Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, (23 tema)

QUOTE(Peledike @ 2009 03 31, 16:58)
Laba

o jūs man dabar pasakykit kuo skirsis tie naujieji savaitiniai nd nuo dabar esančių  blush2.gif  nelabai suprantu esmės aš jų  blush2.gif

tuo kad nereikės tiek darbo įdėt, nereikės iščiūstytos foto, dėsim tokias kasdieniškesnes foto tam kad mokytis "kadrą pagaut". Bent aš taip suprantu.
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 03 31, 11:15)
aha, su balsavimu tai sunku bus.... o už pažengusių auto balsuojam ar ne?

Armana, vis pamirštu paklaust - kai tu tą pūkuotuką apšvietei taip?

Et, ten paprasčiausiai dienos šviesos apšvietimas sklindantis nuo lango blush2.gif .

QUOTE(Peperoni @ 2009 03 31, 12:40)
as tai grieztai pries smoke.gif cool.gif

del labai paprastos priezasties - vakar pavakare isjungiau pc, snd isijungiau - jau 12 puslapiu privaryta.... doh.gif

tai jei dar desim nuotraukas ir jas komentuosim...  blink.gif  fiziskai nebebus imanoma sekti temos... doh.gif

Pritariu drinks_cheers.gif

QUOTE(Peledike @ 2009 03 31, 15:58)
Laba

o jūs man dabar pasakykit kuo skirsis tie naujieji savaitiniai nd nuo dabar esančių  blush2.gif  nelabai suprantu esmės aš jų  blush2.gif

Aš irgi nelabai suprantu kuo tokie ND skirsis nuo buvusių besidubliuojančių
mastau.gif Kažin ar verta tuomet ką nors keisti esamuose ND.
Atsakyti

Aš tai tik Baccardi ir Peperoni žinau, dar Stiklinę numanau, o Jūs žiū visas beveik atpažįstat biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2009 03 31, 17:04)
Et, ten paprasčiausiai dienos šviesos apšvietimas sklindantis nuo lango blush2.gif .

Aš irgi nelabai suprantu kuo tokie ND skirsis nuo buvusių besidubliuojančių

ne bet labai gražiai sužaidė šviesa thumbup.gif

na aš pvz kai ruošiuosi ND, atmetu nemažai foto savo nuožiūra. ir nėra su kuo pasitart kas gerai, kas ne. Išeina kad mokomės kiekviena atskirai. O čia būtų lengvesnės, platesnės, paprastesnės temos.

QUOTE(lamella @ 2009 03 31, 17:06)
Aš tai tik Baccardi ir Peperoni žinau, dar Stiklinę numanau, o Jūs žiū visas beveik atpažįstat biggrin.gif

man tai dabar parūpo ar mano spėjimas dėl c-girl teisingas g.gif ar yra jos auto albume doh.gif
Atsakyti
įdėjau į kritikos albumą dvi foto tongue.gif

nedėjau į Auto, kad kas nesupainiotų ir nepabalsuotų tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 03 31, 15:54)
as su 50mm nebandzius, negaliu lygint, bet man patinka skaidrumas, sviesumas 35mm, spalvos wub.gif tik is arti jei noriu nufotkint, jau tenka gan arti prieit doh.gif

Mane tai labiausiai domina antras planas, bokeh smile.gif Na ir šviesumas, kas be ko...

QUOTE(Sea_ @ 2009 03 31, 15:55)
galvoji 35mm isigyti?

Nežinau... Dėl visa ko domiuosi smile.gif Labai muilina mano tas 50-ukas. Nežinau, gal ten ir mano bėda. Iš tiesų tai man nereikia, bet žinai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 03 31, 16:09)
1.na aš pvz kai ruošiuosi ND, atmetu nemažai foto savo nuožiūra. ir nėra su kuo pasitart kas gerai, kas ne.
2.man tai dabar parūpo ar mano spėjimas dėl c-girl teisingas  g.gif ar yra jos auto albume  doh.gif

1.taigi tam yra kritikos albumas mirksiukas.gif
2.99.9 % yra rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 03 31, 16:03)
tuo kad nereikės tiek darbo įdėt, nereikės iščiūstytos foto, dėsim tokias kasdieniškesnes foto tam kad mokytis "kadrą pagaut". Bent aš taip suprantu.

bet gi tokias foto mes dabar dedam į temą kritikai/aptarimui. tik tiek, kad tas nevyksta labai intensyviai, nors galėtų.... merginos, nebijokit dėti savo foto, juk mes mokomės, niekas čia nesijuoks. kaip tik laikui bėgant pasidžiaugs, kad pažangą padarėt mirksiukas.gif ir komentuoti nebijokit. nesvarbu, kad kartojat kažkieno jau pasakytą nuomonę, bet patikėkit, tai nėra šiaip sau kartojimas, jei jūsų nuomonė tokia pati. pvz aš kažkada seniai seniai įkėliau pas pažengusiuosius toookį briedą, kad dabar gėda blush2.gif ir visi kaip susitarę man kartojo tą pačią mano klaidą. patikėkit, tai buvo veiksmingiau nei kad būtų pasakęs tik vienas, o visi kiti patylėję.
Atsakyti
QUOTE(Peledike @ 2009 03 31, 08:21)
pvz aš kažkada seniai seniai įkėliau pas pažengusiuosius toookį briedą, kad dabar gėda  blush2.gif  ir visi kaip susitarę man kartojo tą pačią mano klaidą. patikėkit, tai buvo veiksmingiau nei kad būtų pasakęs tik vienas, o visi kiti patylėję.

Suni ant sieno? biggrin.gif
Atsakyti
Sea, geras cia su tuo "tavo" auto. biggrin.gif Temoje kazkas paburbejo, kad ir pazenge nuotraukas deda, ir tada prie tos auto albume atsirado uzrasas: "Sea - malonu susipazinti". Nu tai as ir nusprendziau, kad cia tu. doh.gif biggrin.gif Dar pagalvojau - kaip neaiskiai prisistate, nesuprasi, ar cia tikrai ji. biggrin.gif Cia as apie ta sviesia mamyte sedincia ant baltos "savo" sofutes.

Na, as tai albume matau tris pazengusiu foto... (cia as taip manau, kad matau tongue.gif ). Dar manau, kad atpazistu kai kurias pradinukes... Labai bus idomu suzinoti tiesa...

Saules puga, nori naujos technikos? Tai pirk tokia, kad galetum tokias nuotraukas daryti: http://gigapan.org/v...6648c2b4b06233c.
Cia is B. Obamos inauguracijos. Dvigubas spragtelejimas bet kurioj vietoj pritrauks kiekviena zmogu.
biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikkė: 31 kovo 2009 - 16:46
QUOTE(Sea_ @ 2009 03 31, 15:31)
nes jei diskriminuosit dings noras dalyvaut pazengusiosioms. Juo labiau,kad pacios net neskiriat kuris pazengusios portretas kuris ne biggrin.gif

Tikrai del to negingtu noras dalyvaut biggrin.gif Daug pradinukiu portretu dar ir geresni nei tie keli pazengusiu, su tuo sutinku drinks_cheers.gif

Galit ir nebalsuot, tikrai nesupyksiu.... biggrin.gif Ne del to idejau ax.gif o todel kad portretai man idomiausia tema blush2.gif biggrin.gif Galiu ir isimti pries prasidedant balsavimui mirksiukas.gif As pati uz pazengusias kolegas nebalsuosiu biggrin.gif

Atsakyti
Sadi, bonda, vugi, sea, ačiū labai. thumbup.gif 4u.gif

Išduosiu paslaptį, dėl akių.
Pažymiu nedidelį rata aplink akis, o tada šarpinu. : ) Bet aišku reikia nedaug, nes poto skiriasi. doh.gif

Puke, vat, kad nelabai. Gal nebent kažką įdomesnį daiktą reikėtų paimt. Ir tikrai jį iš skirtingų kampų nufotkint, tik skirtinguose vietose.
Galbūt, kada nors, aš įgyvendinsiu šitą idėją. biggrin.gif

Ediper tikrai? blush2.gif O tai dabar sakykit, gi vistiek žinot, kuris geresnis, šitas, ar tas kur jau albume yra? Ar abu dėt. biggrin.gif

o čia vat, dar vienas.
Žinau, per arti fotografuotas.
Bet noriu kitokios kritikos. ax.gif
Žinot, labai noriu išmokt padaryti tokias šviesias, švelnias nuotraukas.
Tai šita pabandymui buvo.
Ar primena nors kiek?
Ir kaip fonas? ax.gif
Žinau, kad nepasieksiu tokio efekto kaip avytess...
Bet dar reiks pamėgint su seava duotomis pamokėlėmis. bigsmile.gif
Man asmeniškai truputį trūksta kontrasto, bet ir taip žandai išdegę. doh.gif
user posted image
Atsakyti