Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, (23 tema)

Nesnekat su manim ane user posted image noriu vakare pro langa su islaikymu gatve nufotkint, bet nemooooooooooku sad.gif suds su bruknem... nu nieko.. ismoksiu ir jum nesakysiu lotuliukas.gif

Nusistatau ant M , padarau islaikyma minute (cia ratukas ane) ir viskas? user posted image

Zodziu, sudetingiau instrukcijos parasyt neimanoma as jum galiu pasakyti doh.gif Einu kelby paskaitysiu, gal man papasakos aiskiau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 01 balandžio 2009 - 16:22
baigiu išdalint balsus. sunkuuuuuuuuuuuuuuuuu. ir gaila, kad galiu duot tik po vieną balą toms foto, kurios vertos daugiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 01, 08:17)
Nesnekat su manim ane user posted image noriu vakare pro langa su islaikymu gatve nufotkint, bet nemooooooooooku sad.gif suds su bruknem... nu nieko.. ismoksiu ir jum nesakysiu  lotuliukas.gif

Nusistatau ant M , padarau islaikyma minute (cia ratukas ane) ir viskas?  user posted image

gali ir Av rezime ta padaryti biggrin.gif Priverk diafragma ( f skaiciukas kuo didesnis), ISO 100,naudok stova, palange, suoliuka ar ka nors ir gausis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 04 01, 17:23)
gali ir Av rezime ta padaryti biggrin.gif  Priverk diafragma ( f skaiciukas kuo didesnis), ISO 100,naudok stova, palange, suoliuka ar ka nors ir gausis biggrin.gif

user posted image aciu!!
Del A rezimo, ka tik Kelbi pasake ta pati, raso, kad profeionalus gamtos fotografai (gatve-gamta, cia kaip ir apie ta pati aisku lotuliukas.gif doh.gif ) visada dirba diafragmos pirmumo rezimu...
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 04 01, 15:23)
gali ir Av rezime ta padaryti biggrin.gif  Priverk diafragma ( f skaiciukas kuo didesnis), ISO 100,naudok stova, palange, suoliuka ar ka nors ir gausis biggrin.gif

4u.gif aciu kaip tik norejau klaust kaip su tom naktim kaip jas fotkint blush2.gif

ir dar klausimas kai saule lauke spigina kaip su fotkinimu ir seseliais unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2009 04 01, 17:29)
ir dar klausimas kai saule lauke spigina kaip su fotkinimu ir seseliais  unsure.gif

As tai nesupratau klausimo blush2.gif o kas su jais blogai? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 01 balandžio 2009 - 16:34
QUOTE(Edeva @ 2009 04 01, 16:29)

ir dar klausimas kai saule lauke spigina kaip su fotkinimu ir seseliais  unsure.gif

blykste naudok jei stipri saule, stipruma pagal poreiki pasireguliuok
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 01, 15:34)
As tai nesupratau klausimo  blush2.gif o kas su jais blogai?  ax.gif

ta prasme kad saule labai isdegina o kitas sonas buna tamsus na nzn kaip tiksliai paaiskint blush2.gif
QUOTE(Kaktuke @ 2009 04 01, 15:36)

as taip ir bandysiu daryt aciu wub.gif tik galvoju gal yra kazkoks ''receptas'' slaptas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2009 04 01, 17:36)

man nepadejo blykstes ijungimas,bet gal kad integruota tik pas mane? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2009 04 01, 17:29)

teisingai Kaktuke surase, kad reikia naudot blykste, zinoma pridedama, kad galetum pasireguliuot jos stipruma pagal aplinka wink.gif

stai grynas pvz. saule spigino!!!!!

be blykstes:
user posted image

su blykste:
user posted image

Atsakyti
Straipsnis 13 Tips for Improving Outdoor Portraits

Atsakyti
QUOTE(Peledike @ 2009 04 01, 14:42)
parodysiu dar vieną  ax.gif 

pirmoji tai man ne mirksiukas.gif o antroji su ta babule geresne, tik man babulei erdves trukumas biski mirksiukas.gif

QUOTE(Sea_ @ 2009 04 01, 16:03)
Pasakysiu kas man uzkliuva dazniausiai ziurint jusu nuotraukas cia ir namu darbuose ir sukelia sypsena:) Nenaudokit roziu fotosesijoms, labai banaliai ir dirbtinai viskas is kart atrodo 4u.gif p.s cia tik mano nuomone, bet norejau garsiai pasakyti biggrin.gif

man su zmonem tai nelabai patinka, bet siaip rozes kaip geles- tai labai neblogas objektas mirksiukas.gif
Atsakyti