Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, (23 tema)

QUOTE(Rico @ 2009 04 02, 10:40)
Nerealu  bigsmile.gif
cray.gif (nezinau ko cia verkiu paskutines pora dienu del visu groziu)

Tiesa, kaip mano ND?  blush2.gif ka perdaryt?

Dekui Epider uz pamoka  4u.gif

gal nestuke.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2009 04 02, 10:40)

Dekui Epider uz pamoka  4u.gif

lotuliukas.gif tai taip tau labiausiai tas vertimas '' reikalingas '' buvo lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif

Ediper, ačiū už pamoką 4u.gif

Zitali, man labai patiko tavo su vaikiuku ir jo atspindžiu nuotraukytė ax.gif

O čia į medžių temą iš senesnių nuotraukų blush2.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 02, 09:07)

nu ne, pries pora sav pora kart testa dariau, bet schmoll.gif
QUOTE(ediper @ 2009 04 02, 09:08)
lotuliukas.gif tai taip tau labiausiai tas vertimas '' reikalingas '' buvo  lotuliukas.gif

man angliskai net paprasciau blush2.gif kol LT terminus supratau doh.gif (neziurejau zodyno) bet gerai paskaityti kai tikrai jokiu abejoniu nekyla del nieko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2009 04 02, 11:19)

man angliskai net paprasciau  blush2.gif kol LT terminus supratau  doh.gif  (neziurejau zodyno) bet gerai paskaityti kai tikrai jokiu abejoniu nekyla del nieko  ax.gif

zinau lotuliukas.gif man irgi cia su tais vertimais ir terminais biggrin.gif cia kaip tam filme 'Lost in Translation' lotuliukas.gif geriausia skaityt originalo kalba smile.gif
Papildyta:
norejau paklausti,o kudroj negalima seriju ziuret,jei ne narys? ar tik man neleidzia? unsure.gif yra keleta tooookiu idomiu ir negaliu pamatyt verysad.gif
Atsakyti
Ediper dekui uz pamoka, jau atsispausdinau thumbup.gif lengviau is lapo skaityt ax.gif

Armana grazi foto 4u.gif

rodau ir as i medzio tema 4u.gif panasus i krokodila g.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valetta: 02 balandžio 2009 - 11:08
QUOTE(ediper @ 2009 04 02, 10:32)
norejau paklausti,o kudroj negalima seriju ziuret,jei ne narys? ar tik man neleidzia?  unsure.gif yra keleta tooookiu idomiu ir negaliu pamatyt  verysad.gif

Galima, tik reikia padidinus pirmą nuotrauką paspausti ant rodyklytės dešinėje.

Valetta, oho kokie pas jus medžiai, tik šioje nuotraukytėje norėtųsi, kad kairėje pusėje daugiau vietos būtų rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Armana: 02 balandžio 2009 - 10:35
QUOTE(Armana @ 2009 04 02, 10:33)
Valetta, oho kokie pas jus medžiai, tik šioje nuotraukytėje norėtųsi, kad kairėje pusėje daugiau vietos būtų  rolleyes.gif

aciu, bandysiu nueit perfatografuot geresniu oru, nes dabar slapia labai ir dangus pilkas.
cia is senesniu foto radau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2009 04 02, 11:33)
Galima, tik reikia padidinus pirmą nuotrauką paspausti ant rodyklytės dešinėje.

4u.gif

niu neleidzia man vis vien verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2009 04 02, 12:00)
4u.gif

niu neleidzia man vis vien verysad.gif

gal kokie kudors sutrikimai
man viska leidzia...

o man sudetingai su medziais, tike vertinimu tiek fotografavimu... todel nusprednziau kad nepasisakysiu, nes neturiu tokios kompetencijis sioj srity .. ( nu kaip galima ka pasakyti, kai net ateity neturi vizijos, kad pati galeciau idomiai /sudominanciai medi iamzint..)
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 04 01, 21:46)
Ar photoshopo programoje ir paskui kompiuteryje issaugotos nuotraukos spalvos vienodos?Ar ta pacia foto vienodai matai? Pas mane buvo seniau,kad vienaip matau Photoshop programoje ir visai kitaip jau  kompiuteryje issaugotas spalvas.Butent vargau su rausvumu,kol Sansara padejo atrast to priezasti smile.gif

As sita pastebejau atsidarydama nuotrauka su Corel Photo programa, tai dabar patvarkau nuotraukas tik su photoscape, o su Coreliu tai tik paklonuoju jei reikia, nes spalvos smarkiai skiriasi.
Atsakyti
O jau kiek priplepėjot ,kol perskaičiau karsta.gif . Jau Zitka (kaip pati leidai vadinti) tai linksmų plaučių moteriškė thumbup.gif .

O man krizė- abu vaikai serga, tempa virš 38, dičkei vis kraujas iš nosies bėga reguliariai wacko.gif baigiu nuprotėti, o lauke toks geras oras ech...

Kaip malonu už auto gauti nors ir paguodos balus thumbup.gif yahoo.gif

ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spaNguolė: 02 balandžio 2009 - 11:25