Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, (23 tema)

QUOTE(inesaS @ 2009 03 31, 16:25)
Gal tos kurios nedalyvauja Auto,po balsavimo galetu ideti savo nuotraukytes? bigsmile.gif Butu labai fainei susipazinti. blush2.gif O as kad ir ziauriai baisiai atlikta vistiek idejau.Kaip sakoma del kompanijos ir zydas pasikore...... blush2.gif

mielai smile.gif
galiu įdėti ir dabar, į kurį aplanką?
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 03 31, 16:31)
aisku balsuokit uz visus auto, nes jei diskriminuosit dings noras dalyvaut pazengusiosioms. Juo labiau,kad pacios net neskiriat kuris pazengusios portretas kuris ne biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ninin, sutinku su tavo pasiulymu, tik det i tema nepritariu, nes bus bardakelis tikrai, labai daug psl. reiks verst norint susirast, o laiko nelabai tam bus blush2.gif
QUOTE(Rustė @ 2009 03 31, 15:22)
o manęs nepažinot niekas tongue.gif

as buvau isitikinus, kad viena foto tikrai tavo rolleyes.gif bet jei sakai nera, tai verysad.gif dek i nd

as kuo toliau tuo linkstu is vis nebalsuot uz Auto blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ninin @ 2009 03 31, 16:34)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Bet gal biški ribojam tuos pliusus (na pvz. 15-20)...

oi bus daug skaiciavimo gal taip g.gif didinam balu skaiciu ir psio ? g.gif arba 5 balai ir dar 5 zvaigzdutes/pliusus ar buckius biggrin.gif bet idomu,kaip po to tuos pliusus ivertinti? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ediper: 31 kovo 2009 - 15:52
QUOTE(Valetta @ 2009 03 31, 16:48)
Ninin, sutinku su tavo pasiulymu, tik det i tema nepritariu, nes bus bardakelis tikrai, labai daug psl. reiks verst norint susirast, o laiko nelabai tam bus  blush2.gif

na bet temą vistiek skaitom cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 03 31, 15:36)
Nieko, Puke, norėjau prašyt kokių portretų pvz., bet dabar, jei esi įdėjusi, susirasiu smile.gif

ai, tokiu demesio vertu ir nepadarius dar blush2.gif keli vaiku buvo, va, mano auto irgi su 35mm darytas biggrin.gif vakare prisipazinsiu biggrin.gif dar yra koliazas paskutiniu ND, mano maze ten blush2.gif cia det nenoriu tos foto blush2.gif

as su 50mm nebandzius, negaliu lygint, bet man patinka skaidrumas, sviesumas 35mm, spalvos wub.gif tik is arti jei noriu nufotkint, jau tenka gan arti prieit doh.gif
Papildyta:
QUOTE(ediper @ 2009 03 31, 15:50)
oi bus daug skaiciavimo gal taip  g.gif didinam balu skaiciu ir psio ? g.gif arba 5 balai ir dar 5 zvaigzdutes/pliusus ar buckius  biggrin.gif bet idomu,kaip po to tuos pliusus ivertinti? g.gif

vis tiek neskaiciuoji biggrin.gif geriau pliusai vien tik... arba sena sistema - 5 balai smile.gif

as uz tai, kad foto butu keliamos cia, na, tos momentiniu ND biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pukė: 31 kovo 2009 - 16:00
QUOTE(Pukė @ 2009 03 31, 16:52)
va, mano auto irgi su 35mm darytas biggrin.gif vakare prisipazinsiu biggrin.gif

o tai balsuojam ne dvi dienas?
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 03 31, 15:54)
o tai balsuojam ne dvi dienas?

oi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 03 31, 07:36)
Nieko, Puke, norėjau prašyt kokių portretų pvz., bet dabar, jei esi įdėjusi, susirasiu smile.gif

galvoji 35mm isigyti?
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 03 31, 16:25)
Gal tos kurios nedalyvauja Auto,po balsavimo galetu ideti savo nuotraukytes? bigsmile.gif Butu labai fainei susipazinti. blush2.gif O as kad ir ziauriai baisiai atlikta vistiek idejau.Kaip sakoma del kompanijos ir zydas pasikore...... blush2.gif

o as ir nelabai kokybiska del kompanijos idejau, na kad susipazint ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Laba

o jūs man dabar pasakykit kuo skirsis tie naujieji savaitiniai nd nuo dabar esančių blush2.gif nelabai suprantu esmės aš jų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vugi @ 2009 03 31, 15:56)
o as ir nelabai kokybiska del kompanijos idejau, na kad susipazint ax.gif  blush2.gif

man rodos jau zinau kur tu blush2.gif is pavadinimo...
Atsakyti