Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, (23 tema)

QUOTE(Rustė @ 2009 04 01, 08:52)
aišku čia yra smagu, tokiom kaip aš, kurių nuotraukos dar netobulos, ir gaunant nors ir du balus yra labai gera smile.gif

IR TOKIOM KAIP AŠ biggrin.gif

QUOTE(bonda @ 2009 04 01, 08:57)
as dar tik 5-taka daviau mirksiukas.gif  wub.gif kazkaip sudetingai gaunas ax.gif  wub.gif

sunku išsirinkt?

QUOTE(Armana @ 2009 04 01, 08:59)
Dėl myto aš irgi norėčiau prisijungti, tik nežinau ar galėsiu (nes abu vaikiai susirgo), bet jeigu B nedirbs tai būtinai sudalyvausiu ax.gif

ir maniškiai abu serga tai jei planai savaitgaliui tada aš nedalyvausiu niekaip unsure.gif

QUOTE(Rustė @ 2009 04 01, 09:10)
nedėjau, aš apie kitus konkursus kalbu.

kodėl?

QUOTE(Zitlali @ 2009 04 01, 09:16)
Mergaites, viena mamyte papraste klecko nuotrauka padaryt juodai balta ir tik dukriuko banteli ant galvytes palikt raudona... jomajo... kaip cia daroma?  g.gif

nesupratau truputi.net vaizduotėj negaliu isivaizduot blink.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 04 01, 09:24)
atsiprasau, kad cia tokia painiava gavos... verysad.gif

dar gražiau biggrin.gif neatsiprašinėk.pamatėm koks rezultatas,gal daugiau nebekartosim jo kituose konkursuose biggrin.gif

QUOTE(Saulės pūga @ 2009 04 01, 09:27)
Kažko paklaust atėjau, bet...

ir man taip buna.ačiū už sveikinimus.smagu,kad pas mus užsukat 4u.gif

QUOTE(Stiklinė @ 2009 04 01, 09:37)
Ką čia bestabdyt

biggrin.gif

QUOTE(ediper @ 2009 04 01, 09:39)
man tai kazkaip keistai cia  gal dar stabdom?  o tai visai nebepagausim

jau manau per vėlu 4u.gif

Atsakyti
Aš bijau net lysti balsuoti, nes labai daug patinkančių yra doh.gif Na einu žiūrinėti auto, gal pavyks paskirstyt balsus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(spaNguolė @ 2009 04 01, 11:38)
Aš irgi norėčiau kad mane kas pafotkinų su vaikais  rolleyes.gif . Ruošiausi pas vieną pažengusią važiuot fotkintis su vaikais, ale tai mes sergam, tai fotografo vaikai, tai dar kas nors taip ir liko sad.gif  . Turbūt teks pas Zitlali eiti ax.gif , jeigu gerai supratau, tai kažkur netoli Pašilaičių gyveni, ane?  g.gif .

ne, snipiskese, prie Neries...

QUOTE(Sidabrinė @ 2009 04 01, 11:38)
nesupratau truputi.net vaizduotėj negaliu isivaizduot  blink.gif

na cia kai daro, tokios POP biggrin.gif Albumai toki buna... nu supranti.... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2009 04 01, 10:38)

sunku išsirinkt?

taip, daug buvo patinkanciu-labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 01, 11:45)
ne, snipiskese, prie Neries...
na cia kai daro, tokios POP biggrin.gif Albumai toki buna... nu supranti....  tongue.gif

tai daroma su sluoksniais - viename nuimamos spalvos, kitame paliekamos... tame, kur nuimamos reik istrint ta dali, kuria nori palikt spalvota - tik reik labai atidziai pazymet trinamo objekto konturus smile.gif tikiuos supratai, ka cia sumaliau... ax.gif

blush2.gif O Nengamo gavo slaptazodi ar ne? vakar pamirsau paklaust...
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 01, 11:53)
tai daroma su sluoksniais - viename nuimamos spalvos, kitame paliekamos... tame, kur nuimamos reik istrint ta dali, kuria nori palikt spalvota - tik reik labai atidziai pazymet trinamo objekto konturus smile.gif tikiuos supratai, ka cia sumaliau...  ax.gif

blush2.gif O Nengamo gavo slaptazodi ar ne? vakar pamirsau paklaust...

aha supratau, ilgas darbas... nedarysiu, juolab nemoku ax.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 01, 11:54)
aha supratau, ilgas darbas... nedarysiu, juolab nemoku  ax.gif aciu  4u.gif

Gali paprašyt kieno nors, kas moka wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 04 01, 12:00)
Gali paprašyt kieno nors, kas moka wink.gif

Aj, bus proga paciai ismokt, tik ne siandiena... ax.gif nemegstu paslaugu prasyt biggrin.gif
Atsakyti
InesaS, maistauji albume? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 04 01, 11:26)
baigiu prabalsuot wub.gif  wub.gif visai smagu tongue.gif  biggrin.gif

aha man irgi patiko. Tiek mergičkų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 01, 10:16)
Mergaites, viena mamyte papraste klecko nuotrauka padaryt juodai balta ir tik dukriuko banteli ant galvytes palikt raudona... jomajo... kaip cia daroma?  g.gif

zinoma kad su PS daroma biggrin.gif . knygoje, kuria ir tu gali atsisiusti is musu blog`o Photoshop vaizdziai, ten yra 100 patarimu ir tarp ju tikrai yra kaip padaryt foto nespalvota, nuspalvint tik kuri nors daikta smile.gif

http://fotopradziamo...-vaizdziai.html 4u.gif

QUOTE(boruzka @ 2009 04 01, 11:01)
P.S. as vakar vakare gulejau lovoj ir taippat galvojau apie tempus .. tiesiog prisiminus kaip mokesi pazengusios ... Mes juk katik pradejom, o jau tuoj jas pasivysim,

butent drinks_cheers.gif man visad cia atrodo, kad mes zengiam septynmyliais zingsniais smile.gif

kai tik atsidare si temuke, as maniau kad bus lygiai taip pat kaip kad ir pazengusieji mokesi - tos pacios temos, tos pacios uzduotys, o mes kad jau rovem i prieki tai tik tik susipazinusiomis su fotografija, tik paemusios pirma karta i rankas fotoaparata beveik neliko sansu pasivyt smile.gif o kur mes skubam? unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(olo @ 2009 04 01, 11:16)
aha man irgi patiko. Tiek mergičkų  4u.gif

ir visos tokios pamaivos lotuliukas.gif
Atsakyti