Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, (23 tema)

QUOTE(vugi @ 2009 04 02, 12:04)
o man sudetingai su medziais, tike vertinimu tiek fotografavimu... todel nusprednziau kad nepasisakysiu, nes neturiu tokios kompetencijis sioj srity .. ( nu kaip galima ka pasakyti, kai net ateity neturi vizijos, kad pati galeciau idomiai /sudominanciai medi iamzint..)

Tai tu pabandyk! juk tam ir sumąstėm tas temas, kad pabandyt, paieškot įdomesnių kampų. juk dažnai atrodo, kad ai, čia nesigaus/nemokėsiu ir pan.

Armana, thumbup.gif
Valetta, norisi arba matyt tik medžio kontūrus, arba ir pati medį... o forma, kompozicija thumbup.gif

Spanguole console.gif laikykis, sveikite 4u.gif

O kur fitike nusistato tas sRgb? ax.gif neradau, net instrukcija išsitraukiau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ninin: 02 balandžio 2009 - 11:34
Sveikos.

Iskarto visu atiprasu, bet auto nebalsuosiu blush2.gif , prasau nepikti 4u.gif , visi jau portretai man wub.gif juolab, kad pati isvis portretu nemoku daryt, gal kada jei kartosim, tada blush2.gif

O cia radau dar nuo vasaros i medziu tema, gal siek tiek erdves permazai?

user posted image

ir kaip jums sis kadras? g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(spaNguolė @ 2009 04 02, 12:14)
O man krizė- abu vaikai serga, tempa virš 38, dičkei vis kraujas iš nosies bėga reguliariai wacko.gif baigiu nuprotėti, o lauke toks geras oras ech...

Laikykites 4u.gif

QUOTE(Ninin @ 2009 04 02, 12:33)

O kur fitike nusistato tas sRgb? ax.gif neradau, net instrukcija išsitraukiau g.gif

pas mane tai canon, tai net nelabai ir zinau, bet manau pavaiskciojus po meniu funkcijas atrastum 4u.gif
Atsakyti
I medziu tema tarsymui 4u.gif (ir lekiu pro duris biggrin.gif )
user posted image

Spanguole sveikateles sad.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 02 balandžio 2009 - 12:10
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 02, 11:10)
I medziu tema tarsymui  4u.gif (ir lekiu pro duris biggrin.gif )

Nematau fokuso, bet spalvos rolleyes.gif
Atsakyti
dar cia ph34r.gif
user posted image

Liamuna antro kadro virsuje skulptura ar kas cia nukasta ... manau turetu likti erdves ax.gif o siaip nlb man toki... unsure.gif ziaurokai atrodo ... bet cia mano akims... pirmas vasara kvepia bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 02 balandžio 2009 - 12:32
Liamuna, abiejose erdves mazai.

Zitlali (visgi keiskis nicką į Zitką biggrin.gif ) Spalvos nerealios bigsmile.gif O ir rožė graži ir ne banali lotuliukas.gif Va kaip pasakė dėl to rožės, ir aš audžiu mintį išlaužti ką nors su rože.. ax.gif
Atsakyti
Mergaites ax.gif

bukit geros, paaiskinkit kaip ta islaikyma daryt unsure.gif instrukcija kelis kartus jau pervariau ir niekaip nesuprantu doh.gif paciam fotike tik vienoj vietoj nusistato, bet ten nera tu su keliatu tukstanciu tik nuo 1s iki 60s. Nu tikiuosi suprasit ir galesit kazkuri brukstelt, nes kazkoks uzburtas ratas. gal ten kazkaip ta pagrindini mygtuka spaudziant reikia ilgiau ar trumpiau laikyti, a???
Atsakyti
QUOTE(Zunkelis @ 2009 04 02, 14:01)
Mergaites  ax.gif

bukit geros, paaiskinkit kaip ta islaikyma daryt  unsure.gif  instrukcija kelis kartus jau pervariau ir niekaip nesuprantu  doh.gif  paciam fotike tik vienoj vietoj nusistato, bet ten nera tu su keliatu tukstanciu tik nuo 1s iki 60s. Nu tikiuosi suprasit ir galesit kazkuri brukstelt, nes kazkoks uzburtas ratas. gal ten kazkaip ta pagrindini mygtuka spaudziant reikia ilgiau ar trumpiau laikyti, a???

Pagal šį aprašymą darai user posted image? Ir nesigauna? Kokie išlaikymo pirmas ir paskutinis duomenys?
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 02, 13:10)
I medziu tema tarsymui  4u.gif (ir lekiu pro duris biggrin.gif )

kur jau tokia saka nukovei? bigsmile.gif bet jau tavo fonu spalvine gama wub.gif
Atsakyti
Šiandien bandėm su didžiuoju pasifotkint namuose blush2.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2009 04 02, 14:35)
Šiandien bandėm su didžiuoju pasifotkint namuose  blush2.gif

Antra wub.gif
Atsakyti