Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, (23 tema)

QUOTE(Rasytce @ 2009 04 01, 12:17)
zinoma kad su PS daroma  biggrin.gif . knygoje, kuria ir tu gali atsisiusti is musu blog`o Photoshop vaizdziai, ten yra 100 patarimu ir tarp ju tikrai yra kaip padaryt foto nespalvota, nuspalvint tik kuri nors daikta smile.gif

merci 4u.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 04 01, 12:22)
Zitlali, ka reiskia Dalyviai_S prie tavo logo? vis noriu paklaust ... ax.gif

jau atsake 4u.gif kuriau temas pas nestukes, bendraamzius, ir dar pas uzsienio mamkas apie maisytukus smile.gif (ataskaita... biggrin.gif ) aj... dar pas kaimynus doh.gif
O del to kur skubam mokytis, as tai labai skubu, nes jei Sodra ismokas 'uzrauks' mirsiu badu lotuliukas.gif

QUOTE(Ninin @ 2009 04 01, 12:24)
Dėl meet'o.

Vingio parkas sestadieni tai cia liux, as jungciaus su savo zirzalu smile.gif tikriausiai... jei nelis ir jis nereks man istisai smile.gif fotiko nejamsiu, bus tu progu manau... pirma noriu taip susipazint... smile.gif

LASAIII!!!! Lyja!!!! lotuliukas.gif einu fotkint...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 01 balandžio 2009 - 12:54
Armana, man judesys tavo labiausiai pirma smile.gif, o pasivaiksciojimo su vaikuciu foto, tai labai patiko spalvos.. ti gal man to balto remelio nelabai.. na nezinau smile.gif ax.gif

Edeva, sveikinu su pirkiniais smile.gif 4u.gif

Zitlali, na man truksta zodziu.. kitaip nepasakysiu.. smile.gif groziu groziai pas tave foto, ir ryskios ir spalvytes.. ir apskritai manau, kad esi viena is favoriciu cia.. blush2.gif 4u.gif

Ninin smile.gif, patinka tavo bernuzelis, as vis saviskes neikalbinu fotkintis.. net gi tenka apgaudineti kad ne ja fotografuoju doh.gif ...

o as prabalsavau.. it tik pagrindinius balus dejau iki 2... o po 1 visom duodu cia, uz pastangas, uz mokymasi uz dalivavima smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Armana, judesys pirma man patiko, o medžių antra foto labai thumbup.gif .

Aš irgi norėčiau paspėlioti albume wink.gif. Šiaip prie kiekvieno komentaro yra edit ir delete- tai kas jau balsavo spaudžia edit ir parašo, manau kad "aldona " o kas nebalsavo, -5 už ryškumą, manau kad "Stasė", a? Darom taip?

Kažkas kažkada prisipažino kad namie diiiidelė balta siena wink.gif tai kur daug baltos erdvės manau kad Stiklinė wink.gif aij, dar kur Sadi tikriausiai žinau ir turbūt viskas, na dar žinoma olo biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(vugi @ 2009 04 01, 14:05)
dejau iki 2... o po 1 visom duodu cia, uz pastangas, uz mokymasi uz dalivavima smile.gif 4u.gif

o man??? duokit man 1 lotuliukas.gif sorry uz spam'a tongue.gif

Atsakyti
verysad.gif

turbut ryskiausia ka man vakar pavyko pagauti ..

user posted image
Atsakyti
Merginos, Peperoni teisi - albume gal nereiketu papildomu komentaru, nes labai apsunkinsim balsu skaiciavima. Speliokit geriau cia.
Atsakyti
Laba,

Armana, iš tavo nuotraukų man labiausiai patiko pirmoji su vaikučiu ir paskutinė medžių. pastarojoj net jaučiasi tas toks gilumo pojūtis thumbup.gif na nemoku paaiškinti, bet man labai patinka thumbup.gif

Zitlali, matosi, kad akinukus atgavai biggrin.gif spalvos tikrai geresnės mirksiukas.gif patiko vaikučio su liežuvuku foto.

Ninin, bernužėlio foto, kokybiškos, labiausiai patiko paskutinė. medžių pirmoji man nelabai žiūrisi, man per daug šakų ax.gif antroji daug geresnė (va ir logika, šakų ir ten daug lotuliukas.gif ) tik dėl fokuso vietos nežinau, gal norėtųsi arčiau jo. bet tik gal...

Zunkeli, šuniukas ryškus. bet nėra kažko kabinančio blush2.gif gal fonas perdaug blašo...

Boruzka,
man tavo šeštadieninio koliažo rožės baisiai gaila biggrin.gif tokia graži ir toks likimas... užkliuvo truputį tai, kad mažosiose fotkėse ta rožytė vis į viduriuką lenda. o vaikiuko fotkei tikrai ryškumo trūksta.

keliu ir aš vieną nuotrauką kritikai

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Peledike @ 2009 04 01, 13:32)

Labai patinka ši foto ax.gif įdomų rakursą pasirinkai, gerai viskas žiūrisi rolleyes.gif Tik išdegimas debesyje nelabai patinka, bet visumoj tai labai graži nuotraukytė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Peledike @ 2009 04 01, 13:32)

Boruzka,
man tavo šeštadieninio koliažo rožės baisiai gaila  biggrin.gif  tokia graži ir toks likimas...

lotuliukas.gif mes ja kai pirkom ir paprasiau dieduko turguje nukirpti ilga kota tai iskart suprato kam naudosim lotuliukas.gif tada pasiulye visa maisa ziedlapiu uz 5lt thumbup.gif ir galejom to ziedelio nepirkti , maise buvo beveik cielu ziedu bigsmile.gif

Peledike butu tike abskratciju temai ax.gif
Atsakyti
Peledike thumbup.gif Kompozicija labai patinka! Tik gal išdegus g.gif Čia su action'u vertimas į jb?
Atsakyti
originale nėra išdegimų, bet aš su action'u pažaidžiau ax.gif tuo kur labai šviesina viską... bandysiu dar tada kaip nors kitaip apdirbti, kad nebebūtų tų išdegimų.
Atsakyti
QUOTE(Peledike @ 2009 04 01, 14:04)
originale nėra išdegimų, bet aš su action'u pažaidžiau  ax.gif  tuo kur labai šviesina viską... bandysiu dar tada kaip nors kitaip apdirbti, kad nebebūtų tų išdegimų.

As kartais nieko pries isdegimus neturiu,bet cia tai net man akis iskausta beziurint.Bandyk kaip nors kitaip pazaisti su vertimu.Kompozicija tikrai idomi mirksiukas.gif
Atsakyti