Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, (23 tema)

QUOTE(Zitlali @ 2009 03 31, 19:53)
Sveikos, gavau akinius  thumbup.gif siandienos spalvos hihihi.gif

nerealiai thumbup.gif

QUOTE(Ninin @ 2009 03 31, 20:07)
Pradėkime gal nuo medžio temos (medis/medžio dalys/keli medžiai/miškas)? 

thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Zitali, grazus kadras, o vaikucio akytes kokios wub.gif
*
del ND man nera didelio skirtumo, gali buti ir dveji ir vieni tuo pat metu.

O ziuriu jau balsavimas uz Auto prasidejo. Tai visgi 5-baleje sistemoje balsuojam?
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 03 31, 19:18)
Sian Boruzka kartu buvo, mate kaip vaikus fotkint sunku  lotuliukas.gif nusikale vargse biggrin.gif sunku tobula kadra pagaut, fona irgi isgaut, kai tie vaikai skraidzioja ant ranku pas mama po visa buta tik ir spek gaudyt biggrin.gif oj... bet aciu uz komentarus  4u.gif aha, dziaugiuosi, kad ryskeeeeejaaaa biggrin.gif valio...

nu nesakyk doh.gif buvau pasilikusi darbu vakarui, bet jau nieko nepajegiu lotuliukas.gif laaabai dziaugsiuos jei bent kelios foto bus rodomos verysad.gif

QUOTE(lamella @ 2009 03 31, 19:21)
O tai smagu, mini mytas buvo biggrin.gif Dėk daugiau nuotraukų bigsmile.gif
Taip tikiu, kad sunku su vaikais smile.gif

Žiū nieks nedrysta balsuoti už auto lotuliukas.gif

na del mini meet`o tai taip wink.gif bent kazka is skyrelio gyvai pamaciau ax.gif ir supratau, kad tikrai ne man vaikus fotkint .. Zitlali dave pabandyti fiksuoto zidinio objektyva tai db intensyviai galvoju ar man jo reikia, nes tas 50-tukas kuri buvau nusipirkusi man netinka, reikia pirkti adapteri ..
Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2009 03 31, 20:31)
O ziuriu jau balsavimas uz Auto prasidejo. Tai visgi 5-baleje sistemoje balsuojam?

Sito irgi norejau paklausti: tai 5 balai vis tik?

Del temu, tai ir man gali buti 2 vienu metu, kaip dabar: viena 2 sav., kita-menesi. Jei dalyvausiu, tai dalyvausiu. O jei kazkas sutrukdys-na, taip ir liks gi...

Uz medzio tema ir as pasisakau. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Del nebalsavimo uz pazengusias tai cia lb negrazu cool.gif nes gal kazkas ateina is "pazengusiu" temos, bet pagal pazanga yra zymiai silpnesnis uz "pradziamoksles" ir po tokiu komentaru nebesupras zmogus ar jis visiskas "luzeris" fotografijoj, ar uz jo foto nebalsuojama uz tai kad atejo is kito skyrelio cool.gif
p.s.Bacardi sesija wub.gif
Atsakyti
Su Boruzkos kailiuku tongue.gif
user posted image
Atsakyti
Ir aš su savo bernužėliu:

Labas, mažule
lotuliukas.gif
user posted image

Ką aš čia išgėriau? g.gif
user posted image

Ir vėl tu, mama...
user posted image

Zitlali, paskutinė wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ninin: 31 kovo 2009 - 19:46
QUOTE(Nikkė @ 2009 03 30, 23:23)
Sea, oi laukiam laukiam taves sugristant!  bigsmile.gif Begsim visos i aerouosta pasitikti. Grusimes, kisim savo vaikus - mano nufotografuok pirma, mano!  lotuliukas.gif Neturincios vaiku begs is paskos is sauks - parodyk, koks exif, pasakyk, koks actionas!  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nikke, nu ir prajuokinai biggrin.gif

QUOTE(Sadi @ 2009 03 31, 18:03)
tuo kad nereikės tiek darbo įdėt, nereikės iščiūstytos foto, dėsim tokias kasdieniškesnes foto tam kad mokytis "kadrą pagaut". Bent aš taip suprantu.

už, už, už smile.gif man taip patikdavo pirmose temose taip smile.gif aš vistiek kiekvieną dieną nuo jūsų ~20 psl. atsilieku, tai su nuotraukom tas pats bus smile.gif

zitlali, paskutinė suuuuper wub.gif akys tai fantastiškos wub.gif

tų gimdymo foto tai nebegalėjau žiūrėt, išjungiau... tai buvo siaubingiau nei siaubinga unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wite: 31 kovo 2009 - 20:18
QUOTE(Zitlali @ 2009 03 31, 20:41)
Su Boruzkos kailiuku tongue.gif

labai wub.gif biški galima kairės pamažint. ką su spalvom darai?

QUOTE(Ninin @ 2009 03 31, 20:43)
Labas, mažule[/i]  lotuliukas.gif

akį merkia šėlmiškai thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linole @ 2009 03 31, 20:35)
Sito irgi norejau paklausti: tai 5 balai vis tik?

Kadangi balsavimas jau prasidejo pries valanda, o sprendimo del balsu skaiciaus dar nera, tai leisiu sau neregeta izuluma blink.gif paskelbti nauja tvarka.

Kadangi auto yra Peperoni tema (ir ne tik del to), tai manau tikslinga yra priimti jos pasiulyma ir skirti kiekvienam balsuotojui neribota vienetu skaiciu. drinks_cheers.gif

Taigi, kiekvienas auto balsuotojas turi:
viena penketa,
viena ketverta,
viena trejeta,
viena dvejeta,
neribota skaiciu (kiek nori) vienetu.

Peperoni, gal gali sita irasyti i albuma? 4u.gif

Armana, Labai patiko judesys ir tas vaikis miske, ypac pirma.

Baccardi pas Avytess tai nerealu, Sea, aciu uz nuoroda!

Zitlali, patiko! Bet akyciu tu atskirai neapdirbinejai? Man jos kazkaip nenaturaliai ryskios, bet gal cia tik mano monikas taip rodo...

Ninin, grazu - kaip visada. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikkė: 31 kovo 2009 - 20:24
Tai gal nebutinai tada naujokam daryti privalomus ND.... daleiskim jei as nenoriu deti nuotrauku i albuma ir laukti ten komentaru ar dalyvauti konkursuose, del veninteles priezasties - vos speju sia tema sekt doh.gif Kodel negalima ideti foto i tema kritikai ir t.t be jokiu ND darbu.... g.gif blush2.gif
Man labai patiko ideja kad kiekviena savaite turetu savo tema 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 03 31, 21:21)
Tai gal nebutinai tada naujokam daryti privalomus ND.... daleiskim jei as nenoriu deti nuotrauku i albuma ir laukti ten komentaru ar dalyvauti konkursuose, del veninteles priezasties - vos speju sia tema sekt  doh.gif Kodel negalima ideti foto i tema kritikai ir t.t be jokiu ND darbu....  g.gif  blush2.gif
Man labai patiko ideja kad kiekviena savaite turetu savo tema  4u.gif

Tai į temą kritikai galima dėt bet kam nuotraukas mirksiukas.gif
nors ne bet kam jau ir čia galima. jaučiu jei pradėtų kas nors naujas klausinėt kas yra diafragma ir pan, būtų pasiustas instrukcijos skaityt cool.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sadi: 31 kovo 2009 - 20:23