QUOTE(boruzka @ 2009 04 02, 08:34)
Puke papasakok apie vakar dienos savo fotosesija? ar planavai galvojai kazka?
susimontavau vyro padedama fonu laikikli pasistaciau stala prie lango, kad sviesa kampu kristu, gerai, kad saules nebuvo ir pasiziurinejau nete foto leliuku biski - viskas tvarkau foto dabar laisvu laiku nemoku graziai paverst j/b
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 02, 09:10)
Dar apie medziu fotkinima, cia visos kelby skaiciusios ar galiu cituoti? labai istrigo kad jis raso, kad jei zeme ner ypatinga tai geriau i kadra netraukt o atsitupus medzius pacius i virsu kylancius ale nufotografuoti cia siaip...
Ziuriu ne as viena Kellby esu isimylejus
Pavydziu kas fonus turit... as ir noriu
Papildyta:
jaja.. patinka man protingi vyrai
Papildyta:
QUOTE(inesaS @ 2009 04 02, 10:13)
Ziuriu ne as viena Kellby esu isimylejus
jaja.. patinka man protingi vyrai
QUOTE(Pukė @ 2009 04 02, 09:12)
susimontavau vyro padedama fonu laikikli pasistaciau stala prie lango, kad sviesa kampu kristu, gerai, kad saules nebuvo ir pasiziurinejau nete foto leliuku biski - viskas tvarkau foto dabar laisvu laiku nemoku graziai paverst j/b
man irgi neiseina .. jei sviesinu ar didinu kontrasta triuksmai pradeda lysti, nuotrauka kaip tapyta atrodo
Zitlali kam tau fonas, jei buto sienos geriausia fona atstoja?
o cia turbut i medziu tema http://www.youtube.c...feature=related kaip grazu miske
QUOTE(boruzka @ 2009 04 02, 10:15)
Zitlali kam tau fonas, jei buto sienos geriausia fona atstoja?
Atsibode labai... be to pretenzingos spalvos, violetine, vyno, oranzine... noriu pilko fono ir juodo...
nu viskas, sneku 10ties zmoniu tempais.. laikas jau eit nuo pc.. taip tingis... geros dienos, lb daug neprikalbekit
P.S. klausimas pries iseinant kodel kudroj vakar buvau su pilnais bruksneliais, o db vel pilka viskas jau blogai kazkas ane? sleptis?
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 02, 09:16)
P.S. klausimas pries iseinant kodel kudroj vakar buvau su pilnais bruksneliais, o db vel pilka viskas jau blogai kazkas ane? sleptis?
vakar melagiu diena buvo, visus bruksneliais apdalijo
pas mane sienos turetu but baltos, bet jau nupeckiotos, tokios murzinai baltos tai geriau jau fonas, nei klonuot ta siena
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 02, 10:16)
Nes vakar buvo balandžio pirma
QUOTE(Pukė @ 2009 04 02, 10:28)
vakar melagiu diena buvo, visus bruksneliais apdalijo
pas mane sienos turetu but baltos, bet jau nupeckiotos, tokios murzinai baltos tai geriau jau fonas, nei klonuot ta siena
QUOTE(lamella @ 2009 04 02, 10:29)
Nes vakar buvo balandžio pirma
isduuuuurrreeee... ech... ok aciu
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 02, 07:25)
Ismokau
Nerealu
QUOTE(boruzka @ 2009 04 02, 08:15)
o cia turbut i medziu tema http://www.youtube.c...feature=related kaip grazu miske
(nezinau ko cia verkiu paskutines pora dienu del visu groziu)
Tiesa, kaip mano ND? ka perdaryt?
Dekui Epider uz pamoka
QUOTE(boruzka @ 2009 04 02, 08:56)
nu wb man rodos geras o vat su fokusu nezinau ...man rodos trecias paskutinis i lova
Perdarysiu kai pasvieses