Nesnekat su manim ane noriu vakare pro langa su islaikymu gatve nufotkint, bet nemooooooooooku suds su bruknem... nu nieko.. ismoksiu ir jum nesakysiu
Nusistatau ant M , padarau islaikyma minute (cia ratukas ane) ir viskas?
Zodziu, sudetingiau instrukcijos parasyt neimanoma as jum galiu pasakyti Einu kelby paskaitysiu, gal man papasakos aiskiau...
baigiu išdalint balsus. sunkuuuuuuuuuuuuuuuuu. ir gaila, kad galiu duot tik po vieną balą toms foto, kurios vertos daugiau
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 01, 08:17)
Nesnekat su manim ane noriu vakare pro langa su islaikymu gatve nufotkint, bet nemooooooooooku suds su bruknem... nu nieko.. ismoksiu ir jum nesakysiu
gali ir Av rezime ta padaryti Priverk diafragma ( f skaiciukas kuo didesnis), ISO 100,naudok stova, palange, suoliuka ar ka nors ir gausis
QUOTE(Sea_ @ 2009 04 01, 17:23)
gali ir Av rezime ta padaryti Priverk diafragma ( f skaiciukas kuo didesnis), ISO 100,naudok stova, palange, suoliuka ar ka nors ir gausis
aciu!!
Del A rezimo, ka tik Kelbi pasake ta pati, raso, kad profeionalus gamtos fotografai (gatve-gamta, cia kaip ir apie ta pati aisku ) visada dirba diafragmos pirmumo rezimu...
QUOTE(Sea_ @ 2009 04 01, 15:23)
aciu kaip tik norejau klaust kaip su tom naktim kaip jas fotkint
ir dar klausimas kai saule lauke spigina kaip su fotkinimu ir seseliais
QUOTE(Edeva @ 2009 04 01, 17:29)
As tai nesupratau klausimo o kas su jais blogai?
QUOTE(Edeva @ 2009 04 01, 16:29)
blykste naudok jei stipri saule, stipruma pagal poreiki pasireguliuok
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 01, 15:34)
As tai nesupratau klausimo o kas su jais blogai?
ta prasme kad saule labai isdegina o kitas sonas buna tamsus na nzn kaip tiksliai paaiskint
QUOTE(Kaktuke @ 2009 04 01, 15:36)
as taip ir bandysiu daryt aciu tik galvoju gal yra kazkoks ''receptas'' slaptas
QUOTE(Kaktuke @ 2009 04 01, 17:36)
man nepadejo blykstes ijungimas,bet gal kad integruota tik pas mane?
QUOTE(Edeva @ 2009 04 01, 17:29)
teisingai Kaktuke surase, kad reikia naudot blykste, zinoma pridedama, kad galetum pasireguliuot jos stipruma pagal aplinka
stai grynas pvz. saule spigino!!!!!
be blykstes:
su blykste:
QUOTE(Peledike @ 2009 04 01, 14:42)
pirmoji tai man ne o antroji su ta babule geresne, tik man babulei erdves trukumas biski
QUOTE(Sea_ @ 2009 04 01, 16:03)
Pasakysiu kas man uzkliuva dazniausiai ziurint jusu nuotraukas cia ir namu darbuose ir sukelia sypsena:) Nenaudokit roziu fotosesijoms, labai banaliai ir dirbtinai viskas is kart atrodo p.s cia tik mano nuomone, bet norejau garsiai pasakyti
man su zmonem tai nelabai patinka, bet siaip rozes kaip geles- tai labai neblogas objektas