Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, (23 tema)

QUOTE(Rustė @ 2009 03 30, 21:09)
Peperoni, atsakau, ko klausei - 100% medvilnė, kaip nešiojasi, nežinau, daryta užsakymui

mezginius, ir darbelius ant modelių, pamatyti galima čia

apskritai mane nustebino, kad tiek išgyrėte swoon.gif

nu muilas muilas, o va pasirodo kaip gaunasi

Tkrai sauniai susidorojai su uzduotim thumbup.gif reiks pasiziuret, kas ten is tu siulu gaunas, aciu uz nuoroda 4u.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 03 30, 21:31)
Cia viena is siandienos bandymu su spalvom
user posted image

Man labai jau akytes negraziai atrodo... ir tos kojinytes... zodziu perfotografuot... smoke.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 03 30, 21:47)

nu jau labai perspaudei su tom spalvom.. ax.gif

QUOTE(Sadi @ 2009 03 30, 23:07)
  o dar galima bus ir kokį meetą sušaukt su sea

butinu butiniausiai drinks_cheers.gif thumbup.gif

QUOTE(olo @ 2009 03 30, 23:33)
Į koliažo ND nespėjau, tai parodysiu čia.

Undinė
user posted image

nu labai fainas koliazas thumbup.gif tie seseliai siek tik didoki po akytem - bet siaip super thumbup.gif
Atsakyti
o gal tikrai tegu pazengusios prisistato? man rodos pazinau SP o daugiau nieko...
Atsakyti
QUOTE(Valetta @ 2009 03 31, 10:43)
O Stikline, Peperoni irgi nedalyvavo ND

nu zinokit nedalyvavo, nes negali atsidaryt ne vienos foto programos... doh.gif unsure.gif

QUOTE(Stiklinė @ 2009 03 31, 11:52)
A kodėl du ND buvo padaryti? Ar tik ne todėl, kad dauguma nenorėjo auto? Tai, kad tiems nenorintiems būtų ką veikt ir be auto

va va - paradoksalu, bet teisybe lotuliukas.gif

QUOTE(RamuteS @ 2009 03 31, 11:59)
O dabar po savaites sirgimo su 40 temperatura , tai visa pajuodus, net pati i save negaliu ziuret 

Kas cia tau buvo? blink.gif

Del ND - kaip nuspresit taip ir bus, as pasilieku prie nuomones - kas nori tas daro smile.gif

O del auto - gal vis tik sikart del didelio nutorauku skaiciaus pasididinam balu skaiciu? g.gif arba dar galim pasidaryt neribojama skaiciu balsu po 1 bala wink.gif kad pritrukus balsu nors simboliskai apdalintumem po 1 taskeli smile.gif
Papildyta:
QUOTE(almantė_k @ 2009 03 31, 13:15)
o gal tikrai tegu pazengusios prisistato? man rodos pazinau SP o daugiau nieko...

Nera ten SP biggrin.gif is rimtai pazengusiu yra tik dvi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 03 31, 12:21)

*Del ND - kaip nuspresit taip ir bus, as pasilieku prie nuomones - kas nori tas daro smile.gif

**O del auto - gal vis tik sikart del didelio nutorauku skaiciaus pasididinam balu skaiciu?  g.gif  arba dar galim pasidaryt neribojama skaiciu balsu po 1 bala wink.gif kad pritrukus balsu  nors simboliskai apdalintumem po 1 taskeli smile.gif

* bet tada ir negrasinam tongue.gif , kad kas nedaro negaus ir psw biggrin.gif

** as irgi si syki siulau gal net balu skaiciu praplest, ne nuo 5, gal nuo 7 ar kazkiek mirksiukas.gif nes daug foto tikrai labai neblogu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 03 31, 12:21)

Nera ten SP biggrin.gif is rimtai pazengusiu yra tik dvi  ax.gif

tada viena mergina buvo i ja panasi, bent jau taip pasirode blush2.gif SP sviesiaplauke, ane? o balu skaiciu galima padidint, tik uzduotis bus dvigubai sunkesne, nes ir taip jau labai sunku del favoritu apsisprest...
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 03 31, 13:24)
* bet tada ir negrasinam tongue.gif , kad kas nedaro negaus ir psw biggrin.gif

Nu as negrasinau ne vienai mastau.gif biggrin.gif (man irgi galejo sikart neduot hihihi.gif )
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 03 31, 12:26)
Nu as negrasinau ne vienai mastau.gif biggrin.gif (man irgi galejo sikart neduot hihihi.gif )

na, as tik pajuokavau tongue.gif

Atsakyti

Dėl ND: techninius ir kūrybinius ND tikrai reik jungti. Nes net techniniuose stengiames pažvelgti kūrybingai wink.gif Kiek jų bus, manau ne esme: kažkas nedalyvaus, kažkas dalyvaus. Nors gal vasarai artėjant 3 ND daug... nors gal atvirkščiai daugiau fotkinsim orams atšilus g.gif

Aš vėl iškelsiu kitą pasiūlymą. Palikti konkursiniams darbas 1-2 ND. O temoje atgaivinti ND. Pavyzdžiui savaitės tema. Ir šia tema gaudom kadrus ir dedam temoje. Gal net mažiau apdirbtus su PS (na apart karpymo, kadravimo, rėmelių)... Va čia tai labiau techniniai būtų... Prisipažinsiu, aš bent fotografuoju tik vaiką ir kažkiek gamtos, kai su vaiku lauke, miške. Į miestą viena fotograuoti nevažiuoju (visgi labiau vaika gaudyt reik, nei kadrus biggrin.gif )... O su tokios temom ir noro daugiau,ir paskatos...
Kas nori, fotkina, kas nori ne. Galima ir vėluoti, galima ir idėjas kartoti ir pan...

Ką manot? Au... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ninin @ 2009 03 31, 13:34)
O temoje atgaivinti ND. Pavyzdžiui savaitės tema.

as tai grieztai pries smoke.gif cool.gif

del labai paprastos priezasties - vakar pavakare isjungiau pc, snd isijungiau - jau 12 puslapiu privaryta.... doh.gif

tai jei dar desim nuotraukas ir jas komentuosim... blink.gif fiziskai nebebus imanoma sekti temos... doh.gif

--------------

Ai ir dar prisiminiau tas cekanaviciaus foto... ax.gif man, jas paziurejus, kilo viena vienintele mintis, kad fotografas liguistai megaujasi gimdymo procesu ir moters kanciom... miano as ten jokio neizvelgiau...

ir apskritai as esu is tu konservatyviu paziuru personu, katros pries visokio plauko iamzinimus gimdyme.... gimes vaikiukas - viskas ok ... bet gimdymas schmoll.gif tai labai intymus procesas, kuris toks ir turi likt... (ar jus kuri noretumet matyt tose nuotraukose? doh.gif ) neveltui senovej joks vyras negaledavo perzengt gimdyves kambario slenkscio... ax.gif yra tame prasmes ir esmes... kad ir kaip mes bemodernetumem...
Atsakyti
Aš irgi norėčiau pritarti minčiai, kad už paženugias nebalsuojam rolleyes.gif , tegu jos albume pristato ir viskas wink.gif. O gerų nuotraukų tikrai daug, norisi beveik visom duoti balų, labai gera mintis padalinti po vieną balą thumbup.gif .
Aš PS kažkokį turiu, bet tik demo versiją ir niekaip negaliu nulaužti doh.gif blush2.gif . Nuotraukas tvarkau, jeigu galima taip pasakyti, su Picasa doh.gif . Jeigu pradedu žaisti su spalvom- visai sugadinu foto.
Dėl gimdymo- nenorėčiau kad mane kas fotkintų, momentais net šalia stovintis vyras nervino, o jeigu jau bandė prisiliesti, tai buvo griežtai uždrausta mane liesti biggrin.gif.

Žiūrėkit jau atšilo ir vakarai ilgesni, gal apie susitikimą būtų galima pakalbėti ax.gif (čia aš apie Vilnių kalbu). Vieną kart tarėmės su Ninin, ale buvau po gimtadienio ir baterkės fotiko numirė, o atsargines iš vis teko išmesti bash.gif, nes tik pakrautos padaro 3-5 kadrus ir miršta.
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 03 31, 11:15)
mielka,as tau i kompany jungsiuos del auto blush2.gif

valio turiu bendraminte drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Peperoni, daugiau žinučių psl pasidaryk nebus 12 psl lotuliukas.gif
Ne tai ne... Ar su nuotraukom, ar be jų, ar su tema, ar be jos, visvien prišnekam daug (ir dažnai bele)...

Spanguolė thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif aš visada už!
Atsakyti