Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, (23 tema)

Sveiki visi smile.gif
Jau grožių ir vėl pridėjot wub.gif tik perbėgau akim
Turiu pasiūlymą, kad kiekvienas suskaičiuotų savo balus, nes balų tikrai daug ir laiko užims tas skaičiavimas nu neįsivaizduoju net kiek, jei vienas žmogus skaičiuos. Tik nžn dėl tų kurios, pvz ne visada gali vakare prisijungti ir paskelbt savo rezultatus. Vnž kas nors patobulinkit mano pasiūlymą smile.gif
Atsakyti
Armana ir man antra labiau patiko wink.gif . O gal galima būtų tavo "foto studija" pamatyti iš toliau wink.gif na ta prasme, kaip ji padaryta, kur medžiagos prikabintos ir pan. ax.gif
Atsakyti
Armana, antra wub.gif

o as po tokiu groziu dar giliau i nevilti grimzdu unsure.gif bet nepasiduodu cool.gif
Atsakyti
Nu super Armana !

Matau, kad esi vilniete. Išduok paslaptį kurioje parduotuvėje pirkai medžiaga fonui ?
Atsakyti
Labai tau aciu Ninin, o ant kitu rezimu islaikymas nesireguliuoja tiktai ant M?
Atsakyti
QUOTE(Zunkelis @ 2009 04 02, 15:16)
Labai tau aciu Ninin, o ant kitu rezimu islaikymas nesireguliuoja tiktai ant M?

Išlaikymo prioriteto režime reguliuojasi taip pat mirksiukas.gif Tad vsigi siūlau dar porą kartų mirksiukas.gif paskaityti instrukcija mirksiukas.gif

Armana, wub.gif tik 1. užkeltas smakras, 2. vaiko dešinė rankytė galėtų būti kitoje vietoje ar be jos iš vis nebūti g.gif

Olo, lyg prie Kalvarijų turgaus audinių parduotuvėje mirksiukas.gif (pamenu klausiau, bent dėl baltos medžiagos)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ninin: 02 balandžio 2009 - 14:24
Armana, na Tu ir šaunuolė, labai greitai tobulėji ir idėjų turi puikių thumbup.gif Pavydžiu baltai biggrin.gif
Man antra wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ninin @ 2009 04 02, 11:33)
Valetta, norisi arba matyt tik medžio kontūrus, arba ir pati medį... o forma, kompozicija  thumbup.gif

dekui, bet ten tokia nedekinga vieta, kad nuo kamieno negali sutalpint jo i kadra, fonas negrazus gaunasi biggrin.gif backos visokios aplinkui doh.gif
buvau siandien ten nuejusi, bet nieko nesigavo geriau doh.gif o dar apzele viskas blink.gif

Armana, man abi zavios, sutinku del rankytes antroje su Ninin 4u.gif

savo balsus, tai tikrai galeciau susikaiciuoti 4u.gif kas ten vienas plius vienas plius vienas biggrin.gif
Atsakyti
Aš biški patobulinau dieduką savo. biggrin.gif
Didelės nebededu. Pavyko apačioj tą stulpą užklonuot. : )

user posted image

Zitlali, patinka mano dauguma tavo nuotraukų. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Duoma: 02 balandžio 2009 - 14:31
QUOTE(spaNguolė @ 2009 04 02, 14:01)
Armana ir man antra labiau patiko wink.gif . O gal galima būtų tavo "foto studija" pamatyti iš toliau wink.gif na ta prasme, kaip ji padaryta, kur medžiagos prikabintos ir pan.  ax.gif

Medžiagą kabinu ant sekcijos, kuri yra tiesiai priešais langą ax.gif

QUOTE(olo @ 2009 04 02, 14:13)
Nu super Armana !

Matau, kad esi vilniete. Išduok paslaptį kurioje parduotuvėje pirkai medžiaga fonui ?

Medžiagą pirkau netoli namų (Savanorių prospekte) prie G.vilties ir Savanorių sankryžos. Ten pasakiau, kad ieškau medžiagos fotkinimui smile.gif

Ačiū visiems už komentarus wub.gif
Atsakyti
Kelinta sestadieni meet`anes? gal apie 12-13h ? g.gif
Atsakyti
cia irgi i medzio tema unsure.gif is sios dienos pasivaiksciojimo rolleyes.gif
tuo suzydes
user posted image
jau zali
user posted image

Duoma labai gerai dabar thumbup.gif tik mazute labai unsure.gif
Atsakyti