Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, (23 tema)

QUOTE(Rasytce @ 2009 03 31, 14:13)
as pasisakau kad nea  ax.gif

na kur mes taip skubam, a? be abejo musu tarpe yra labai stipriai mokanciu fotografuot, pagaut menine gyslele - visa tai o.k., bet musu tempai tai tikrai ne visiems, tai gal apmazinam tas apsukas, o kas nori komentaru - deda foto i temuke ar i albumeli ir visad sulauks gi nuomoniu smile.gif

o as pritarciau... nes tikrai sunku speti su jumis. o mokytis noras tikrai yra, bet net ir labai norint tokiais tempais nesigauna.. ax.gif
QUOTE(Duoma @ 2009 03 31, 16:07)
O čia tai, ką šiandien pavyko išspaust.  blush2.gif
Į

oi.. man siaip labai patiko.. bet jau tookia nuskriausta... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 03 31, 07:05)

Sea, tu man panasiausia i 21nr blush2.gif bet senai as tave macius, suklydau doh.gif  biggrin.gif

biggrin.gif va ciaauto

Duoma, tu puikus modeliukas, tokie ryskus bruozai pas tave wub.gif fotografuot ir fotografuot tave 4u.gif
Atsakyti
o manęs nepažinot niekas tongue.gif

bo manęs nėra sad.gif

buvau idėją sugalvojus, ale mano fotikas nemoka padaryti to, ąk aš noriu sad.gif
tad šį kartą Auto tik pasižiūrėsiu ...
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 03 31, 15:22)
o manęs nepažinot niekas tongue.gif

bo manęs nėra sad.gif

buvau idėją sugalvojus, ale mano fotikas nemoka padaryti to, ąk aš noriu sad.gif
tad šį kartą Auto tik pasižiūrėsiu ...

Gal tos kurios nedalyvauja Auto,po balsavimo galetu ideti savo nuotraukytes? bigsmile.gif Butu labai fainei susipazinti. blush2.gif O as kad ir ziauriai baisiai atlikta vistiek idejau.Kaip sakoma del kompanijos ir zydas pasikore...... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 03 31, 15:22)

panasi biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
Duoma, dek greitai savo portreta i ND ! L .grazus!

As siulau balsuoti uz visus auto(tame tarpe ir pazengusiu) . As atpazystu tik Baccardi,itariu kuris gali buti C-girl ir Peperoni kuris zinau smile.gif Ir gal tikrai padidinam balu skaiciu siam balsavimui?(jei is vis balsuojam rolleyes.gif )

Papildyta:
QUOTE(Sea_ @ 2009 03 31, 16:22)
biggrin.gif  va cia[color=yellow]auto

oioi kaip grazu ! bigsmile.gif
Atsakyti
galim patikusiom fopto duot pliusus ir paskui skaiciuot kas daugiausia ju gavo blush2.gif o pliusu skaicius neribojamas butu g.gif na, cia tik pasiulymas, staig soves galvon biggrin.gif
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Na šaunu, kad yra norinčių... Tai gal susimąstom, ir pirmyn... Kas norės prisijungs (beje galim ir ne kas savaitę keist temą)? O kas nenorės, tai ir toliau fotografuos ir rodys tai, ką norės biggrin.gif
Dar vis mąstau dėl nuotraukų kėlimo į temą (nors man logiška, nes čia mokomės juk): jei daugelis būtų prieš, o tokius teminius pasidarbavimus darom, galim kelti į albumą (tik ar nesudėtinga per dvi vietas žiūrėti, išsakyti pastabas?)

Kas dar UŽ? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2009 03 31, 07:26)
Duoma, dek greitai savo portreta i ND ! L .grazus!

As siulau balsuoti uz visus auto(tame tarpe ir pazengusiu) . As atpazystu tik Baccardi,itariu kuris gali buti C-girl ir Peperoni kuris zinau  smile.gif Ir gal tikrai padidinam balu skaiciu siam balsavimui?(jei is vis balsuojam rolleyes.gif )

aisku balsuokit uz visus auto, nes jei diskriminuosit dings noras dalyvaut pazengusiosioms. Juo labiau,kad pacios net neskiriat kuris pazengusios portretas kuris ne biggrin.gif
Atsakyti

QUOTE(Ninin @ 2009 03 31, 15:30)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Na šaunu, kad yra norinčių... Tai gal susimąstom, ir pirmyn... Kas norės prisijungs (beje galim ir ne kas savaitę keist temą)? O kas nenorės, tai ir toliau fotografuos ir rodys tai, ką norės biggrin.gif
Dar vis mąstau dėl nuotraukų kėlimo į temą (nors man logiška, nes čia mokomės juk): jei daugelis būtų prieš, o tokius teminius pasidarbavimus darom, galim kelti į albumą (tik ar nesudėtinga per dvi vietas žiūrėti, išsakyti pastabas?)

Kas dar UŽ?  blush2.gif

as UZ, kad deti cia situs mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 03 31, 16:30)
galim patikusiom fopto duot pliusus ir paskui skaiciuot kas daugiausia ju gavo blush2.gif o pliusu skaicius neribojamas butu g.gif na, cia tik pasiulymas, staig soves galvon biggrin.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Bet gal biški ribojam tuos pliusus (na pvz. 15-20)...
Atsakyti
Nieko, Puke, norėjau prašyt kokių portretų pvz., bet dabar, jei esi įdėjusi, susirasiu smile.gif
Atsakyti