Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, (23 tema)

QUOTE(Sea_ @ 2009 03 31, 16:24)
Suni ant sieno?   biggrin.gif

neaaa, mano buvo amarilis su išdegusiu fonu blush2.gif blush2.gif blush2.gif kol nesužinojau, kad išdegimai blogai, man ten toks mianas atrodė biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peledike: 31 kovo 2009 - 16:59
Duoma, man tavo pirmoji foto labiau patiko ax.gif

Aš šiandien bandžiau judesį gaudyti blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Ačiū už atsakymą ir nuoširdumą aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Duoma @ 2009 03 31, 17:58)

Ediper tikrai?  blush2.gif  O tai dabar sakykit, gi vistiek žinot, kuris geresnis, šitas, ar tas kur jau albume yra? Ar abu dėt.  biggrin.gif

Žinau, kad nepasieksiu tokio efekto kaip avytess...

tai aiskiai dek! juk ne po viena foto dedam! ka tu cia dar mastai biggrin.gif

as irgi noriu tokiu sviesiu foto kaip avytess,bet neisivaizduoju kaip padaryt,jauciu vien actionu neuztenka tam unsure.gif

QUOTE(Armana @ 2009 03 31, 18:12)
Duoma, man tavo pirmoji foto labiau patiko  ax.gif

sunkvezimis thumbup.gif
Atsakyti
aciu uz temuke nu jus duodat per diena 17psl g.gif o dar dveji nd schmoll.gif neimanoma verysad.gif

bet as pasisakysiu kad butu tik vienas nd ir kitas gali but tiesiog kritikai g.gif na cia tik mano nuomone mirksiukas.gif bet ritme bandysiu dalyvaut jei spesiu doh.gif

bet pasigirsiu siandien pirkau stova ir kazkoki flasha(blykste) (beveik nauja is ebay) problema ta kad nemoku elgtis su juo lotuliukas.gif dabar pirksiu 50mm wub.gif ir tikiuosi bus geresnis rezultatas blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edeva: 31 kovo 2009 - 17:40
Nikke,as megstu pajuokauti blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Čia dar iš šiandieninio pasivaikščiojimo blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti

QUOTE(Sadi @ 2009 03 31, 16:03)
tuo kad nereikės tiek darbo įdėt, nereikės iščiūstytos foto, dėsim tokias kasdieniškesnes foto tam kad mokytis "kadrą pagaut". Bent aš taip suprantu.

QUOTE(Sadi @ 2009 03 31, 16:09)
na aš pvz kai ruošiuosi ND, atmetu nemažai foto savo nuožiūra. ir nėra su kuo pasitart kas gerai, kas ne. Išeina kad mokomės kiekviena atskirai. O čia būtų lengvesnės, platesnės, paprastesnės temos.

kazkaip viskam drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(Valetta @ 2009 03 31, 16:16)
taigi tam yra kritikos albumas  mirksiukas.gif

kiek pamenu, jis buvo sukurtas tom foto, kurios ar asmeniskos, ar cia nesinori det del kokiu priezasciu mirksiukas.gif ir man minusas, jei ten det, kad as puse foto ne nepamatyciau -kaip kad dabar unsure.gif nespeju as lakstyt po kelias vietas unsure.gif

QUOTE(Armana @ 2009 03 31, 17:12)

man pati pirma foto wub.gif
Atsakyti

O aš su savo pasiūlymu.., tiksliau apie jį smile.gif Siūlau tam, kad fotografuoti ne tik vaiką ar mišką, kuriame vaikštome rolleyes.gif (juk ne kiekviena tikslingai žino ko nori, ne kiekviena gali, o jei bus tema, tai ir bandysi/nebandysi gaudyti tokį kadrą). Tai kad tokia didesnė paskata kažką daryt.
Aišku, aš čia iš savo varpinės žiūriu. Gal Stiklinei, Zitlali, Peperoni ir t.t. kai fotografuoja daug ir įvairiai, tai gal ir ne aktualu.

Dar nelabai supratau, nenorite, kad temoje tai būtų, nes ir taip daug prirašom. Tai juk dabar irgi dedam nuotraukas (kas kokias turi, kas ką fotkina)... Tai kuom skirsis, jei mes dėsim temines nuotraukas (ir ne visos, o tik tas kas norės - juk čia neprivaloma)? g.gif

Atsakyti
QUOTE(Peledike @ 2009 03 31, 08:59)
neaaa, mano buvo amarilis su išdegusiu fonu  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  kol nesužinojau, kad išdegimai blogai, man ten toks mianas atrodė  biggrin.gif  blush2.gif

smile.gif

Kokia grazia Baccardi fotosesiją, Avytess albume radau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2009 03 31, 18:12)

gerai, paskutinė kiek prastesnė. bet judėsio įspūdis geras thumbup.gif

QUOTE(bonda @ 2009 03 31, 19:11)
kiek pamenu, jis buvo sukurtas tom foto, kurios ar asmeniskos, ar cia nesinori det del kokiu priezasciu mirksiukas.gif  ir man minusas, jei ten det, kad as puse foto ne nepamatyciau -kaip kad dabar unsure.gif nespeju as lakstyt po kelias vietas unsure.gif

ir aš šitoj vietoj sutinku lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Na, Ninin, užvirei košę - siūlyk temą mirksiukas.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Sea_ @ 2009 03 31, 19:24)
Kokia grazia Baccardi fotosesiją, Avytess  albume radau wub.gif

įmesk nuorodą, please
Atsakyti
Armana, man judesio pirmos dvi foto thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif O su vaikų labai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif tai kur paspirtukas su koja lotuliukas.gif Einu ir aš tvarkyti šios dienos vaiko foto smile.gif
Atsakyti