Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, (23 tema)

QUOTE(ediper @ 2009 04 01, 11:06)
InesaS, maistauji albume? biggrin.gif

Visai ne.Simboliskai padalinu balus.Labai man patiko tokia nenormuota sistema.Jei butu tik 5 balu,buciau neisdrysus balsuoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 01, 12:02)
Aj, bus proga paciai ismokt, tik ne siandiena...  ax.gif nemegstu paslaugu prasyt biggrin.gif

Zitlali, ka reiskia Dalyviai_S prie tavo logo? vis noriu paklaust ... ax.gif
Atsakyti
Olo lotuliukas.gif Mąsčiau, o kaip tau balsuojasi, kai TIEK ir TOKIŲ lotuliukas.gif

Užkūriau košę... tai ir srėbiu smile.gif
Šiandien ankščiausiai ėjom į mišką smile.gif (pasekmės: vaikas jau lūžo, o mano rezultatas čia):
user posted image

user posted image

Dėl meet'o. Mano mintys tokios: pasirenkam dieną ir darom. Kas gali, ateis (nesvarbu kaip ir su kuo), kas negali, nepaskutinis meet'as (tikiuos, jei įvyks kada pirmas lotuliukas.gif ). Jei norintiems ir galintiems tinka šeštadienis, tai siūlau ir apsistoti ties šia diena (mąstau, gal apie pietus?). Kitas klausimas vieta? Ar einam kartu gaudyti kadrų ar kokios kavos/arbatos (na daugiau susipažinti, o gal ir vietoje kažką pabandyti kartu)?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ninin: 01 balandžio 2009 - 11:28
Prabalsavau. Pasilengvinau sau uzduoti ir naudojausi tik 5 balu sistema rolleyes.gif

**
Del fotosesiju, tai as irgi noreciau buti pafotkinta, nes savo foto neturiu, MB visai neima fotoaparato i rankas doh.gif Jei suorganizuosim meeta, manau visos turesim savo foto thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ninin @ 2009 04 01, 11:24)

Užkūriau košę... tai ir srėbiu smile.gif

Dėl meet'o. Mano mintys tokios: pasirenkam dieną ir darom. Kas gali, ateis (nesvarbu kaip ir su kuo), kas negali, nepaskutinis meet'as (tikiuos, jei įvyks kada pirmas  lotuliukas.gif ). Jei norintiems ir galintiems tinka šeštadienis, tai siūlau ir apsistoti ties šia diena (mąstau, gal apie pietus?). Kitas klausimas vieta? Ar einam kartu gaudyti kadrų ar kokios kavos/arbatos (na daugiau susipažinti, o gal ir vietoje kažką pabandyti kartu)?

man antra patiko ax.gif

o vat visos sriubaujat kaip sunku balsuoti olo juk turetu buti sunkiausia lotuliukas.gif lotuliukas.gif

as galvoju gal pirma karta reikia susipazinti, o sekanti karta eiti kadru gaudyti ax.gif siaip maciau kad savaitgaliui jau gerus orus zada galima kokiam vingio parke, as kaip tik ten po pietu susitinku susipazinti su tokiu idomiu modeliuku bigsmile.gif gal kas noresit eksperimento ? lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ninin @ 2009 04 01, 12:24)
Olo  lotuliukas.gif Mąsčiau, o kaip tau balsuojasi, kai TIEK ir TOKIŲ  lotuliukas.gif

Nu dvi dienas atrinkinėjau biggrin.gif Nebuvo lengva
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 04 01, 12:28)
man antra patiko  ax.gif

o vat visos sriubaujat kaip sunku balsuoti olo juk turetu buti sunkiausia  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

as galvoju gal pirma karta reikia susipazinti, o sekanti karta eiti kadru gaudyti  ax.gif siaip maciau kad savaitgaliui jau gerus orus zada galima kokiam vingio parke, as kaip tik ten po pietu susitinku susipazinti su tokiu idomiu modeliuku  bigsmile.gif gal kas noresit eksperimento ?  lotuliukas.gif  4u.gif

Tema: Vilniaus meet'as...
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Tai darom šeštadienį, Vingio parke? Kas UŽ???
Atsakyti
QUOTE(Ninin @ 2009 04 01, 12:24)
Šiandien ankščiausiai ėjom į mišką smile.gif (pasekmės: vaikas jau lūžo, o mano rezultatas čia):

Dėl meet'o. Kitas klausimas vieta? Ar einam kartu gaudyti kadrų ar kokios kavos/arbatos (na daugiau susipažinti, o gal ir vietoje kažką pabandyti kartu)?

labai patiko abu rezultatai, tiesiog nerealiai.
del meeto, tai labai siulau Sereikiskiu parke, ten yra groziu - upe, zole, medziai... o kai noresim kavos ar arbatos, visai netoli, pilna kur galima nueiti rolleyes.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ninin @ 2009 04 01, 11:30)
Tema: Vilniaus meet'as...
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Tai darom šeštadienį, Vingio parke? Kas UŽ???

as uz ax.gif jei netycia uzlis galima susirinkti lakstingaloje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(olo @ 2009 04 01, 12:29)
Nu dvi dienas atrinkinėjau  biggrin.gif  Nebuvo lengva

lotuliukas.gif
Vargšas, sunkiausias balsavimas Tau buvo lotuliukas.gif
Atsakyti
tai turbut olo balai vertingiausi bus lotuliukas.gif biggrin.gif

Susitikime bendra auto padarysim ? lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo boruzka: 01 balandžio 2009 - 11:36
Sidabrine, tu čia klausei kodėl nedalyvavau Auto?

nebūtų gavęsi kažko gero, taimeris labai trumpas fotiko, o ir stabilizuoti kažkaip jį reikia, nestovi jis pats savaime gerai,. todėl ir supasavau tongue.gif

ritme dalyvausiu būtinai smile.gif
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 01, 12:22)
Zitlali, ka reiskia Dalyviai_S prie tavo logo? vis noriu paklaust ... ax.gif

galima aš atsakysiu blush2.gif

čia toks statusas kai turi teises užvestos temos pirmą postą tvarkyti.
čia pas nėštukes labai populiaru, kaip jos ten vis priauga svorio, naujų narių atsiranda, paskui kaip gimdo, tai labai info keičiasi.
Atsakyti