Pora sutaršymui
Pelkių mergaitė
Lamella, oho, koks aukojimasis Man pirma graži Ir spalvos tinkančios.
QUOTE(lamella @ 2009 04 01, 17:19)
Pora sutaršymui
Pelkių mergaitė
Pelkių mergaitė
o, man labai patinka ir spalvos ir artejancios audros nuojauta, gaila, kad iskeltoj rankoje kokios besiplaikstancios skareles neturejo (prifotosopink).
o pas mane ČP
pasirodo akumai baba ir nelaiko
pakrauti vakar, pagulėjo per naktį, ir viska,s nebelaiko
gerai, kad dabar apsižiūrėjau ot būtų man kelionėje reikėję duracel ieškoti
pasirodo akumai baba ir nelaiko
pakrauti vakar, pagulėjo per naktį, ir viska,s nebelaiko
gerai, kad dabar apsižiūrėjau ot būtų man kelionėje reikėję duracel ieškoti
QUOTE(Kaktuke @ 2009 04 01, 18:38)
o, man labai patinka ir spalvos ir artejancios audros nuojauta, gaila, kad iskeltoj rankoje kokios besiplaikstancios skareles neturejo (prifotosopink).
Ačiū
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 01, 18:39)
Man lamellos fotkese prie nuotraukos dvasios nesiziuri apranga nors uzmusk... bet ideja
Gali būti, dėl aprangos, tiesiog čia neplanuota viskas buvo tai ir aprangos nemąsčiau Kitą kart reiks susiplanuot
Papildyta:
QUOTE(Ninin @ 2009 04 01, 18:22)
Lamella, oho, koks aukojimasis Man pirma graži Ir spalvos tinkančios.
Dėkui
QUOTE(lamella @ 2009 04 01, 18:47)
Gali būti, dėl aprangos, tiesiog čia neplanuota viskas buvo tai ir aprangos nemąsčiau Kitą kart reiks susiplanuot
jaja, isivaizduoju... bet tai coldrexo nepirkot atgal gryztant? sakutes.. joks menas manes i kudra nenutemptu
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 01, 18:49)
jaja, isivaizduoju... bet tai coldrexo nepirkot atgal gryztant? sakutes.. joks menas manes i kudra nenutemptu
Tai, kad su botais čia, ištikrųjų sakau viskas neplanuotai buvo, nes čia mano botai, tai užtikom tokią gražią vietelę sakau keičiamės batais, lipk į vandenį
O vanduo visai nešaltas
QUOTE(lamella @ 2009 04 01, 17:56)
Tai, kad su botais čia, ištikrųjų sakau viskas neplanuotai buvo, nes čia mano botai, tai užtikom tokią gražią vietelę sakau keičiamės batais, lipk į vandenį
O vanduo visai nešaltas
O vanduo visai nešaltas
aha, taigi ne tai i ta vandeni bristi reikejo
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 01, 18:25)
Mergaites, kaip jums sita nuotrauka? Cia anksciau fotografavau...
Man visai patinka, nors ištikrųjų nebežinau kaip foto su vaikais vertinti, nes jų grožis viską nusveria