Oj, nu tiksliai pribalsavote, as dar neatidaviau niekam savo balu
Bet ziuriu balsai idomiai pasiskirste
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 04 01, 10:27)
Kūdroje tikra Balandžio pirmoji... Kol supratau... Sveikinu visas su daug pagalių, o Peperoni - tarp klubo narių
Kažko paklaust atėjau, bet...
Kažko paklaust atėjau, bet...
net nuejau paziuret - mirk is juoko
QUOTE(Stiklinė @ 2009 04 01, 10:27)
Man iš pradžių irgi įdomiai pasirodė, ale kai pradėjau dėliot visai patiko daviau tikrai ne simboliškai visiems, o tiem, kurie man buvo verti
nu va tokia minti ir turejau... bet dabar traukinio ko gero nebesustabdysim...
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 01, 10:36)
nu va tokia minti ir turejau... bet dabar traukinio ko gero nebesustabdysim...
Ką čia bestabdyt
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 01, 10:36)
man tai kazkaip keistai cia gal dar stabdom? o tai visai nebepagausim
Ech, merginos... gyvenau sau ramiai be stresu, kol mano gyvenime neatsiradote jus... Vakar nuejau i albuma balsuoti - tai net rankos drebeti pradejo...
Siandien pasiziurejau - o man labai grazu tie vienetai. Sutinku, kad daugiau tokios praktikos jokiame konkurse nebereikia naudoti, net jei kartotume auto. Taciau sitas konkursas tai juk tikrai isskirtinis - daug sudetingesnis, reikejo visapusiskesniu pastangu, visos cia praktiskai perzenge per save, kai kurios tiesiog akyse tobulejo konkurso metu. Todel manau, kad dabar tie vienetai yra kaip paskatinamasis prizas, ir cia jie man tikrai labai graziai ir tinkamai atrodo...
labai laukiu prisipazinimu...
Siandien pasiziurejau - o man labai grazu tie vienetai. Sutinku, kad daugiau tokios praktikos jokiame konkurse nebereikia naudoti, net jei kartotume auto. Taciau sitas konkursas tai juk tikrai isskirtinis - daug sudetingesnis, reikejo visapusiskesniu pastangu, visos cia praktiskai perzenge per save, kai kurios tiesiog akyse tobulejo konkurso metu. Todel manau, kad dabar tie vienetai yra kaip paskatinamasis prizas, ir cia jie man tikrai labai graziai ir tinkamai atrodo...
Sveikos,
mane siandien nervas jama is pat ryto sedziu apsikrovus fotkem ir nespejuuu ju tvarkyti
as turejau ir spalvota varianta ir tamsesni pilkesni ...man labiausiai paciai lipo tie siluetai .. o su tuo pirmuoju net neketinau praslysti tik ideja uzpatentavau
cia dar is sestadienio ...
P.S. as vakar vakare gulejau lovoj ir taippat galvojau apie tempus .. tiesiog prisiminus kaip mokesi pazengusios ... Mes juk katik pradejom, o jau tuoj jas pasivysim, gal nebukim sau tokios grieztos?Sakykim as net nesistengiu itikti jums, o darau tai, kas labiausiai tinka ir patinka man ir zmogui, kuri fotografuoju ... zmones mokosi visa gyvenima, o man kartais toks jausmas, kad cia norima per pusmeti viska "perkasti"
P.P.s. labai prasau nepamirskit, kad as viska MF fokusuoju
mane siandien nervas jama is pat ryto sedziu apsikrovus fotkem ir nespejuuu ju tvarkyti
QUOTE(Peledike @ 2009 03 30, 22:40)
maloniai nustebino Boruzka mane šiuose ND. tikiuosi, kad neturėjai minčių praslįsti su pirmuoju puodelių koliažu antrasis tikrai šaunus gavosi
as turejau ir spalvota varianta ir tamsesni pilkesni ...man labiausiai paciai lipo tie siluetai .. o su tuo pirmuoju net neketinau praslysti tik ideja uzpatentavau
cia dar is sestadienio ...
P.S. as vakar vakare gulejau lovoj ir taippat galvojau apie tempus .. tiesiog prisiminus kaip mokesi pazengusios ... Mes juk katik pradejom, o jau tuoj jas pasivysim, gal nebukim sau tokios grieztos?Sakykim as net nesistengiu itikti jums, o darau tai, kas labiausiai tinka ir patinka man ir zmogui, kuri fotografuoju ... zmones mokosi visa gyvenima, o man kartais toks jausmas, kad cia norima per pusmeti viska "perkasti"
P.P.s. labai prasau nepamirskit, kad as viska MF fokusuoju
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 01, 09:14)
IR visos viena kita 'veiksme' ir 'su vaikais' pleskintu uoj..
Del myto as visom keturiom uz, bet be vaiko negaliu tai jauciu trugdysiu... neturiu kam palikt priziureti...
Del myto as visom keturiom uz, bet be vaiko negaliu tai jauciu trugdysiu... neturiu kam palikt priziureti...
as taip pat uz meeta ir mano pupa ne modelis, gali trukdyti, bet gal bandyciau sudalyvauti
QUOTE(JulieTa @ 2009 04 01, 10:08)
darommmmmm
ooo pasirodo kaimyne turiu.
boruzka, man patinka puodelis, labai noriu isokti kompozicija, tai irgi rodysiuos su arbata
egzo, as jau tau seniau sakiau,kad mes kaimynes
egzo, as jau tau seniau sakiau,kad mes kaimynes
as irgi uz meet'a. jei tik bus organizuojamas, stengsiuosi sudalyvauti
baigiu prabalsuot visai smagu
QUOTE(Nikkė @ 2009 04 01, 09:54)
Ech, merginos... gyvenau sau ramiai be stresu, kol mano gyvenime neatsiradote jus... Vakar nuejau i albuma balsuoti - tai net rankos drebeti pradejo...
ir as lygiai tokios pat nuomones
Kol viską perskaičiau čia, kol albume visus balsavimus peržiūrėjau puse dienos ir nėra . Nikkė kad pasistengė albume , tikriausiai visos gavo balų . Aš dar nebalsavau, kaupiuosiu, labai daug patinkančių darbų.
Zitlali, labai gražus leliukas su liežuviuku , gaila kad mano vaikai jau dideli, neturiu tokių gražių fotkių .
Aš irgi norėčiau kad mane kas pafotkinų su vaikais . Ruošiausi pas vieną pažengusią važiuot fotkintis su vaikais, ale tai mes sergam, tai fotografo vaikai, tai dar kas nors taip ir liko . Turbūt teks pas Zitlali eiti , jeigu gerai supratau, tai kažkur netoli Pašilaičių gyveni, ane? .
Kokius orus žada savaitgaliui? Gal pavyktų suorganizuoti meetą, bandyčiau prisijungti (bet mano dičkė stipriai karščiuoja, mažas irgi pradeda sloguoti, kažin ar mb norės vienas būti su dviem ligoniais ).
Zitlali, labai gražus leliukas su liežuviuku , gaila kad mano vaikai jau dideli, neturiu tokių gražių fotkių .
Aš irgi norėčiau kad mane kas pafotkinų su vaikais . Ruošiausi pas vieną pažengusią važiuot fotkintis su vaikais, ale tai mes sergam, tai fotografo vaikai, tai dar kas nors taip ir liko . Turbūt teks pas Zitlali eiti , jeigu gerai supratau, tai kažkur netoli Pašilaičių gyveni, ane? .
Kokius orus žada savaitgaliui? Gal pavyktų suorganizuoti meetą, bandyčiau prisijungti (bet mano dičkė stipriai karščiuoja, mažas irgi pradeda sloguoti, kažin ar mb norės vienas būti su dviem ligoniais ).