Sadi
Baccardi pas Avytess
QUOTE(Sea_ @ 2009 03 31, 18:33)
šakės, kokios jos foto gražios
Armana, man tai pirma ir paskutiė labiausiai su berniuku
Kokios gražios foto pas Avytess Spalvos
Kokios gražios foto pas Avytess Spalvos
Armana, labai produktyviai pasivaiksčiojot
Avytesss tai ir man spalvos ir skaidrumas
Avytesss tai ir man spalvos ir skaidrumas
QUOTE(Sadi @ 2009 03 31, 19:29)
Na, Ninin, užvirei košę - siūlyk temą
Pradėkime gal nuo medžio temos (medis/medžio dalys/keli medžiai/miškas)? Estafetę sekančiai temai perduodu Sadi (tai gal fotkinam šią savaitę, o jei norėsime dar, pratęsime dar iki Vėlykų). Dalyvavimas neprivalomas, bet ir laukiamas. Ir laukiami visų komentarai
QUOTE(Zitlali @ 2009 03 31, 18:53)
O jau akys akys, be galo gražios ir ryškios Spalvytės gal kiek šaltokos, net nežinau, bet visumoj tai labai graži nuotraukytė
Zitlali, na jau akių grožis Tik ten ranka(?) nesižiūri apačioje ir galėtų fonas būti visas toks kaip kairėje Bet kuo toliau tuo Tavo nuotraukos ryškėja
QUOTE(lamella @ 2009 03 31, 20:13)
Zitlali, na jau akių grožis Tik ten ranka(?) nesižiūri apačioje ir galėtų fonas būti visas toks kaip kairėje Bet kuo toliau tuo Tavo nuotraukos ryškėja
Sian Boruzka kartu buvo, mate kaip vaikus fotkint sunku nusikale vargse sunku tobula kadra pagaut, fona irgi isgaut, kai tie vaikai skraidzioja ant ranku pas mama po visa buta tik ir spek gaudyt oj... bet aciu uz komentarus aha, dziaugiuosi, kad ryskeeeeejaaaa valio...
QUOTE(Zitlali @ 2009 03 31, 20:18)
Sian Boruzka kartu buvo, mate kaip vaikus fotkint sunku nusikale vargse sunku tobula kadra pagaut, fona irgi isgaut, kai tie vaikai skraidzioja ant ranku pas mama po visa buta tik ir spek gaudyt oj... bet aciu uz komentarus aha, dziaugiuosi, kad ryskeeeeejaaaa valio...
O tai smagu, mini mytas buvo Dėk daugiau nuotraukų
Taip tikiu, kad sunku su vaikais
Žiū nieks nedrysta balsuoti už auto
QUOTE(Zitlali @ 2009 03 31, 18:53)
visai kitas reikalas
QUOTE(Ninin @ 2009 03 31, 19:07)
Pradėkime gal nuo medžio temos (medis/medžio dalys/keli medžiai/miškas)?
super
QUOTE(lamella @ 2009 03 31, 11:21)
as jau pradejau