Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, (23 tema)

Oj, nu tiksliai pribalsavote, as dar neatidaviau niekam savo balu ax.gif
Bet ziuriu balsai idomiai pasiskirste bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 04 01, 10:27)
lotuliukas.gif Kūdroje tikra Balandžio pirmoji...  doh.gif Kol supratau... Sveikinu visas su daug pagalių, o Peperoni - tarp klubo narių wink.gif

Kažko paklaust atėjau, bet...

net nuejau paziuret - mirk is juoko doh.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Stiklinė @ 2009 04 01, 10:27)
Man iš pradžių irgi įdomiai pasirodė, ale kai pradėjau dėliot visai patiko  lotuliukas.gif  daviau tikrai ne simboliškai visiems, o tiem, kurie man buvo verti wink.gif

nu va tokia minti ir turejau... unsure.gif bet dabar traukinio ko gero nebesustabdysim... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 01, 10:36)
nu va tokia minti ir turejau...  unsure.gif  bet dabar traukinio ko gero nebesustabdysim...  unsure.gif

Ką čia bestabdyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 01, 10:36)

nu va tokia minti ir turejau...  unsure.gif  bet dabar traukinio ko gero nebesustabdysim...  unsure.gif

man tai kazkaip keistai cia g.gif gal dar stabdom? lotuliukas.gif o tai visai nebepagausim lotuliukas.gif
Atsakyti
Ech, merginos... gyvenau sau ramiai be stresu, kol mano gyvenime neatsiradote jus... biggrin.gif lotuliukas.gif Vakar nuejau i albuma balsuoti - tai net rankos drebeti pradejo... biggrin.gif

Siandien pasiziurejau - o man labai grazu tie vienetai. 4u.gif Sutinku, kad daugiau tokios praktikos jokiame konkurse nebereikia naudoti, net jei kartotume auto. Taciau sitas konkursas tai juk tikrai isskirtinis - daug sudetingesnis, reikejo visapusiskesniu pastangu, visos cia praktiskai perzenge per save, kai kurios tiesiog akyse tobulejo konkurso metu. thumbup.gif Todel manau, kad dabar tie vienetai yra kaip paskatinamasis prizas, ir cia jie man tikrai labai graziai ir tinkamai atrodo... friends.gif

labai laukiu prisipazinimu... tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikkė: 01 balandžio 2009 - 10:12
Sveikos,

mane siandien nervas jama is pat ryto unsure.gif sedziu apsikrovus fotkem ir nespejuuu ju tvarkyti doh.gif unsure.gif

QUOTE(Peledike @ 2009 03 30, 22:40)
maloniai nustebino Boruzka mane šiuose ND. tikiuosi, kad neturėjai minčių praslįsti su pirmuoju puodelių koliažu  lotuliukas.gif  antrasis tikrai šaunus gavosi  thumbup.gif

as turejau ir spalvota varianta ir tamsesni pilkesni ...man labiausiai paciai lipo tie siluetai .. o su tuo pirmuoju net neketinau praslysti tik ideja uzpatentavau lotuliukas.gif

user posted image

user posted image

cia dar is sestadienio ...

user posted image

P.S. as vakar vakare gulejau lovoj ir taippat galvojau apie tempus .. tiesiog prisiminus kaip mokesi pazengusios ... Mes juk katik pradejom, o jau tuoj jas pasivysim, gal nebukim sau tokios grieztos?Sakykim as net nesistengiu itikti jums, o darau tai, kas labiausiai tinka ir patinka man ir zmogui, kuri fotografuoju ... zmones mokosi visa gyvenima, o man kartais toks jausmas, kad cia norima per pusmeti viska "perkasti" blush2.gif unsure.gif 4u.gif

P.P.s. labai prasau nepamirskit, kad as viska MF fokusuoju blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo boruzka: 01 balandžio 2009 - 10:18
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 01, 09:14)
IR visos viena kita 'veiksme' ir 'su vaikais' pleskintu  lotuliukas.gif uoj.. biggrin.gif

Del myto as visom keturiom uz, bet be vaiko negaliu sad.gif tai jauciu trugdysiu... neturiu kam palikt priziureti...

drinks_cheers.gif as taip pat uz meeta ir mano pupa ne modelis, gali trukdyti, bet gal bandyciau sudalyvauti mirksiukas.gif

QUOTE(JulieTa @ 2009 04 01, 10:08)
darommmmmm  bigsmile.gif

bigsmile.gif ooo pasirodo kaimyne turiu. thumbup.gif
Atsakyti
boruzka, man patinka puodelis, labai noriu isokti kompozicija, tai irgi rodysiuos su arbata ax.gif
egzo, as jau tau seniau sakiau,kad mes kaimynes mirksiukas.gif blush2.gif
Atsakyti
as irgi uz meet'a. jei tik bus organizuojamas, stengsiuosi sudalyvauti bigsmile.gif
Atsakyti
baigiu prabalsuot wub.gif wub.gif visai smagu tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikkė @ 2009 04 01, 09:54)
Ech, merginos... gyvenau sau ramiai be stresu, kol mano gyvenime neatsiradote jus...  biggrin.gif  lotuliukas.gif Vakar nuejau i albuma balsuoti - tai net rankos drebeti pradejo...  biggrin.gif

Siandien pasiziurejau - o man labai grazu tie vienetai.  4u.gif Sutinku, kad daugiau tokios praktikos jokiame konkurse nebereikia naudoti, net jei kartotume auto. Taciau sitas konkursas tai juk tikrai isskirtinis - daug sudetingesnis, reikejo visapusiskesniu pastangu, visos cia praktiskai perzenge per save, kai kurios tiesiog akyse tobulejo konkurso metu.  thumbup.gif Todel manau, kad dabar tie vienetai yra kaip paskatinamasis prizas, ir cia jie man tikrai labai graziai ir tinkamai atrodo... friends.gif

labai laukiu prisipazinimu...  tongue.gif

drinks_cheers.gif ir as lygiai tokios pat nuomones mirksiukas.gif
Atsakyti
Kol viską perskaičiau čia, kol albume visus balsavimus peržiūrėjau karsta.gif puse dienos ir nėra wacko.gif . Nikkė kad pasistengė albume thumbup.gif , tikriausiai visos gavo balų . Aš dar nebalsavau, kaupiuosiu, labai daug patinkančių darbų.

Zitlali, labai gražus leliukas su liežuviuku wub.gif , gaila kad mano vaikai jau dideli, neturiu tokių gražių fotkių sad.gif .

Aš irgi norėčiau kad mane kas pafotkinų su vaikais rolleyes.gif . Ruošiausi pas vieną pažengusią važiuot fotkintis su vaikais, ale tai mes sergam, tai fotografo vaikai, tai dar kas nors taip ir liko sad.gif . Turbūt teks pas Zitlali eiti ax.gif , jeigu gerai supratau, tai kažkur netoli Pašilaičių gyveni, ane? g.gif .

Kokius orus žada savaitgaliui? Gal pavyktų suorganizuoti meetą, bandyčiau prisijungti (bet mano dičkė stipriai karščiuoja, mažas irgi pradeda sloguoti, kažin ar mb norės vienas būti su dviem ligoniais unsure.gif ).
Atsakyti