QUOTE(Zitlali @ 2009 04 01, 16:12)

QUOTE(Zitlali @ 2009 04 01, 15:12)

QUOTE(inesaS @ 2009 04 01, 15:27)
jin ir siaip tokia nuotaika kelianti

Peledike, man foto su mociute ir balandziais
, tik virsaus kaip ir Stiklinei siek tiek truksta. Ir J/B grazus.
**
Boruzka, kad tas action'as blaurus, labai atsargiai su juo reikia, dziaukis kol neturi

**
Boruzka, kad tas action'as blaurus, labai atsargiai su juo reikia, dziaukis kol neturi

QUOTE(boruzka @ 2009 04 01, 16:29)
beja jos buto sienos net fotogniskos
fono nereikia

Labai tikiu, todėl baisiai gaila, kad taip toli gyvena...nes užsinorėčiau susitikt

QUOTE(Kaktuke @ 2009 04 01, 15:29)
Peledike, man foto su mociute ir balandziais
, tik virsaus kaip ir Stiklinei siek tiek truksta. Ir J/B grazus.
**

**

siusk cia

QUOTE(Stiklinė @ 2009 04 01, 16:22)

Ane?

QUOTE(inesaS @ 2009 04 01, 16:27)

QUOTE(boruzka @ 2009 04 01, 16:29)
beja jos buto sienos net fotogniskos
fono nereikia

Dekui

QUOTE(Stiklinė @ 2009 04 01, 16:31)
Labai tikiu, todėl baisiai gaila, kad taip toli gyvena...nes užsinorėčiau susitikt 

Kas cia tie Siauliai... pfff... gal kada vasara atleksi?

Rico, man rodos gerai

Pasakysiu kas man uzkliuva dazniausiai ziurint jusu nuotraukas cia ir namu darbuose ir sukelia sypsena:) Nenaudokit roziu fotosesijoms, labai banaliai ir dirbtinai viskas is kart atrodo
p.s cia tik mano nuomone, bet norejau garsiai pasakyti
Stikline, pusiau rankiniai rezimai nera blogai, ypac ivairiu renginiu metu,kai nera laiko nusistatineti visu parametru ir ju kaitalioti. Viename foto zurnale skaiciau apie garsu vestuviu fotografa( vardo dabar nepamenu),tai jis visas sventes fotografuoja Av rezime

Stikline, pusiau rankiniai rezimai nera blogai, ypac ivairiu renginiu metu,kai nera laiko nusistatineti visu parametru ir ju kaitalioti. Viename foto zurnale skaiciau apie garsu vestuviu fotografa( vardo dabar nepamenu),tai jis visas sventes fotografuoja Av rezime

QUOTE(Sea_ @ 2009 04 01, 16:03)
Pasakysiu kas man uzkliuva dazniausiai ziurint jusu nuotraukas cia ir namu darbuose ir sukelia sypsena:) Nenaudokit roziu fotosesijoms, labai banaliai ir dirbtinai viskas is kart atrodo

nu va , o man tai pati graziausia gele

QUOTE(Sea_ @ 2009 04 01, 17:03)

Sutinku

Pati fotografavau su rože ir įsitikinau, kad labai jau dirbtinai gaunas

Peledike, su balandžiais foto

O dėl pirmos jau pasakė minusus.