Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, (23 tema)

Antra Duoma thumbup.gif thumbup.gif man suuuper, zvilgsnis dedes thumbup.gif

Gelyte miela... ax.gif bet as nesuprantu kaip jas fotkint reik... man grazu ir tiek bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 01 balandžio 2009 - 19:01
QUOTE(boruzka @ 2009 04 01, 12:01)
As zinau Sadi, Peperoni, beabejo olo ir nujauciu Puke kazkodel  ax.gif

o kuri as? biggrin.gif bigsmile.gif labai idomu bigsmile.gif

QUOTE(Stiklinė @ 2009 04 01, 15:22)
lotuliukas.gif neeee biggrin.gif bet jau reikėtų pradėt su tais "meniniais" režimais. Šiaip A kartais ir aš naudoju, bet tie, kur leidžia pačiam rinktis visus nustatymus yra kur kas geriau...

kai fotkini judanti vaika, tai tikrai ant M nieko nenufotkytum, mano galva unsure.gif

siandien gi apturejau savo irmaja fotosesija lotuliukas.gif wub.gif

patarkit, ka daryt lotuliukas.gif

ar spalvos jums nekliuna blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Duoma, labai fainas diedukas thumbup.gif , kaktute aš norėčiau kad gėlytė būtų iš apatinio dešinio kampo wink.gif , Puke, man kažkaip kliūna akis už megztuko nu visai nesižiūri tas juodas trikampiukas:unsure: , reikėjo labai rankoves atraitoti, arba su PS pataisyk wink.gif O viršuj kažką darei? Nes kažkaip nenatūraliai kūnelis su fonu susilieja unsure.gif , ar čia tik man taip atrodo? g.gif.

O jau Medona kad pasidarbavo albume thumbup.gif , visos apdovanotos balais biggrin.gif . O rezultatai tik rytoj? Kažkaip jau šiandien galvojau pabaiga doh.gif cool.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spaNguolė: 01 balandžio 2009 - 19:14
wow, kiek nuotrauku siandien pasipyle thumbup.gif

QUOTE(Pukė @ 2009 04 01, 19:08)

patiko poza, tik kunelis man per daug raudonas, gal J/B arba sumazinti saturation g.gif
Atsakyti
o kuri as? biggrin.gif  bigsmile.gif labai idomu bigsmile.gif
kai fotkini judanti vaika, tai tikrai ant M nieko nenufotkytum, mano galva unsure.gif

siandien gi apturejau savo irmaja fotosesija lotuliukas.gif  wub.gif

patarkit, ka daryt  lotuliukas.gif

user posted image

ta kur koliazas "Tokia as.." biggrin.gif nzn kodel bet man taip atrodo biggrin.gif as tokiu foto nekritikuosiu, nes pati db jas tvarkau tai sakec kaip suuunkuuuu !!!
Atsakyti
QUOTE(spaNguolė @ 2009 04 01, 19:11)
Puke, man kažkaip kliūna akis už megztuko  unsure.gif , reikėjo labai rankoves atraitoti, arba su PS pataisyk wink.gif O viršuj kažką darei? Nes kažkaip nenatūraliai kūnelis su fonu susilieja  unsure.gif , ar čia tik man taip atrodo?  g.gif

aha, gal megztuko tuos pukucius paklonuosiu g.gif nieko nedariau virsuj, yra, kaip yra biggrin.gif

QUOTE(Kaktuke @ 2009 04 01, 19:12)
patiko poza, tik kunelis man per daug raudonas, gal J/B arba sumazinti saturation  g.gif

man irgi panasiai atrodo unsure.gif

QUOTE(boruzka @ 2009 04 01, 19:13)
ta kur koliazas "Tokia as.."  biggrin.gif  nzn kodel bet man taip atrodo  biggrin.gif

neeeee biggrin.gif
Atsakyti
Kaktuke, o tu kokia lempą naudoji gėlėms?
Atsakyti
Puke grazu 4u.gif tik virsugalvis vaiko raudonas labai isryskeja prie juodo fono ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 01, 19:16)
Puke grazu  4u.gif  tik virsugalvis vaiko raudonas labai isryskeja prie juodo fono  ax.gif

dekui, realiai tai taip ner, as cia uzsifotosopinau lotuliukas.gif
Atsakyti
Lamella, man labai patiko tavo pelkių mergaitė wub.gif

QUOTE(Duoma @ 2009 04 01, 18:03)

Ši įdomi, tik rėmelis nelabai tinka schmoll.gif

QUOTE(Kaktuke @ 2009 04 01, 18:46)
Siandienine mano gelyte. Sutarsykit  mirksiukas.gif

Man patinka. Iš pradžių galvojau, kad netikra, bet paskui įsižiūrėjau geriau, pasirodo apsirikau. Na man labai gražu rolleyes.gif

* kai fotkini judanti vaika, tai tikrai ant M nieko nenufotkytum, mano galva unsure.gif

** siandien gi apturejau savo irmaja fotosesija lotuliukas.gif  wub.gif

patarkit, ka daryt  lotuliukas.gif

user posted image

* Vaikus foktindama visada renkuosi M rėžimą, nes su Av man išeina per ilgas išlaikymas, o su Tv per mažai atverta diafragma.

** Man tavo nuotraukytė labai labai wub.gif wub.gif Neturiu prie ko prikibt.
Atsakyti
karsta.gif pagaliau prabalsavau. Sunku buvo biggrin.gif Speliot nesiryztu, kelias pazistu ir tai sunku atpazint bigsmile.gif

Dekui kas mane pastebejo FK 4u.gif TIKRAI MALONU rolleyes.gif

Einu paskaitinet.... paziuret kokiu fotkiu pridejot... smile.gif
Atsakyti
Puke, kai tu su PS nuotraukas apdoroji ir issisaugai matai toki pat rezultata? Spalvos nesiskiria?
Atsakyti