Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, (23 tema)

QUOTE(Zitlali @ 2009 03 30, 20:31)
Cia viena is siandienos bandymu su spalvom tongue.gif
user posted image

man tos akytes pablure nelabai, o kojyciu noretus be kojinyciu biggrin.gif kaip tu pagauni tas kojytes taip wub.gif doh.gif as saviske kai fotkinau, tai kokius 150 kadru vien kojytem pagaut padariau - juda, kaip malunas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 03 30, 21:40)
man tos akytes pablure nelabai, o kojyciu noretus be kojinyciu biggrin.gif kaip tu pagauni tas kojytes taip wub.gif  doh.gif as saviske kai fotkinau, tai kokius 150 kadru vien kojytem pagaut padariau - juda, kaip malunas doh.gif

jojo, juokinga, susizurzuliavusios kojines lotuliukas.gif o del pagavimo tai panasiai... gal 20 padariau lotuliukas.gif turiu ir be kojiniu... tik ten perspaudziau su spalvom o taisyt tingiu... tuoj... ir pirsta nukandau biggrin.gif

va:
user posted image

Cia kazka ne taip prieksperimentavau, bo kazkaip per astri man foto (akinius ryt pasiimsiu jau, tai matysiu normaliai thumbup.gif hihihi.gif )... bet faina, kad sirdute gaunasi is delno ir peduciu bigsmile.gif (nu cia tskant jei ziureti i sviesiaja fotkes puse lotuliukas.gif bet reiks sutvarkyt...)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 30 kovo 2009 - 20:50
mano nuotrauka daryta ant paprasto balto lapo su dienos šviesa (be blykstės), baltos spalvos balansas jau ir nepamenu kuris, atrodo saulėtos dienos buvo.

dariau su makro režimu smile.gif karpyta ir mažinta su PS, sudėliota su paprastute programa (prie Canon skenerio automatu įsidiegė Photo studio 5.5, tik su ja raudona akis nuimu geriausiai, o šiaip paprasta tokia)

maniau mikliai atkasite mane, nes aš čia rankdarbiais užsiimu, arba galvosite, kad Pukės tongue.gif

teoriškai paprast kaip trys kapeikos, bet super džiugu, kad supratau temą ir gana neblogą ryškumą pagavau smile.gif
Atsakyti
Nu negaliu ....prirasiau ir dingo viskas cool.gif Tai trumpai.

Sveikinimai nugaletojoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif visu nuotraukos buvo kazkuo idomios , savotiskos 4u.gif

Zitlali, nuogos pedutes- nerealios wub.gif

Valettos vaizdelis thumbup.gif is kur cia taip aukstai fotkinta?
Atsakyti
QUOTE(Valetta @ 2009 03 30, 21:27)
ne apelsinmedziu, bet alyvuogiu giraites  rolleyes.gif

oho koki vaizdai !
Atsakyti
QUOTE(Medona @ 2009 03 30, 20:58)
Valettos vaizdelis  thumbup.gif  is kur cia taip aukstai fotkinta?

nuo kito kalno blush2.gif

QUOTE(olo @ 2009 03 30, 20:58)
oho koki vaizdai !

4u.gif

Atsakyti
Sveikinimai nugalėtojoms ir visiems dalyviams 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Ačiū balsavusiem už mano koliažus hi.gif
Einu pasirašysiu.
Atsakyti
Sveikinu nugaletojas!!!! 4u.gif Saunuoles merginos. drinks_cheers.gif

Kad dirzas - Sadi darbas - nenustebau. thumbup.gif
RamuteS nustebino. thumbup.gif wub.gif

As pati patapau Peledikes 4u.gif darbu gerbeja, nes balsavau uz dvi jos nuotraukas. biggrin.gif

Valetta, labai grazioje vietoje gyveni... wub.gif
Sraige tikrai sudomino. Be to seneliu kaime gyvena moteris, kuri is cemento lipdo panasias skulpturas. Tai vizija ateiciai bandau sukurti, beziuredama jusu nuotraukas. biggrin.gif

Zitlali, man labai patiko sviesa antroje nuotraukoje su kojytemis ir rankomis. Na, tokia ziurima foto. Norisi pasikabinti. 4u.gif

Kaminas nebeatsimenu kurios buvo: patiko ideja. O tie taskeliai-gal koks isdziuvusiais lasais nusetas objektyvas buvo?
Atsakyti
Sveikinimai nugalėtojoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif .

Aš tai atspėjau kad siūlai Rustės 4u.gif , iš karto pagalvojau apie jos mezginius ir suvedžiau galus bigsmile.gif .

Noriu ir aš savo auto dar tobulinti, bet jau be šansų tikriausiai sad.gif . Mano panelytė apsirgo, 38,7 temp. tai visa irzli, reikalauja daug dėmesio ir mažas neatsilieka dėl dėmesio doh.gif .. Na bet vis tiek dar pabandysiu rytoj, gal kas ir pavyks rolleyes.gif .

Zitlali, pirma foto nelabai, tos akytės, kaip kokio vampyriuko atrodo blush2.gif . O kur tavo Namų darbai? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 03 30, 20:47)
jojo, juokinga, susizurzuliavusios kojines  lotuliukas.gif o del pagavimo tai panasiai... gal 20 padariau  lotuliukas.gif turiu ir be kojiniu... tik ten perspaudziau su spalvom o taisyt tingiu... tuoj... ir pirsta nukandau biggrin.gif

va:
user posted image

Cia kazka ne taip prieksperimentavau, bo kazkaip per astri man foto  (akinius ryt pasiimsiu jau, tai matysiu normaliai  thumbup.gif hihihi.gif )... bet faina, kad sirdute gaunasi is delno ir peduciu  bigsmile.gif (nu cia tskant jei ziureti i sviesiaja fotkes puse  lotuliukas.gif bet reiks sutvarkyt...)

man patinka spalvos sios foto wub.gif tavo objektyvas mane vilioja lotuliukas.gif bet, manau, ir is savo galiu kazka isspaust panasaus smile.gif reik pedutes savo leles pafotkyt wub.gif o koki pirsta nukandai, nematau biggrin.gif

o kaip cia perspaudei su psalvom? ka darei sioj foto?

QUOTE(Rustė @ 2009 03 30, 20:52)
maniau mikliai atkasite mane, nes aš čia rankdarbiais užsiimu, arba galvosite, kad Pukės tongue.gif

kad cia zinok, ir Bonda mezganti, ir Peperoni, ir dar yra, manau, kuriu nezinau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurina @ 2009 03 30, 22:05)
Sveikinimai nugalėtojoms ir visiems dalyviams  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Ačiū balsavusiem už mano koliažus  hi.gif
Einu pasirašysiu.

tai aš tavo čia dvi nuotraukas aptarinėjau tongue.gif
ir su obuoliu ir tą "ventiliatorių"

Lamella, kas ten tau vos nenutiko "Saulės žiedus" fotografuojant?
Papildyta:
QUOTE(Pukė @ 2009 03 30, 22:09)
kad cia zinok, ir Bonda mezganti, ir Peperoni, ir dar yra, manau, kuriu nezinau biggrin.gif

nežinojau blush2.gif

bet ir gerai, nes labai maniau, kad išsidaviau tongue.gif
Atsakyti
Zitlali, o čia su spalvos žaidei PS? Bet šiaip gražios foto... wub.gif Gal ne iki galo teisingos/tvarkingos/ ir t.t. Bet aš tokių norėčiau savo šeimos albume... Šaunuolė!
Rytoj be ND darbų nerodai jokių fotkių lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Maršs namų darbus daryt, kas per bardaks cool.gif
Atsakyti