Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, (23 tema)

QUOTE(Sea_ @ 2009 04 01, 19:49)
Puke, kai tu su PS nuotraukas apdoroji ir issisaugai matai toki pat rezultata? Spalvos  nesiskiria?

nesupratau klausimo g.gif blush2.gif as apdorodama keiciu spalvas g.gif pradinis variantas ir galutinis skiriasi, jei to klausei g.gif
Atsakyti
Prašnekom apie naktines foto... Nesidomėjau daug, pamenu tiek,kiek pamenu iš senesnių pokalbių, o dar ir Zitlali iškėlė klausimą, tai ir aš pabandžiau.Ėjau fotografuoti debesis, nes labai gražūs buvo, bet foto nieko gražaus nesimatė lotuliukas.gif tai ta proga:

user posted image

Fotkinta M režimu, Diaf. 9, išlaikymas 3 sek. (tik iso pamirašu pasikeisti, buvo 400 blush2.gif ).
Maždaug kaip jūs fotkinate?
Atsakyti
Niu niu, žiūriu Sadi čia visos pažįsta, jokios paslapties nėra g.gif

Aš tai žinau kur Puke, įtariu Stikline, apie Nikke galvojau kad out of box, Peperoni žinoma ir pažengusias tris žinau, vieną įtariu smile.gif

Nuotraukų pridėjot įdomių thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ninin @ 2009 04 01, 19:16)
Kaktuke, o tu kokia lempą naudoji gėlėms?

naudojau savadarbi vadinama sviesos teptuka, cia pirmi bandymai.

cia gal Staneviciaus gatve nuotraukoje? man patinka naktines miesto foto, nes pati dar negreit bandysiu tokias fotografuoti.
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 04 01, 20:13)
Niu niu, žiūriu Sadi čia visos pažįsta, jokios paslapties nėra  g.gif

as tikrai taves nepazistu, manes irgi nei viena nesa macius unsure.gif greiciau tas rytojaus vakaras ateitu biggrin.gif
o pazinau Stikline, Peperoni, Nikke, Armana (?), Lamella, Duoma, Olo ir pazengusias ax.gif
galvojau, kad Bonda su foto "atsibodo", bet sako nedejo unsure.gif

Ninin, grazu 4u.gif daugiau nezinau ka pasakyt, as bandziau karta, bet net taip nesigavo blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valetta: 01 balandžio 2009 - 20:29
QUOTE(Kaktuke @ 2009 04 01, 21:18)
naudojau savadarbi vadinama sviesos teptuka, cia pirmi bandymai.

cia gal Staneviciaus gatve nuotraukoje? man patinka naktines miesto foto, nes pati dar negreit bandysiu tokias fotografuoti.

O čia kas tas šviesos teptukas? blush2.gif Einu paieškoti info smile.gif

Taip, Stanevičiaus. Kodėl nebandysi? Man visai patiko, tik šiltesnio oro reikia smile.gif Išskaičiau, kad reik nustatyti minimalią diafragmą g.gif Reik dar pažaisti.
Atsakyti
aš pažinau tik Sadi ir Peperoni, aišku ir Olo biggrin.gif visos kitos man paslaptis smile.gif už tai labai įdomu bus pamatyti kur kuri smile.gif

man atrodo kad ta kur pašėliojusi daugelyje foto tai turėtų būti Nikkė, dėl jos linksmų komentarų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 04 01, 17:03)
Stikline, pusiau rankiniai rezimai nera blogai...

Oj tuoj numirsiu lotuliukas.gif kadangi, pas mane Av, o Auto būna žymimas kaip A, tai maniau, kad kalba eina apie auto biggrin.gif aj žodž nekreipkit dėmesio biggrin.gif proto išeiginė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 04 01, 20:08)
siandien gi apturejau savo irmaja fotosesija

ar spalvos jums nekliuna blush2.gif

Puke, nu tu pavarai bigsmile.gif kokia tu shaunuol, kad drysai fotosesija daryt thumbup.gif

del spalvu tai truputi perlenkei su PS (oi kaip tu ji myyyli ziurau biggrin.gif ) - uzraudoninai.

bent as tai taip nemegstu, jei tai buvo specialiai daroma smile.gif

QUOTE(Ninin @ 2009 04 01, 21:11)
Prašnekom apie naktines foto...

Fotkinta M režimu, Diaf. 9, išlaikymas 3 sek. (tik iso pamirašu pasikeisti, buvo 400  blush2.gif ).
Maždaug kaip jūs fotkinate?

tai kad viskas liuks smile.gif iso tai gali ir 100 palikt, bet nieko tokio kad ir tiek wink.gif
Atsakyti
I sios savaites tema "medziai" ax.gif Foto nekoreguota, tik is fotiko perpumpuota blush2.gif Cia is siandienos pasivaiksciojimu ax.gif Mano pyplio gimtadienis siandien rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
pabandziau ir as nakti pafotkint tai nelabai gavosi g.gif gal kad be stovo na bet ryt jau as ji turesiu ir eisiu i lauka nes cia per langa tai nieko nera ka pyskint doh.gif o ir dar reikia issiaiskint kokie nustatymai turetu but biggrin.gif

bet matomai kazka praleidau o tai medzius fotkinam g.gif
Atsakyti
Kazkokia nesamone, trys masinos vaziuoja, kam tas islaikymas doh.gif va kas gavos... o kaip susalau, nacert... su chalateliu isvariau... vasara jau man doh.gif tundra visai...
user posted image

bet kazkaip man nlb... per ryskiai vietomis.. nzn.. nemoku zodziu...

Ninin man tavo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 01 balandžio 2009 - 21:17