Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, (23 tema)

Dar apie medziu fotkinima, cia visos kelby skaiciusios ar galiu cituoti? labai istrigo kad jis raso, kad jei zeme ner ypatinga tai geriau i kadra netraukt, nes atrodys prastai... ax.gif cia siaip... jo foto buvo ideta medziu kylanciu i virsu ... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 02 balandžio 2009 - 09:12
QUOTE(boruzka @ 2009 04 02, 08:34)
Puke papasakok apie vakar dienos savo fotosesija? ar planavai galvojai kazka?

susimontavau vyro padedama fonu laikikli lotuliukas.gif pasistaciau stala prie lango, kad sviesa kampu kristu, gerai, kad saules nebuvo biggrin.gif ir pasiziurinejau nete foto leliuku biski - viskas smile.gif tvarkau foto dabar laisvu laiku doh.gif nemoku graziai paverst j/b verysad.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 02, 09:10)
Dar apie medziu fotkinima, cia visos kelby skaiciusios ar galiu cituoti? labai istrigo kad jis raso, kad jei zeme ner ypatinga tai geriau i kadra netraukt o atsitupus medzius pacius i virsu kylancius ale nufotografuoti  ax.gif cia siaip...

Ziuriu ne as viena Kellby esu isimylejus mirksiukas.gif
Atsakyti
Pavydziu kas fonus turit... as ir noriu sad.gif
Papildyta:
QUOTE(inesaS @ 2009 04 02, 10:13)
Ziuriu ne as viena Kellby esu isimylejus mirksiukas.gif

jaja.. patinka man protingi vyrai hihihi.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 04 02, 09:12)
susimontavau vyro padedama fonu laikikli lotuliukas.gif pasistaciau stala prie lango, kad sviesa kampu kristu, gerai, kad saules nebuvo biggrin.gif ir pasiziurinejau nete foto leliuku biski - viskas smile.gif tvarkau foto dabar laisvu laiku doh.gif nemoku graziai paverst j/b verysad.gif  unsure.gif

man irgi neiseina .. jei sviesinu ar didinu kontrasta triuksmai pradeda lysti, nuotrauka kaip tapyta atrodo doh.gif verysad.gif

Zitlali kam tau fonas, jei buto sienos geriausia fona atstoja? rolleyes.gif wub.gif

o cia turbut i medziu tema wub.gif http://www.youtube.c...feature=related kaip grazu miske wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo boruzka: 02 balandžio 2009 - 09:17
QUOTE(boruzka @ 2009 04 02, 10:15)
Zitlali kam tau fonas, jei buto sienos geriausia fona atstoja?  rolleyes.gif  wub.gif

Atsibode labai... doh.gif be to pretenzingos spalvos, violetine, vyno, oranzine... noriu pilko fono ir juodo...

nu viskas, sneku 10ties zmoniu tempais.. laikas jau eit nuo pc.. taip tingis... doh.gif geros dienos, lb daug neprikalbekit user posted image

P.S. klausimas pries iseinant kodel kudroj vakar buvau su pilnais bruksneliais, o db vel pilka viskas g.gif jau blogai kazkas ane? sleptis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 02 balandžio 2009 - 09:20
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 02, 09:16)
P.S. klausimas pries iseinant kodel kudroj vakar buvau su pilnais bruksneliais, o db vel pilka viskas  g.gif jau blogai kazkas ane? sleptis?

vakar melagiu diena buvo, visus bruksneliais apdalijo biggrin.gif

pas mane sienos turetu but baltos, bet jau nupeckiotos, tokios murzinai baltos doh.gif tai geriau jau fonas, nei klonuot ta siena biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 02, 10:16)

P.S. klausimas pries iseinant kodel kudroj vakar buvau su pilnais bruksneliais, o db vel pilka viskas  g.gif jau blogai kazkas ane? sleptis?

Nes vakar buvo balandžio pirma tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 04 02, 10:28)
vakar melagiu diena buvo, visus bruksneliais apdalijo biggrin.gif

pas mane sienos turetu but baltos, bet jau nupeckiotos, tokios murzinai baltos doh.gif tai geriau jau fonas, nei klonuot ta siena  biggrin.gif

QUOTE(lamella @ 2009 04 02, 10:29)
Nes vakar buvo balandžio pirma tongue.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif isduuuuurrreeee... ech... lotuliukas.gif ok aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 02, 07:25)

Nerealu bigsmile.gif

QUOTE(boruzka @ 2009 04 02, 08:15)
o cia turbut i medziu tema  wub.gif http://www.youtube.c...feature=related kaip grazu miske  wub.gif

cray.gif (nezinau ko cia verkiu paskutines pora dienu del visu groziu)

Tiesa, kaip mano ND? blush2.gif ka perdaryt?

Dekui Epider uz pamoka 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rico: 02 balandžio 2009 - 09:49
QUOTE(Rico @ 2009 04 01, 15:08)
ir pratesimas

nu wb man rodos geras g.gif o vat su fokusu nezinau ...man rodos trecias paskutinis i lova g.gif

Papildyta:
Kaktuke aciu uz action mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 04 02, 08:56)
nu wb man rodos geras  g.gif  o vat su fokusu nezinau ...man rodos trecias paskutinis i lova  g.gif

Perdarysiu 4u.gif kai pasvieses blush2.gif
Atsakyti