zinau man irgi cia su tais vertimais ir terminais cia kaip tam filme 'Lost in Translation' geriausia skaityt originalo kalba Papildyta:
norejau paklausti,o kudroj negalima seriju ziuret,jei ne narys? ar tik man neleidzia? yra keleta tooookiu idomiu ir negaliu pamatyt
o man sudetingai su medziais, tike vertinimu tiek fotografavimu... todel nusprednziau kad nepasisakysiu, nes neturiu tokios kompetencijis sioj srity .. ( nu kaip galima ka pasakyti, kai net ateity neturi vizijos, kad pati galeciau idomiai /sudominanciai medi iamzint..)
Ar photoshopo programoje ir paskui kompiuteryje issaugotos nuotraukos spalvos vienodos?Ar ta pacia foto vienodai matai? Pas mane buvo seniau,kad vienaip matau Photoshop programoje ir visai kitaip jau kompiuteryje issaugotas spalvas.Butent vargau su rausvumu,kol Sansara padejo atrast to priezasti
As sita pastebejau atsidarydama nuotrauka su Corel Photo programa, tai dabar patvarkau nuotraukas tik su photoscape, o su Coreliu tai tik paklonuoju jei reikia, nes spalvos smarkiai skiriasi.