Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, (23 tema)

Pora sutaršymui biggrin.gif

Pelkių mergaitė
user posted image

user posted image
Atsakyti
Lamella, oho, koks aukojimasis smile.gif Man pirma graži thumbup.gif Ir spalvos tinkančios.
Atsakyti
Mergaites, kaip jums sita nuotrauka? Cia anksciau fotografavau...
user posted image

Lamella man antra... 4u.gif pirmoj poza mano akiai nenaturali ax.gif (bent man...) man spalvos pelkes super... ech, kad ta mergaite su kokia suknele trumpa butu buvus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 01 balandžio 2009 - 17:31
mergaites ar galit padeti negaliu rasti raw failu converterio ps cs3 g.gif google randu tik update`us doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 04 01, 17:19)
Pora sutaršymui biggrin.gif

Pelkių mergaitė

o, man labai patinka ir spalvos ir artejancios audros nuojauta, gaila, kad iskeltoj rankoje kokios besiplaikstancios skareles neturejo (prifotosopink).
Atsakyti
Man lamellos fotkese prie nuotraukos dvasios nesiziuri apranga nors uzmusk... doh.gif bet ideja thumbup.gif
Atsakyti
o pas mane ČP swoon.gif

pasirodo akumai baba ir nelaiko sad.gif

pakrauti vakar, pagulėjo per naktį, ir viska,s nebelaiko sad.gif
gerai, kad dabar apsižiūrėjau ohmy.gif ot būtų man kelionėje reikėję duracel ieškoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2009 04 01, 18:38)
o, man labai patinka ir spalvos ir artejancios audros nuojauta, gaila, kad iskeltoj rankoje kokios besiplaikstancios skareles neturejo (prifotosopink).

Ačiū smile.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 04 01, 18:39)
Man lamellos fotkese prie nuotraukos dvasios nesiziuri apranga nors uzmusk...  doh.gif bet ideja  thumbup.gif

Gali būti, dėl aprangos, tiesiog čia neplanuota viskas buvo tai ir aprangos nemąsčiau biggrin.gif Kitą kart reiks susiplanuot biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Ninin @ 2009 04 01, 18:22)
Lamella, oho, koks aukojimasis smile.gif Man pirma graži  thumbup.gif Ir spalvos tinkančios.

Dėkui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 04 01, 18:47)

Gali būti, dėl aprangos, tiesiog čia neplanuota viskas buvo tai ir aprangos nemąsčiau biggrin.gif Kitą kart reiks susiplanuot biggrin.gif

jaja, isivaizduoju... bet tai coldrexo nepirkot atgal gryztant? biggrin.gif sakutes.. joks menas manes i kudra nenutemptu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 01, 18:49)
jaja, isivaizduoju... bet tai coldrexo nepirkot atgal gryztant? biggrin.gif sakutes.. joks menas manes i kudra nenutemptu  lotuliukas.gif

Tai, kad su botais čia, ištikrųjų sakau viskas neplanuotai buvo, nes čia mano botai, tai užtikom tokią gražią vietelę sakau keičiamės batais, lipk į vandenį lotuliukas.gif
O vanduo visai nešaltas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 04 01, 17:56)
Tai, kad su botais čia, ištikrųjų sakau viskas neplanuotai buvo, nes čia mano botai, tai užtikom tokią gražią vietelę sakau keičiamės batais, lipk į vandenį lotuliukas.gif
O vanduo visai nešaltas thumbup.gif

aha, taigi ne tai i ta vandeni bristi reikejo lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 01, 18:25)
Mergaites, kaip jums sita nuotrauka? Cia anksciau fotografavau...

Man visai patinka, nors ištikrųjų nebežinau kaip foto su vaikais vertinti, nes jų grožis viską nusveria biggrin.gif
Atsakyti