Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, (23 tema)

QUOTE(Sidabrinė @ 2009 04 01, 09:43)
man tai kažkaip netikusi mintis atrodo su tais neribotais vienetais  unsure.gif

suabejojau ir aš.
sudėliosite visos vienetus, tai labai daug gaunasi balų. g.gif
daug foto surinks vienodai balų g.gif

aišku čia yra smagu, tokiom kaip aš, kurių nuotraukos dar netobulos, ir gaunant nors ir du balus yra labai gera smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2009 04 01, 08:43)

man irgi kazkaip nzn g.gif

as dar tik 5-taka daviau mirksiukas.gif wub.gif kazkaip sudetingai gaunas ax.gif wub.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

O jau balų kiek auto wacko.gif Sadi, jeigu reiks padėti skaičiuoti, sakyk, pagelbėsiu ax.gif Nejuokai bus tiek balų suskaičiuoti blink.gif

Dėl myto aš irgi norėčiau prisijungti, tik nežinau ar galėsiu (nes abu vaikiai susirgo), bet jeigu B nedirbs tai būtinai sudalyvausiu ax.gif
Atsakyti
Iejau i albuma pasiziuret o ten vien Vienetai blink.gif (pagrinde) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2009 04 01, 09:10)

pavasaris,orai šyla,gal sakau meeta darom  blush2.gif bendra toki  blush2.gif

darommmmmm bigsmile.gif

QUOTE(Ninin @ 2009 04 01, 09:16)
Vilnietės, gal ši šeštadienį ar sekmadienį susibėgam???  ax.gif

sestadieni mirksiukas.gif bigsmile.gif

QUOTE(Rustė @ 2009 04 01, 09:52)
aišku čia yra smagu, tokiom kaip aš, kurių nuotraukos dar netobulos, ir gaunant nors ir du balus yra labai gera smile.gif

o tu dejai savo foto? g.gif
Atsakyti
QUOTE(JulieTa @ 2009 04 01, 10:08)
o tu dejai savo foto?  g.gif

nedėjau, aš apie kitus konkursus kalbu.
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2009 04 01, 09:43)

nu ir man jau keistai atrodo smile.gif
Atsakyti
Mergaites, viena mamyte papraste klecko nuotrauka padaryt juodai balta ir tik dukriuko banteli ant galvytes palikt raudona... jomajo... kaip cia daroma? g.gif
Atsakyti
Zinokit as tuos neribotus vienetus tai kazkaip civilizuociau isivaizdavau... (kad duot juos, jei pritruksta tu 5-iu balu, o ne dalint simboliskai visoms... unsure.gif ) dabar jau kazkaip juokingai gaunas... unsure.gif atsiprasau, kad cia tokia painiava gavos... verysad.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif Kūdroje tikra Balandžio pirmoji... doh.gif Kol supratau... Sveikinu visas su daug pagalių, o Peperoni - tarp klubo narių wink.gif

Kažko paklaust atėjau, bet...
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 01, 10:24)
Zinokit as tuos neribotus vienetus tai kazkaip civilizuociau isivaizdavau... (kad duot juos, jei pritruksta tu 5-iu balu, o ne dalint simboliskai visoms...  unsure.gif ) dabar jau kazkaip juokingai gaunas...  unsure.gif  atsiprasau, kad cia tokia painiava gavos... verysad.gif

Man iš pradžių irgi įdomiai pasirodė, ale kai pradėjau dėliot visai patiko lotuliukas.gif daviau tikrai ne simboliškai visiems, o tiem, kurie man buvo verti wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stiklinė: 01 balandžio 2009 - 09:28
QUOTE(Stiklinė @ 2009 04 01, 09:27)
Man iš pradžių irgi įdomiai pasirodė, ale kai pradėjau dėliot visai patiko  lotuliukas.gif   daviau tikrai ne simboliškai visiems, o tiem, kurie man buvo verti wink.gif

as irgi ne simboliskai schmoll.gif verti darbai balu ax.gif

ai gi rimtai siandien balandzio 1 doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valetta: 01 balandžio 2009 - 09:35