Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, (23 tema)

Armana man antra nuotrauka labai faina.kokybe man patinka bigsmile.gif tik,gal remeliai per stambus ar aplamai kitokiu noretusi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2009 04 01, 12:10)
Čia dar iš vakarykščio pasivaikščiojimo, gal tinka į medžių temą ax.gif

antras bigsmile.gif kazkaip visai neblogas fotkinimo kampas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2009 04 01, 13:09)
o aš net nespeliosiu,bet vis isitikinus,kad Fluster tai Stiklinė  4u.gif

drinks_cheers.gif Aš ir tai numanau
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 04 01, 12:12)
drinks_cheers.gif Aš ir tai numanau

nu va bigsmile.gif
Atsakyti
Armana, 2 foto thumbup.gif miškas iš pasakos.
Atsakyti
Armana,antra gerule wub.gif tik remelis tai ir man nelabai sitas ziurisi ax.gif
Atsakyti
Ei, ei, pagailekit mano senu kaulu i kieta deze grusti! biggrin.gif

Na, man del Olo, Duomos, Zuzu, Almantes, Peperoni, Baccardi ir Armanos kaip ir viskas aisku, del kitu bandau spelioti. biggrin.gif
Dristu manyti, kad triptikas ir mergaite uz verkiancio stiklo - Stikline. smile.gif Vienu momentu nusprendziau, kad glamurine nuogale su ranksluosciu ant galvos - tai Medona (nezinau, kodel taip sugalvojau, nes siaip atsimenu tik viena Medonos nuotrauka - tuos spalvotus saldainiukus ir kompozicijos temos biggrin.gif ). "Paslaptis" - gal Sadi? Na, o tinklines kojines - Bondos (nors ji ir teige, kad nedalyvavo). biggrin.gif
Visa laika sukau galva, kieno gi ta kaktusus uostanti mergele. Galvojau, cia gali buti tik Stikline arba Lamella, bet gi is isvaizdos nei viena, nei kita. Ir tik dabar pasiziurejus suvokiau - taigi visgi Lamella!
Tai vat tokie mano naivus speliojimai. bigsmile.gif
Ai, pazengusios mano maza galvele yra sios: sviesi mergele ant baltos sofkutes, po kalnus lakstanti nuogale su akiniais ir "Tik niekam nesakyk" su peruku. biggrin.gif

Armana, liuks spalvos!
Atsakyti
tai speliojam albume, nes kai baigsis balsavimas tai tikrai noresis kuo greiciau suzinoti kur kuri yra bigsmile.gif

cia dar i anksciau buvusia tema apie gimdymus.
Atsakyti
pagailekit jus Sadi su tais speliojimais... doh.gif
Atsakyti
Nieko nezinau, jokio gailescio cia nebus. biggrin.gif Jai ieskojau kokybiskos, sterilios ir netiketos foto. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikkė @ 2009 04 01, 12:28)
Na, o tinklines kojines - Bondos (nors ji ir teige, kad nedalyvavo).  biggrin.gif

kazko prajuokinai tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikkė @ 2009 04 01, 13:34)
Nieko nezinau, jokio gailescio cia nebus.  biggrin.gif Jai ieskojau kokybiskos, sterilios ir netiketos foto.  biggrin.gif

kalbu apie komentaru kieki...
Atsakyti