar viliojanciai ziurisi Valettos sprogti pasiruosusi saka.
Armanos nuotraukytes techniskai kokybiskos, bet abi norisi kiek pakeisti. Apatine butu labai vezanti, bet norisi, kad rankyte neuzstotu.
Tiek is atminties atsimenu. Siandien internetas laaaabai letas, tai ziureti atgal jau nebeturiu sveikatos...
Labai laukiu susipazinimo-taip knieti suzinoti, kuri -kur. Turiu savybe neisiminti zmoniu veidu , tai tikrai tik 1-2 is nuotrauku atpazistu. Nors rodetes savo foto tikrai ne viena.
Ziuriu, meetinates... Pavydziu...
Drauge dalyvauja tokiam projekte, todel priprase mane uzsiregistruoti. Kurybine Aukstaitija Na, as nelabai prie kurybos, bet pries jos prasyma neturejau kur detis...
O paskui pagalvojau, gal ir smagu butu tureti fotografuojancioms aukstaitems kokia bendraminciu grupele. Juk susimeetinti, pvz., Moletuose, Utenoje butu ko gero paprasciau, nei vykti i Vilniu ar Kauna. Idomu, ar yra pas mus mergicku is Aukstaitijos?
Jusu nuotraukytes vis grazyn.
Lamellos pelke man labai patiko.
Dar viliojanciai ziurisi Valettos sprogti pasiruosusi saka.
Armanos nuotraukytes techniskai kokybiskos, bet abi norisi kiek pakeisti. Apatine butu labai vezanti, bet norisi, kad rankyte neuzstotu.
Tiek is atminties atsimenu. Siandien internetas laaaabai letas, tai ziureti atgal jau nebeturiu sveikatos...
Labai laukiu susipazinimo-taip knieti suzinoti, kuri -kur. Turiu savybe neisiminti zmoniu veidu , tai tikrai tik 1-2 is nuotrauku atpazistu. Nors rodetes savo foto tikrai ne viena.
Drauge dalyvauja tokiam projekte, todel priprase mane uzsiregistruoti. Kurybine Aukstaitija Na, as nelabai prie kurybos, bet pries jos prasyma neturejau kur detis...
O paskui pagalvojau, gal ir smagu butu tureti fotografuojancioms aukstaitems kokia bendraminciu grupele. Juk susimeetinti, pvz., Moletuose, Utenoje butu ko gero paprasciau, nei vykti i Vilniu ar Kauna. Idomu, ar yra pas mus mergicku is Aukstaitijos?
Mergaites, kaip atsigavau visa laika mieste prasimaliau ir savo lasinius tirpdziau vezima stumdydama... liuuuux diena nusipirkau kazkokiu xytru tiulpanu zaliai orandziniu bandysiu pafotkint... sestadieni myte nebusiu, vaziuosiu i zirgyna prajosiu, pafotkinsiu ir pagaliau vaika su zirgeliais supazindinsiu,.. pats laikas
pas mama ziemos sode... kazkoks lapuotis
kas taip?
o ir klausimas atsistojo kaip fotkint zirgus judancius? esu bandziusi seniai, lb sunkiai pavyko pagauti...
QUOTE(Rasytce @ 2009 04 02, 14:28)
kur jau tokia saka nukovei?
pas mama ziemos sode... kazkoks lapuotis
QUOTE(Duoma @ 2009 04 02, 15:30)
Zitlali, patinka mano dauguma tavo nuotraukų.
QUOTE(Kaktuke @ 2009 04 02, 17:25)
kas taip?
o ir klausimas atsistojo kaip fotkint zirgus judancius? esu bandziusi seniai, lb sunkiai pavyko pagauti...
QUOTE(Sadi @ 2009 04 02, 15:51)
as irgi sito laaaaaaabai noriu viena praziopsojau is ebay papigiai isejo tai dar iki dabar save griauziu kad nepaimiau
QUOTE(bonda @ 2009 04 02, 06:50)
tai kad apie judejima dabartiniuose nd kalbos lyg nebuvo ar as kazka maisau?
aciu viskas aisku buvau truputi praleidus tai
QUOTE(Ninin @ 2009 04 02, 06:51)
Edeva, mes čia kelios susimąstėm pasunkinti sau gyvenimą ND tai ND ir lika... O ta savaitės tema tiesiog tam, kad fotografuoti ir čia dėti, ir taip mokintis irgi... (kaip senais laikais) Tik čia neprivaloma nenori, nefotkini
aciu viskas aisku eisiu i soda medziu ieskot
Papildyta:
dar vienas klausimas ar 50mm dazniausiai buna MF?
QUOTE(linole @ 2009 04 02, 18:30)
as is Aukstaitijos (Utenos) bet iki vasaros dar planuoju kaboti Londone
QUOTE(ediper @ 2009 04 02, 19:10)
as is Aukstaitijos (Utenos) bet iki vasaros dar planuoju kaboti Londone
Kas cia dabar yra, kad visos krastietes "kabo" kazkur uz juru mariu.
Skaiciau, kad esi is Utenos.
Galesime susibegti ir veliau. Juk dar tik isibegejame mokytis.
nu bet mes ir plepam Kompozicijos ND rezultatus skelbiau temos pradžioj, o dabar žiūriu jau baigiasi tema
Dabar pagalvojau, kad nuotraukų-nugalėtojų dabar čia nedėt? Gal nenorės viešintis?
Dabar pagalvojau, kad nuotraukų-nugalėtojų dabar čia nedėt? Gal nenorės viešintis?