Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, (23 tema)

QUOTE(Zitlali @ 2009 04 02, 09:02)
nemoku tiesint horizonto user posted image

Measure Tool yra pasleptas po Eyedropper Tool (desiniam stulpely 10-tas nuo virsaus). paspaudi ta Eyedropper Tool, palaikai kokia sekunde nuspaudus, ir atsiranda trys irankiai: apatinis ir yra Measure tool (liniuote pavaizduota). (na, bent mano photoshopo versijoj taip yra ) tada pasirenki ta liniuote, brezi linija ant kreivo horizonto, pavyzdziui, paskui eini i Image - Rotate Canvas - Arbitrary - OK. ir istiesina. o kadangi istiesina pasukdamas nuotrauka, kiek reikia, tai po to reikia ja truputi apkirpti, nes atsiranda kampuose tusti plotai
Atsakyti
Aciu Lamella 4u.gif

Ismokau thumbup.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Stiklinė @ 2009 04 02, 09:23)
Measure Tool yra pasleptas po Eyedropper Tool (desiniam stulpely 10-tas nuo virsaus). paspaudi ta Eyedropper Tool, palaikai kokia sekunde nuspaudus, ir atsiranda trys irankiai: apatinis ir yra Measure tool (liniuote pavaizduota). (na, bent mano photoshopo versijoj taip yra ) tada pasirenki ta liniuote, brezi linija ant kreivo horizonto, pavyzdziui, paskui eini i Image - Rotate Canvas - Arbitrary - OK. ir istiesina. o kadangi istiesina pasukdamas nuotrauka, kiek reikia, tai po to reikia ja truputi apkirpti, nes atsiranda kampuose tusti plotai

Aciu Stikline 4u.gif o zinai, as paprasciau padariau (cia bandymo budu, nzn ar taip daroma teisingai) pazymejau kaip layer, tada free transform ir eini prie pav. ir ten atsiranda tokia rodyklyte sulenkta, ja pasukioji, istiesini foto ir tada crop... tik aisku gaunasi is akies tiesintas horizontas, nera 100 proc tiksliai...

Aciu merginos uz komentarus ir pagalba wub.gif

Sian iveiksiu jei iveiksiu paskutini ND thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 02 balandžio 2009 - 08:33
labas rytas smile.gif

Zitlali man tavo berniukas jau vakar sakiau spalvotas labiau patinka wub.gif gatve su ziburiukais irgi super thumbup.gif As sestadieni vakare keliausiu i senamiesti susipazinti su ta mergaite,kuria mes zadam pakankinti ax.gif bandysiu tamsoj fotkint g.gif tik kazkodel man atrodo , kad spyga gausis doh.gif o paskutine foto istiesinta man dirbtinai atrodo ... g.gif

Puke papasakok apie vakar dienos savo fotosesija? ar planavai galvojai kazka?
Atsakyti
labas 4u.gif
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 02, 07:21)

spalvota berniuko foto man labiau, ir vakarinis saulelydis wub.gif jau dangaus spalva rolleyes.gif
Atsakyti
Pasimeciau kuria i kudra db mest biggrin.gif doh.gif boruzke idomu bus rezultatas bigsmile.gif mergina idomi ir charakteringa lb...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 02 balandžio 2009 - 08:52
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 02, 08:02)
eik sau, nenervuok  lotuliukas.gif  doh.gif

bet zinok, teks priprast ax.gif lotuliukas.gif kol as persirgsiu ta ryskumo liga, jei persirgsiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif cia visos jau priprate, zinok -tikiuos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 02, 08:48)
Pasimeciau kuria i kudra db mest biggrin.gif  doh.gif boruzke idomu bus rezultatas  bigsmile.gif mergina idomi ir charakteringa lb...

o as jau db stresuoju biggrin.gif ji man parase, kad zada issipinti kasytes tai prasiau , kad palauktu dar ax.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 04 02, 09:56)
o as jau db stresuoju  biggrin.gif ji man parase, kad zada issipinti kasytes tai prasiau , kad palauktu dar  ax.gif

jojo lai palaukia... nebus ka fotografuot be ju biggrin.gif
Atsakyti
labas rytas, Zitlali jau tapo temos siela wub.gif o auto balsu kiek blink.gif net as kelis gavau smile.gif (dabar pasiglostysiu sau galva uz pastangas ir pasakysiu ca ca smile.gif )
Patiko Zitlali dangaus foto, ir kol kitos nepasake, ne nepastebejau namuose sviesu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 02, 08:58)
jojo lai palaukia... nebus ka fotografuot be ju biggrin.gif

bus bigsmile.gif plaukus iki keliu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 04 02, 09:59)
bus  bigsmile.gif  plaukus iki keliu  bigsmile.gif

o ten naturalus? blink.gif undine doh.gif as susipainiociau savuose jei tiek tureciau lotuliukas.gif doh.gif

Almante dekui 4u.gif

Na, reik padaryt ta wb.. pirma suprast ka ten daryt g.gif einu isiskaitysiu...
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 02, 09:01)
o ten naturalus?  blink.gif undine  doh.gif as susipainiociau savuose jei tiek tureciau  lotuliukas.gif doh.gif

vat tame ir bajeris , kad naturalus bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti