Sveiki visi
Jau grožių ir vėl pridėjot tik perbėgau akim
Turiu pasiūlymą, kad kiekvienas suskaičiuotų savo balus, nes balų tikrai daug ir laiko užims tas skaičiavimas nu neįsivaizduoju net kiek, jei vienas žmogus skaičiuos. Tik nžn dėl tų kurios, pvz ne visada gali vakare prisijungti ir paskelbt savo rezultatus. Vnž kas nors patobulinkit mano pasiūlymą
Armana ir man antra labiau patiko . O gal galima būtų tavo "foto studija" pamatyti iš toliau na ta prasme, kaip ji padaryta, kur medžiagos prikabintos ir pan.
Armana, antra
o as po tokiu groziu dar giliau i nevilti grimzdu bet nepasiduodu
o as po tokiu groziu dar giliau i nevilti grimzdu bet nepasiduodu
Nu super Armana !
Matau, kad esi vilniete. Išduok paslaptį kurioje parduotuvėje pirkai medžiaga fonui ?
Matau, kad esi vilniete. Išduok paslaptį kurioje parduotuvėje pirkai medžiaga fonui ?
Labai tau aciu Ninin, o ant kitu rezimu islaikymas nesireguliuoja tiktai ant M?
QUOTE(Zunkelis @ 2009 04 02, 15:16)
Labai tau aciu Ninin, o ant kitu rezimu islaikymas nesireguliuoja tiktai ant M?
Išlaikymo prioriteto režime reguliuojasi taip pat Tad vsigi siūlau dar porą kartų paskaityti instrukcija
Armana, tik 1. užkeltas smakras, 2. vaiko dešinė rankytė galėtų būti kitoje vietoje ar be jos iš vis nebūti
Olo, lyg prie Kalvarijų turgaus audinių parduotuvėje (pamenu klausiau, bent dėl baltos medžiagos)
Armana, na Tu ir šaunuolė, labai greitai tobulėji ir idėjų turi puikių Pavydžiu baltai
Man antra
Man antra
QUOTE(Ninin @ 2009 04 02, 11:33)
Valetta, norisi arba matyt tik medžio kontūrus, arba ir pati medį... o forma, kompozicija
dekui, bet ten tokia nedekinga vieta, kad nuo kamieno negali sutalpint jo i kadra, fonas negrazus gaunasi backos visokios aplinkui
buvau siandien ten nuejusi, bet nieko nesigavo geriau o dar apzele viskas
Armana, man abi zavios, sutinku del rankytes antroje su Ninin
savo balsus, tai tikrai galeciau susikaiciuoti kas ten vienas plius vienas plius vienas
QUOTE(spaNguolė @ 2009 04 02, 14:01)
Armana ir man antra labiau patiko . O gal galima būtų tavo "foto studija" pamatyti iš toliau na ta prasme, kaip ji padaryta, kur medžiagos prikabintos ir pan.
Medžiagą kabinu ant sekcijos, kuri yra tiesiai priešais langą
QUOTE(olo @ 2009 04 02, 14:13)
Nu super Armana !
Medžiagą pirkau netoli namų (Savanorių prospekte) prie G.vilties ir Savanorių sankryžos. Ten pasakiau, kad ieškau medžiagos fotkinimui
Ačiū visiems už komentarus