o cia kito koliazo dalis, kazkas norejo suzinoti kas cia jei buciau toki idejus i koliaza, autore butu aiski
cia kaip ir sulinys bet vidus uzdengtas buvo, tai nemaciau kas ten viduj
QUOTE(Valetta @ 2009 03 30, 19:24)
ikeliu parodyt kaip ten visa atrodo kaireje laiptai marmuriniai, tik nelabai aiskiai matosi
Taip ir galvojau, kad skulptūros bus tavo, nes Lt tokių nėra O kaip tu su sraige koliažą padarei? Labai originaliai išėjo.
Duoma, na pas avytesss tai tikrai tas išplaukimas nuo objektyvo... Bet ir PS galima padaryti (tik gal atskirti galima bus iš kart
Valleta, vajei kokio grozio apsupty gyveni! jau tie kaaaalnai
QUOTE(Armana @ 2009 03 30, 19:30)
Taip ir galvojau, kad skulptūros bus tavo, nes Lt tokių nėra O kaip tu su sraige koliažą padarei? Labai originaliai išėjo.
su photoscape, nes su photoshopu niekas nesigavo
taip ir galvojau, kad tavo Zvaigzdute
Ediper
Debesu gamintojas
O nuo ko tos demes danguje pasidaro?
O nuo ko tos demes danguje pasidaro?
as pirma karta girdziu, kad Valetta gyvena ne lt pavydziu saules tau ir fotogenisku vaizdu aplink
ediper, objektyva nuvalyt nunesk, deme jame
Duoma, kad fonas plauktu reik placiai atvertos diafragmos kuo mazesnis f skaiciukas, tuo labiau plaukia
ediper, objektyva nuvalyt nunesk, deme jame
Duoma, kad fonas plauktu reik placiai atvertos diafragmos kuo mazesnis f skaiciukas, tuo labiau plaukia
QUOTE(RamuteS @ 2009 03 30, 19:36)
O As maniau, kad tu ne Italijoje o Ispanijoje gyveni
kodel taip pamanei
QUOTE(ediper @ 2009 03 30, 19:37)
Debesu gamintojas
gerai atrodo
bet viduj kazkas yra
Puke, kad as niekam cia garsiai ir neskelbiau
Aš suprantu viską, su diafragma. Bet kaip padaryt, kad labiau išplauktų...
Su fotošopu, tai reikia pažymėt foną ir tada pablurint jį?
Bet negražiai pasibrėžia.
O jeigu nori padaryt, kad tarkim veidas ryškus, o krutinė jau nebe? (Nu čia kaip pvz).
Laukiu kol pasveiks modelis mano, po operacijos dabar, dantis protinius išoperavo.
Nes reik ekspermentuot. O ir idėjų susikaupė.
Šiandien kažkaip galvojau ir supratau, kad piešimo ir fotografijos susiet negalima...
Nas manipuliacijų aš nenoriu...
Gaila.
O jeigu nori padaryt, kad tarkim veidas ryškus, o krutinė jau nebe? (Nu čia kaip pvz).
Laukiu kol pasveiks modelis mano, po operacijos dabar, dantis protinius išoperavo.
Nes reik ekspermentuot. O ir idėjų susikaupė.
Šiandien kažkaip galvojau ir supratau, kad piešimo ir fotografijos susiet negalima...
Nas manipuliacijų aš nenoriu...
Gaila.
QUOTE(Duoma @ 2009 03 30, 20:59)
Aš suprantu viską, su diafragma. Bet kaip padaryt, kad labiau išplauktų...
Darai kitą sluoksnį, jame blūrini ir su trintuku patrini tas vietas kur nenori to blūro... Kažkaip panašiai taip... Tik reik gal tą blūrą išgauti panašiai... (nors visvien manau, profesionalesnė akis atskirs)
QUOTE(Valetta @ 2009 03 30, 19:40)
Puke, kad as niekam cia garsiai ir neskelbiau [/color]
be reikalo , pradziugink mus apelsinmedziu giraiciu vaizdais ar siaip kokia specifine augmenija.
beje, paziurejau musu Blog'a, ten viena klaida isivelus, Action'as ne Kaktukes, o berods Peledikes pasiulytas (nesinori prisiimti kito gero )