Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, (23 tema)

QUOTE(lamella @ 2009 04 02, 14:26)
Armana, na Tu ir šaunuolė, labai greitai tobulėji ir idėjų turi puikių thumbup.gif Pavydžiu baltai biggrin.gif
Man antra wub.gif

Eik jau, gal kažkiek ir tobulėju, bet labai dažnai man atrodo, kad fotkinti vis tiek dorai nemoku, ir nifiga man nieko neišeina schmoll.gif Tada visai liūdna darosi doh.gif
Pasižiūriu į Zitali spalvas ir niekaip nesuprantu kodėl man tokios nesigauna verysad.gif
O ką jau bekalbėt apie C-girl ir Sea nuotraukytes, labai dar toli iki jų, bet aš labai stengiuosi showoff.gif ir kada nors gal mokėsiu bent iš dalies fotkinti taip kaip jos wub.gif

Valetta, kaip pas tave gražu, viskas žaliuoja wub.gif Kada gi pas mus ateis tikras pavasaris rolleyes.gif
O apie nuotraukytes šnekant, tai man antra labiau patinka wub.gif Pirma lyg galėtų būti ryškesnė rolleyes.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Armana: 02 balandžio 2009 - 14:56
QUOTE(Armana @ 2009 04 02, 14:51)

O ką jau bekalbėt apie C-girl ir Sea nuotraukytes, labai dar toli iki jų, bet aš labai stengiuosi showoff.gif ir kada nors gal mokėsiu bent iš dalies fotkinti taip kaip jos wub.gif

po kokiu 2 - 3 metu biggrin.gif

as tai isvis net nesitikiu kazkada fotografuoti kaip jos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 04 02, 15:45)
Kelinta sestadieni meet`anes? gal apie 12-13h ?  g.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Tinka
Atsakyti
QUOTE(Ninin @ 2009 04 02, 14:56)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif Tinka

na tai as manau sprendziam jau rimtai ax.gif kas gales tas prisijungs mirksiukas.gif

SESTADIENI Vingio parke ,prie iejimo is Ciurlionio gatves? 12h
Atsakyti
Tai gal visgi is Lakstingalos puses??? g.gif Prie kavinės ir renkamės..
Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2009 04 02, 15:51)
Eik jau, gal kažkiek ir tobulėju, bet labai dažnai man atrodo, kad fotkinti vis tiek dorai nemoku, ir nifiga man nieko neišeina schmoll.gif Tada visai liūdna darosi doh.gif
Pasižiūriu į Zitali spalvas ir niekaip nesuprantu kodėl man tokios nesigauna verysad.gif

Man tai depresija, noriu veidrodinio biggrin.gif
Su mano muiline nesigauna taip gražiai kaip noriu... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ninin @ 2009 04 02, 15:01)
Tai gal visgi is Lakstingalos puses???  g.gif Prie kavinės ir renkamės..

galim ir ten ..
Atsakyti
QUOTE(Ninin @ 2009 04 02, 00:08)
Fotoaparate???

taip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurina @ 2009 04 02, 14:59)
Turiu pasiūlymą, kad kiekvienas suskaičiuotų savo balus, nes balų tikrai daug ir laiko užims tas skaičiavimas nu neįsivaizduoju net kiek, jei vienas žmogus skaičiuos.

jau viskas suskaičiuota cool.gif gal dar kas balsuot iki vakaro mirksiukas.gif oj kaip laukiu prisipažinimu thumbup.gif

Armana tikrai šaunuolė thumbup.gif

kaunietės - o mes dėl meeto tylim????? Ąžuolyną juk turim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ninin @ 2009 04 02, 15:01)
Tai gal visgi is Lakstingalos puses???  g.gif Prie kavinės ir renkamės..

Tinka drinks_cheers.gif
Atsakyti
sveikos seniai cia buvau uzsukusi, nes menesi buvau isvykusi, o kai uzsukau, tai mano ir taip pasisiausia plaukai dar labiau susivele, ir viskas tik is gerosios puses... super darbuojates. atrodo kaip uz pinigus, cia juokas biggrin.gif 4u.gif 4u.gif
o viskas pasikeite.
tai kaip dabar susigrazinti teise i slaptazodi, nes visos kalbos sukasi kaip ten grazu, kaip ten idomu, o gryzusi , su senuoju niekaip neimanoma isiloginti.
ziuriu juodai reikia stengtis, kad bent typenti paskui.

as esu suzaveta bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 04 02, 16:21)
jau viskas suskaičiuota  cool.gif gal dar kas balsuot iki vakaro  mirksiukas.gif oj kaip laukiu prisipažinimu  thumbup.gif Armana tikrai šaunuolė  thumbup.gif

kaunietės - o mes dėl meeto tylim????? Ąžuolyną juk turim mirksiukas.gif

hi.gif wau operatyvumas 4u.gif
Atsakyti