Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, (23 tema)

QUOTE(Zitlali @ 2009 04 02, 07:50)
Laba ryta  4u.gif
Kaip jum sis?
Atvirai? nuobodu nenuobodu, patinka nepatinka?

Spalvos man patinka smile.gif.. bet apacia kliuna..
Atsakyti
QUOTE(vugi @ 2009 04 02, 08:23)
Spalvos man patinka smile.gif.. bet apacia kliuna..

namai? man tai kaip tik... ar ne namai?

puke 4u.gif

As matau, kad horizontas kiek pakrypes... bet nemoku su PS ta vidurio linija nustatyt nors zinau kad galima ir macius begale kartu esu kaip taip dirbdavo... doh.gif paspaudzia, pasuka, apkarpo ir voila!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 02 balandžio 2009 - 07:37
O man patiko Zitlali foto ax.gif imesciau i desktopa kuriam laikui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 04 01, 17:19)
Pora sutaršymui biggrin.gif

idomios spalvos man wub.gif koks cia actionas ar kas? ax.gif

QUOTE(Rustė @ 2009 04 01, 17:42)
pakrauti vakar, pagulėjo per naktį, ir viska,s nebelaiko sad.gif
gerai, kad dabar apsižiūrėjau ohmy.gif ot būtų man kelionėje reikėję duracel ieškoti biggrin.gif

kur isvaziuoji? bigsmile.gif

QUOTE(Ninin @ 2009 04 01, 20:11)
Prašnekom apie naktines foto...

man tavoji patinka mirksiukas.gif aplamai naktines fotkes man wub.gif

QUOTE(Sadi @ 2009 04 01, 20:13)
Niu niu, žiūriu Sadi čia visos pažįsta, jokios paslapties nėra  g.gif

as nepazistu tikrai mirksiukas.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 04 01, 21:16)

bet kazkaip man nlb... per ryskiai vietomis.. nzn.. nemoku zodziu...

o man tai ryskumo truksta blush2.gif tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Edeva @ 2009 04 01, 21:33)
kaip suprantu nd yra ritmas ?tai yra viskas kas turi ritma /judejima? g.gif

tai kad apie judejima dabartiniuose nd kalbos lyg nebuvo g.gif ar as kazka maisau? g.gif ax.gif
Atsakyti
LABAS RYTAS
Zitlali paskutine nuotrauka man labai grazi bigsmile.gif gal kiek tamsoka,bet labai labai wub.gif
Atsakyti
Edeva, blush2.gif mes čia kelios susimąstėm pasunkinti sau gyvenimą biggrin.gif ND tai ND ir lika... O ta savaitės tema tiesiog tam, kad fotografuoti ir čia dėti, ir taip mokintis irgi... (kaip senais laikais) Tik čia neprivaloma smile.gif nenori, nefotkini wink.gif

Ju.Ju., Visgi man be tų laiptų, tiltelio būtų geriau. Ilgai žiūrėjau, žiūrėjau, vis kažkas ne taip...

Zitlali, o man tavo graži. Spalvos labai gražios. Ir dangaus foto graži, bet jau išsakė pastabas: languose šviesa ir tiesink horizontą. O Fotokudros foto, man atrodo, naudojo tą šviesos teptuką (nors gal ir klystu) g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ninin: 02 balandžio 2009 - 07:54
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 02, 08:27)
namai? man tai kaip tik... ar ne namai?

aha namai...gal pas mane koks tai stereootipinis mastymas, kad butent prie sito dangaus taip noretusi juros.......bet cia tik siaip, ko akim noretusi ziurint i toki dangu , pati suprantu, jei ten nemai tai ir bus namai o ne jura lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Ninin @ 2009 04 02, 08:51)
[O Fotokudros foto, man atrodo, naudojo tą šviesos teptuką (nors gal ir klystu)  g.gif

o kas tai per dalykas? ax.gif
Atsakyti
Zitlali, tas berniukas lange bigsmile.gif tikrai faina foto -man irgi tik spalvota mirksiukas.gif ir tas oranzinis dangus -nerealybe -na myliu as sauletekius bei saulelydzius wub.gif wub.gif wub.gif

Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 04 02, 08:50)
o man tai ryskumo truksta blush2.gif  tongue.gif

eik sau, nenervuok lotuliukas.gif doh.gif bet gi sufokusavau ir tada paspaudziau... gal vejas koks statyva sujudino (kitas kaltasss!!! biggrin.gif ) nes balkone siaucia.... tongue.gif

QUOTE(Sidabrinė @ 2009 04 02, 08:51)
LABAS RYTAS
Zitlali paskutine nuotrauka man labai grazi  bigsmile.gif gal kiek tamsoka,bet labai labai  wub.gif

4u.gif

QUOTE(Ninin @ 2009 04 02, 08:51)
Zitlali, o man tavo graži. Spalvos labai gražios. Ir dangaus foto graži, bet jau išsakė pastabas: languose šviesa ir tiesink horizontą. O Fotokudros foto, man atrodo, naudojo tą šviesos teptuką (nors gal ir klystu)  g.gif

nemoku tiesint horizonto user posted image

QUOTE(vugi @ 2009 04 02, 08:58)
aha namai...gal pas mane koks tai stereootipinis mastymas, kad butent prie sito dangaus taip noretusi juros.......bet cia tik siaip, ko akim noretusi ziurint i toki dangu , pati suprantu, jei ten nemai tai ir bus namai o ne jura  lotuliukas.gif

o man zinok kaip tik, kad virs pilkumos musu miesto toki groziai daros ir mes daznai nepakeliam snapo ir nepasiziurim... tas kontrastas, ner to saldumo... ax.gif bet aciu uz nuomone 4u.gif

aj zinot, Kudroj nervina mane , kad reik pavadinimus kurt nuotraukom.. man su fanazija sunkiai, tai kai parasau tai ir visa fotke belenkokia atrodyt pradeda doh.gif jum ne?

Bonda 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 02 balandžio 2009 - 08:06
QUOTE(Sea_ @ 2009 04 02, 00:18)
Puke, as fotoaparate buvau spalvu gama ant Adobe RGB nusistacius,paskui pasikeiciau i SRGB,tai pradejau tada matyti normaliai kaip turi buti biggrin.gif

Fotoaparate???

Vugi, lotuliukas.gif nežinau smile.gif Vakar Kaktuke minėjo, tai pagooglinau ir šiek tiek info radau...
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 02, 09:02)
aj zinot, Kudroj nervina mane , kad reik pavadinimus kurt nuotraukom.. man su fanazija sunkiai, tai kai parasau tai ir visa fotke belenkokia atrodyt pradeda  doh.gif jum ne?

Pritariu.. ir siaip pastebejau, kad ir foto gali buti neutrali, bet duok superini pavadinima ir ji pasidaro kitokia.. nelabai gal moku issireiskti.. miegu dar smile.gif..
QUOTE(Ninin @ 2009 04 02, 09:08)
Fotoaparate???

taip fotoaparate per meniu galima rinktis kokiom spalvom srgb ar adobe rgb
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 04 02, 08:50)
idomios spalvos man wub.gif koks cia actionas ar kas? ax.gif

Actionas vintage smile.gif
Zitlali, man patinka berniukas lange tik jb geriau wub.gif
Atsakyti