Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, (23 tema)

QUOTE(Edeva @ 2009 04 01, 22:13)
pabandziau ir as nakti pafotkint tai nelabai gavosi  g.gif gal kad be stovo na bet ryt jau as ji turesiu ir eisiu i lauka nes cia per langa tai nieko nera ka pyskint  doh.gif o ir dar reikia issiaiskint kokie nustatymai turetu but  biggrin.gif

o kas ten gali nesigaut? rolleyes.gif fotkini su islaikymu atverta diafragma ir visi reikaliukai wink.gif na pageidautina nuo stovo, o jei neturi tai bent nuo palanges ant kokiu knygu kruvos padek ir pyskink wink.gif

kaip sakoma naktine foto yra viena is lengviausiu wink.gif

bandyk taip : programa Av, F/9, 3 sek, ISO 100 - pamatysi gausis liuks wink.gif

Papildyta:
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 01, 22:16)
Kazkokia nesamone, trys masinos vaziuoja, kam tas islaikymas  doh.gif  va kas gavos... o kaip susalau, nacert... su chalateliu isvariau... vasara jau man  doh.gif tundra visai...

bet kazkaip man nlb... per ryskiai vietomis.. nzn.. nemoku zodziu...

pamazink islaikyma ir bus ne taip rysku biggrin.gif wink.gif

tik nesupratau tavo pasipiktinimo del masinu biggrin.gif tai blogai kad vaziuoja, ar nenori kad vaziuotu biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasytce: 01 balandžio 2009 - 21:22
QUOTE(Rasytce @ 2009 04 01, 22:22)
pamazink islaikyma ir bus ne taip rysku biggrin.gif wink.gif

tik nesupratau tavo pasipiktinimo del masinu biggrin.gif tai blogai kad vaziuoja, ar nenori kad vaziuotu biggrin.gif  lotuliukas.gif

Ane? As kai padariau tai kad maza nebutu, tai ir susalau belaukdama kol nusifotkins doh.gif doh.gif lotuliukas.gif zinosiu... ryt pabandysiu...
O masinu tai reikia biggrin.gif Kam tas islaikymas jei viena prazvimbia biggrin.gif nususus tokia sviesike nusipaiso... pfff... reik action!! tongue.gif ajaj... nekreipkit demesio... tuoj nd viena ikelsiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 01 balandžio 2009 - 21:27
QUOTE(Rasytce @ 2009 04 01, 21:07)
Puke, nu tu pavarai  bigsmile.gif kokia tu shaunuol, kad drysai fotosesija daryt  thumbup.gif

na, pinigu neimu, gink dieve biggrin.gif drauges leliuka pafotkijau wub.gif atvaryk ir tu su savo grazuole - primokesiu lotuliukas.gif

Zitlali, kaip aukstai, kiba i TV boksta isikorei bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 04 01, 22:09)
Mano pyplio gimtadienis siandien  rolleyes.gif

user posted image

thumbup.gif Sveikinu wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Pukė @ 2009 04 01, 22:27)
Zitlali, kaip aukstai, kiba i TV boksta isikorei bigsmile.gif

hihihi.gif aha naktimis skraidau... ant sluotos geriausiu atveju... doh.gif
Atsakyti
Ju. Ju, perduok savo leliui didelį bučkį. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 04 01, 20:08)
kai fotkini judanti vaika, tai tikrai ant M nieko nenufotkytum, mano galva unsure.gif
siandien gi apturejau savo irmaja fotosesija lotuliukas.gif  wub.gif
patarkit, ka daryt  lotuliukas.gif
ar spalvos jums nekliuna blush2.gif

Kompozicija man super. Spalva lyg į raudonumą . O bandei versti į j/b?
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 04 01, 20:22)
o kas ten gali nesigaut?  rolleyes.gif  fotkini su islaikymu atverta diafragma ir visi reikaliukai wink.gif na pageidautina nuo stovo, o jei neturi tai bent nuo palanges ant kokiu knygu kruvos padek ir pyskink wink.gif
kaip sakoma naktine foto yra viena is lengviausiu wink.gif

bandyk taip : programa Av, F/9, 3 sek, ISO 100 - pamatysi gausis liuks wink.gif

tai per dideli islaikyma padariau ir nebuvo kur normaliai paremt gavosi keverzones doh.gif bet ryt pabandysiu nuo stovo su tavo efix'u aciu wub.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 04 01, 20:25)
Ane? As kai padariau tai kad maza nebutu, tai ir susalau belaukdama kol nusifotkins  doh.gif  doh.gif  lotuliukas.gif zinosiu... ryt pabandysiu...

as irgi laukiu laukiu ir rankos drebet pradejo doh.gif suds gavos ryt kartosiu blush2.gif

tai apie medzius niekas nieko nepasakys unsure.gif tai ar cia kaip nd ar kas cia?kaip suprantu nd yra ritmas ?tai yra viskas kas turi ritma /judejima? g.gif
Atsakyti
O man patinka naktim fotkinti. wub.gif Net nezinau ko cia mokintis,keiti islaikymo laika ir matai rezultatus ax.gif Tikrai minimaliausiu ziniu ir mokejimo reikia. mirksiukas.gif
Atsakyti
Cia su zoomu, tai pirmoje 35, antroje 70 o trecioje 135 ax.gif ISO 100, f/8 atrodo g.gif
user posted image

Liko tik WB thumbup.gif doh.gif (jei uzskaitysit tamstos sita user posted image )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 01 balandžio 2009 - 21:39
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 01, 22:30)
thumbup.gif Sveikinu  wub.gif
Papildyta:

QUOTE(Duoma @ 2009 04 01, 22:31)
Ju. Ju, perduok savo leliui didelį bučkį.  4u.gif

Aciu, mergaites mirksiukas.gif 4u.gif
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 01, 22:36)
Cia su zoomu, tai pirmoje 35, antroje 70 o trecioje 135  ax.gif ISO 100, f/8 atrodo  g.gif

oho, kokie pas tave groziai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 01, 22:25)
O masinu tai reikia biggrin.gif Kam tas islaikymas jei viena prazvimbia biggrin.gif nususus tokia sviesike nusipaiso... pfff... reik action!! tongue.gif

lotuliukas.gif reiskias reikia biggrin.gif tai visai nakties jau nelauk, varyk anksciau kol dar zvimbia biggrin.gif

QUOTE(Pukė @ 2009 04 01, 22:27)
na, pinigu neimu, gink dieve biggrin.gif drauges leliuka pafotkijau wub.gif atvaryk ir tu su savo grazuole - primokesiu lotuliukas.gif

bigsmile.gif primoket nereikia, bet atvaryt tai tik svilptelk biggrin.gif ax.gif ir as atsivilksiu su savo aparatura, idomu kokie rezultatai butu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 01, 22:30)
hihihi.gif aha naktimis skraidau... ant sluotos geriausiu atveju...

tikrai kad pasiutus tu thumbup.gif biggrin.gif

QUOTE(Edeva @ 2009 04 01, 22:33)
tai apie medzius niekas nieko nepasakys  unsure.gif tai ar cia kaip nd ar kas cia?kaip suprantu nd yra ritmas ?tai yra viskas kas turi ritma /judejima? g.gif

nea nea, medziai siaip laisvalaikiu kaip sakant - sios savaites tema kaip supratau, kas nori deda, kas nori nededa. o konkursiniai ND - ritmas smile.gif

QUOTE(inesaS @ 2009 04 01, 22:36)
O man patinka naktim fotkinti. wub.gif Net nezinau ko cia mokintis,keiti islaikymo laika ir matai rezultatus ax.gif Tikrai minimaliausiu ziniu ir mokejimo reikia. mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif tikra tiesa. man ir patinka ir labai veeeza naktines smile.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 04 01, 22:36)
Cia su zoomu, tai pirmoje 35, antroje 70 o trecioje 135  ax.gif ISO 100, f/8 atrodo  g.gif

klausyyyk, bet tai pas tave kokie kandeliaaabrai kabo bigsmile.gif fantastyyyk thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 04 01, 11:53)
nesupratau klausimo g.gif  blush2.gif as apdorodama keiciu spalvas g.gif pradinis variantas ir galutinis skiriasi, jei to klausei g.gif

Ar photoshopo programoje ir paskui kompiuteryje issaugotos nuotraukos spalvos vienodos?Ar ta pacia foto vienodai matai? Pas mane buvo seniau,kad vienaip matau Photoshop programoje ir visai kitaip jau kompiuteryje issaugotas spalvas.Butent vargau su rausvumu,kol Sansara padejo atrast to priezasti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea_: 01 balandžio 2009 - 21:47