Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, (23 tema)

QUOTE(Peperoni @ 2009 03 31, 13:23)

Sea_ - offtopic: o tu pati neri/mzgi vaikiukams kepuriukus, megztukus? maciau labai fainuolisku  wub.gif

cia mociute(vyro mama) vaikus lepina wub.gif Aciu wub.gif As nieko nemoku blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 03 31, 23:01)
cia mociute(vyro mama) vaikus lepina wub.gif Aciu wub.gif As nieko nemoku blush2.gif

nemeluok tongue.gif moki nuostabiai fotografuot wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 03 31, 22:48)
Kazi manes neprakeiks Sadi  doh.gif  unsure.gif  g.gif  uz minti duot neribotsi po 1 bala...  ax.gif

Na jei Sadi kas nors prakeiks jei kokį lišną balą pražioplinsiu, žinosiu kam streles pervest smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Uj, kaip smalsu, dabar tas dvi dienas išlaukti bus sunku bigsmile.gif
Atsakyti
Sveiki visi smile.gif
Nu merginos ir tempai pas Jus smile.gif
Čia Jūs šauniai sugalvojot kad neribotas 1 skaičius, bet kaip suprantu taip bus tik auto(nes tokia jautri tema), ar visiems darbams?
Jau gražių nuotraukų pridėjot per temas , kiek užmačiau wub.gif , visko net peržiūrėt negaliu,bo žiauriai užversta darbais.
Zitlali tavo kadras(tikiuos neklystu) kur vaikiukas-varliukas ant tėvo rankų nepakartojamas , kaip užmačiau netekau amo wub.gif nu bais patiko.
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 03 31, 21:48)
Kazi manes neprakeiks Sadi  doh.gif  unsure.gif  g.gif  uz minti duot neribotsi po 1 bala...  ax.gif

Ui duodat panos lotuliukas.gif O kaaaaaaaaas skaiciuos? lotuliukas.gif As manyciau auto ar ne auto, balsavimo taisykles turetu buti tos pacios ax.gif As balsavau pagal taisykles(senasias) ir turbut taip ir paliksiu, nes dabar nors imk ir duok visoms nuotraukoms po balsa, nes jei liks nors viena be balso, tai nekaip gali pasijausti autore doh.gif Arba bent jau reikejo limituoti vienetukus tarkim iki triju, o ne kiek nori lotuliukas.gif
Nors yra dar keletas nuotrauku kuriom tikrai noreciau duoti balsu...bet kaip sakiau, man nesmagu neduoti kitom likusiom.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo c-girl: 31 kovo 2009 - 22:46
Sveikutes, mergaites 4u.gif

as siandien dariau pirma fotosesija blush2.gif padariau labai daug nuotrauku, bet kazkaip kokybe mane nelabai dziugina unsure.gif nuotraukos daug kur susilieje, tas ISO kazkaip nenusistato kaip stovi ties 100 ir atrodo perstatau, bet vis vien... nu zodziu, nesiskusiu savo nelaimem biggrin.gif nes tikrai pagalvosit, kad blondinei smegenu pageileta ax.gif varau skaityti ir studijuoti toliau rolleyes.gif

Cia jusu teismui blush2.gif

user posted image

P.S. rytoj bandysiu ND daryti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 03 31, 20:41)
Su Boruzkos kailiuku tongue.gif
user posted image

nereali fotke. ypatingai tas liezuvis daug duoda biggrin.gif

QUOTE(Ninin @ 2009 03 31, 20:43)
Ir aš su savo bernužėliu:
Ir vėl tu, mama...
user posted image

super bernzelis. labai patiko visu foto kokybe bigsmile.gif labai super mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 03 31, 19:41)
Su Boruzkos kailiuku tongue.gif

QUOTE(Ninin @ 2009 03 31, 19:43)
Ir aš su savo bernužėliu:

abi saunuoles wub.gif thumbup.gif tikrai geros foto thumbup.gif
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 03 31, 20:27)
Na tai jau jei zmogus atejo cia mokytis, man atrodo ir taip aisku, kad turi jau ateiti su ziniu bagazu .... nors minimaliu ax.gif  Beto temos pradzioj yra nuorodos  thumbup.gif O ir pagal nuotrauka galima spresti ar zmogus supranta ka daro ar nelabai  ax.gif

na,bet tuos pirmuosius ND padaryt tai tikrai juokum darbas, po keleta minuciu kiekvienam ax.gif mirksiukas.gif

QUOTE(Sea_ @ 2009 03 31, 21:09)
Sharpink jau po visu zaidimu su spalvom  4u.gif  kaip tik vakar apie tai skaitinejau internete 4u.gif

ale kaip tik vakar vakare galvojau, kad reiks man jusu visu paklaust thumbup.gif thumbup.gif nu va dabar zinosiu tikrai thumbup.gif
Atsakyti
Aciu mergaites 4u.gif faina, kad teisingu keliu einu... (bent taip manau...)

Noriu paklausti, gal kada noretu kuri nors mane su vaiku pafotografuoti? Bo as taip susisgribau, kad neturim bendru beveik nuotrauku doh.gif tai va galetumet eksperimentuoti kam idomu smile.gif Arbata pavaisinciau biggrin.gif user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 01 balandžio 2009 - 07:52
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 01, 08:51)
Aciu mergaites  4u.gif faina, kad teisingu keliu einu... (bent taip manau...)

Noriu paklausti, gal kada noretu kuri nors mane su vaiku pafotografuoti? Bo as taip susisgribau, kad neturim bendru beveik nuotrauku  doh.gif tai va galetumet eksperimentuoti kam idomu smile.gif Arbata pavaisinciau biggrin.gif user posted image

blush2.gif aš norėčiau biggrin.gif bet bijau, kad tavo lūkesčių nepateisinsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ninin @ 2009 04 01, 08:58)
blush2.gif aš norėčiau biggrin.gif bet bijau, kad tavo lūkesčių nepateisinsiu  lotuliukas.gif

aj baik tu, as paprasta, o jei mano galva nepavyks tai dar kviesiuos ka nors... gi suprantu, kad visos mes besimokancios esam... ax.gif galu gale kuo daugiau skirtingu foto is skirtingu zmoniu tuo smagiau hihihi.gif ir siaip jei kam reik ka fotkint tai pasirasau biggrin.gif noriu turet nuotrauku savu blush2.gif dar noriu kaip nors graziai iamzinti savo tattoo ji per visa nugara (cia kol jauna ir grazi is serijos lotuliukas.gif ), tai cia jau noriu kazkoki alia mena islauzt su sviesom ar pan, tik kad va lasinio turiu konkreciai po gimdymo... bet gal su PS nupjausim ? lotuliukas.gif
Cia buvo savireklama doh.gif ph34r.gif Tikiuosi adminai neuzbanins lotuliukas.gif

Pagaliau isauso ND diena thumbup.gif darysiu sian cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 01 balandžio 2009 - 08:06