Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, (23 tema)

Atvažiuok pas mane, palydėsim saulę kartu. (tinka toks pavadinimas?)

user posted image

user posted image

Čia toks iš šiandienos. blush2.gif Pro langą.
Dėl kokybės nepykit, nes daug artinta ir karpyta.
Labai norisi paskutiniu metu su šešėliais žaisti. biggrin.gif

Man labai patiko, lamellos pelkių mergaitė. thumbup.gif wub.gif
Ir Zitlali labai patiko, kad vaikiukas žiūri į viršų, ten kur šviesa. thumbup.gif
Atsakyti
Duoma, pirma thumbup.gif tik be kampinio šešėlio iš vis ideali būtų lotuliukas.gif
Atsakyti
Nin, dėkui. 4u.gif Žinau, tas šešėlis. doh.gif Bet pakartot kadro neišėjo šiandien. Dar pabandysiu kada. : )
Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2009 04 01, 19:00)
aha, taigi ne tai i ta vandeni bristi reikejo  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Aha lotuliukas.gif
Duoma, man tai antra, labai gera wub.gif tas šėšėlio žaismas liuks thumbup.gif
Duoma ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

Pareiga atllikta, balai išdalinti senąja tvarka, o visoms likusioms, kurioms nedaviau albume, duodu čia + 5 balus už pastangas smile.gif šaunuolės dėl to, kad nugalėjot save ir tiek daug gražių darbų padarėte. 4u.gif

Ai, prisijuokiau iš jūsų diskusijos apie pažengusių darbus lotuliukas.gif nebežinau kur eit, jau nei čia nebetinku, nei pas pažengusias - teks dar vieną temą kurt, kad kas nors ir mus vertintų tongue.gif (man iki pažengusių tai kaip iki mėnulio biggrin.gif tai pirma, o antra, tai kartais atrodo, kad jūs savęs iš šono nepastebit blush2.gif - kai kurių iš jūsų darbai yra žymiai geresni nei, tarkim, mano. ax.gif )

Linkiu, kad ir toliau tokiais dideliais šuoliais eitumėt pirmyn 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Baccardi @ 2009 04 01, 19:12)
Ai, prisijuokiau iš jūsų diskusijos apie pažengusių darbus  lotuliukas.gif  nebežinau kur eit, jau nei čia nebetinku, nei pas pažengusias - teks dar vieną temą kurt, kad kas nors ir mus vertintų  tongue.gif  (man iki pažengusių tai kaip iki mėnulio biggrin.gif tai pirma, o antra, tai kartais atrodo, kad jūs savęs iš šono nepastebit blush2.gif  - kai kurių iš jūsų darbai yra žymiai geresni nei, tarkim, mano. ax.gif )

Tai tu lik geriau su mumis, dalyvauk su mumis drinks_cheers.gif Šiaip įdomu pažiūrėti ir čia jūsų darbų, juos pakomentuoti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ninin @ 2009 04 01, 18:06)
Duoma, pirma  thumbup.gif tik be kampinio šešėlio iš vis ideali būtų  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif ir tas diedokas patiko, tik labai jau apkarpei, palikt vietos reikejo daugiau unsure.gif

Lamellos pelkiniai ieskojimai thumbup.gif tik siuzetai nelabai, gali ir geriau mirksiukas.gif

Baccardi turbut nematei kaip merginos cia prigyre tavo foto Avytes galerijoj wub.gif nestuke.gif
Atsakyti
Bonda, kaip geles ir man rozes patinka, bet labai sunku sukurti aplinka fotosesijai,kad jos atrodytu skoningai 4u.gif Visi pavydziai kuriuos maciau cia man pasirode labai banalus 4u.gif

Duoma, man antroji foto liuks, jei tik erdves daugiau apacioje butu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea_: 01 balandžio 2009 - 18:23
Del speliojimu tai tik keleta "pensininkiu" hihihi.gif pazinau, o kitu - ne.. kazkaip taip dar labiau patinka.. su paslaptim.. tada balsavimas daug nešališkesnis gaunasi.. nes ir taip sunku su tais auto..
QUOTE(Peledike @ 2009 04 01, 14:32)
keliu ir aš vieną nuotrauką kritikai

nesvarumo busenoj bigsmile.gif
QUOTE(Baccardi @ 2009 04 01, 19:12)
teks dar vieną temą kurt

tai galesim dviese temukej sedet hihihi.gif (vadinsimes "pazengusios pradziamoksles" lotuliukas.gif )
Atsakyti
user posted image

user posted image

va ką turiu. blush2.gif Pirmoje yra stulpo šešėlis, o antroje pats stulpas. doh.gif

Ačiū labai lamella, valetta, sea. 4u.gif
Atsakyti
Siandienine mano gelyte. Sutarsykit mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
Valetta,

Mačiau, dėkui, tik nuopelnai tai fotografei wink.gif 4u.gif
Atsakyti