Atvažiuok pas mane, palydėsim saulę kartu. (tinka toks pavadinimas?)
Čia toks iš šiandienos. Pro langą.
Dėl kokybės nepykit, nes daug artinta ir karpyta.
Labai norisi paskutiniu metu su šešėliais žaisti.
Man labai patiko, lamellos pelkių mergaitė.
Ir Zitlali labai patiko, kad vaikiukas žiūri į viršų, ten kur šviesa.
Duoma, pirma tik be kampinio šešėlio iš vis ideali būtų
Nin, dėkui. Žinau, tas šešėlis. Bet pakartot kadro neišėjo šiandien. Dar pabandysiu kada. : )
QUOTE(Kaktuke @ 2009 04 01, 19:00)
aha, taigi ne tai i ta vandeni bristi reikejo
Aha
Duoma, man tai antra, labai gera tas šėšėlio žaismas liuks
Duoma ačiū
Sveikos,
Pareiga atllikta, balai išdalinti senąja tvarka, o visoms likusioms, kurioms nedaviau albume, duodu čia + 5 balus už pastangas šaunuolės dėl to, kad nugalėjot save ir tiek daug gražių darbų padarėte.
Ai, prisijuokiau iš jūsų diskusijos apie pažengusių darbus nebežinau kur eit, jau nei čia nebetinku, nei pas pažengusias - teks dar vieną temą kurt, kad kas nors ir mus vertintų (man iki pažengusių tai kaip iki mėnulio tai pirma, o antra, tai kartais atrodo, kad jūs savęs iš šono nepastebit - kai kurių iš jūsų darbai yra žymiai geresni nei, tarkim, mano. )
Linkiu, kad ir toliau tokiais dideliais šuoliais eitumėt pirmyn
Pareiga atllikta, balai išdalinti senąja tvarka, o visoms likusioms, kurioms nedaviau albume, duodu čia + 5 balus už pastangas šaunuolės dėl to, kad nugalėjot save ir tiek daug gražių darbų padarėte.
Ai, prisijuokiau iš jūsų diskusijos apie pažengusių darbus nebežinau kur eit, jau nei čia nebetinku, nei pas pažengusias - teks dar vieną temą kurt, kad kas nors ir mus vertintų (man iki pažengusių tai kaip iki mėnulio tai pirma, o antra, tai kartais atrodo, kad jūs savęs iš šono nepastebit - kai kurių iš jūsų darbai yra žymiai geresni nei, tarkim, mano. )
Linkiu, kad ir toliau tokiais dideliais šuoliais eitumėt pirmyn
QUOTE(Baccardi @ 2009 04 01, 19:12)
Tai tu lik geriau su mumis, dalyvauk su mumis Šiaip įdomu pažiūrėti ir čia jūsų darbų, juos pakomentuoti
QUOTE(Ninin @ 2009 04 01, 18:06)
Duoma, pirma tik be kampinio šešėlio iš vis ideali būtų
ir tas diedokas patiko, tik labai jau apkarpei, palikt vietos reikejo daugiau
Lamellos pelkiniai ieskojimai tik siuzetai nelabai, gali ir geriau
Baccardi turbut nematei kaip merginos cia prigyre tavo foto Avytes galerijoj
Del speliojimu tai tik keleta "pensininkiu" pazinau, o kitu - ne.. kazkaip taip dar labiau patinka.. su paslaptim.. tada balsavimas daug nešališkesnis gaunasi.. nes ir taip sunku su tais auto..
nesvarumo busenoj
tai galesim dviese temukej sedet (vadinsimes "pazengusios pradziamoksles" )
QUOTE(Peledike @ 2009 04 01, 14:32)
keliu ir aš vieną nuotrauką kritikai
nesvarumo busenoj
QUOTE(Baccardi @ 2009 04 01, 19:12)
teks dar vieną temą kurt
tai galesim dviese temukej sedet (vadinsimes "pazengusios pradziamoksles" )
Siandienine mano gelyte. Sutarsykit